Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-11, 15:30   #871
india83
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Witajcie.. nie odzywałam się... wczoraj byłam na usg - mam pęcherzyk 21 mm
Kciuki za pęknięcie i działania. A z testami owu to podobno róznie bywa...

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
India, spokojnie, jest jeszcze czas Ja też w 10dpo, w 11 i 12 miałam negatywy Dopiero w 13dpo był cień cieniów, a na ovu widzialam wykresy w których w 16 czy 17dpo były negatywy a jednak później radosna nowina. Czego oczywiście i Tobie i Żanetce z całego serca życzę
Jestem spokojna i w sumie już się pogodziłam, że nic z tego oczywiście na miła niespodziankę nie będę narzekać więc w sumie mnie pocieszyłaś swoim przykładem i zrobiłaś malutką nadzieję

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Maly ma dzisiaj urodziny, a ja dola.
Jeszcze tesciowa przyjechala i mnie wnerwia, jak to sobie nie poradze z dwojka.
Uszy do góry i olej teściowa skoro gada takie głupoty

Iza oby jutro było już wiadomo, żę jestes po owu

Cytat:
Jeszcze przywiozla swoje rozpuszczone koty i wygania nasza kicie z domu, bo tamte leje.No fakt za towarzyska to ona nie jest, ale w koncu to jej dom.
.
no comment

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Wszystko jest możliwe [COLOR="Silver"]

mam nadzieję, ze sprawę z urlopem załatwisz bez problemu

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
India przykro mi ze negatywny ale kapselek swoje wie w sobotę powtarzasz?
Mi sie wydaje ze i u ciebie i u Kocurka bedą pozytywy
Ewa dzieki
W sobotę powtórzę, no chyba, że @ mnie ubiegnie. Dzis ostatni Duphek, wiec teraz czekam na dalszy rozwój sprawy.

Ale kochany męzuś, miło, że tak żonkę docenia

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
Dorotko no widzisz jaki synuś rośnie, chce pokazać kto tutaj rządzi hehe to trzymam kciukasy za dalszą walkę z butkami ale ta pogoda śpiąca jest, u mnie też ciapowato

India może po prostu jest za wczas

malinaOla wiesz, że póki nie ma @ jest nadzieja
No faktycznie jest wcześnie, więc zobaczymy za kilka dni

A jak nie to starań ciąg dalszy nastąpi

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Pamiętam A Wy gdzie wtedy wyladowaliscie?

India,też mi się wydaje,że za wcześnie,mi cień wyszedł 12dpo dopiero ;-)

Byliśmy wczoraj na tym usg,dzidzia ma już prawie 4cm,przeziernosc i kość nosowa w porządku,więc jestem spokojniejsza o wiele. Na 3d widzieliśmy najpierw jak maleństwo śpi i ssie paluszek, a potem się obudziło i rozrabialo:lo ve: wrzucę Wam potem fotki,bo wczoraj już nie miałam sił po powrocie.
No i najważniejsze, że możemy spokojnie jechać na wakacje
No dlatego w sobotę powtórzę

Ale słodko z dzidziolkiem to musiał być wzruszający widok Dobrze, że wszystko w porządku.

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
mi już dawno pękkło także pomyliłaś ale termin @ się zbliża więc jeśli miałabyś ochotę trzymać kciuki żeby nie przyszła to byłabym wdzięczna
za to żeby @ nie przyszła.
W końcu któraś musi rozpocząć wysyp II kreseczek
Stary 2014-09-11, 15:44   #872
izasalamon
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Yhhh… Chciałabym, żeby jutro okazało się, że pęcherzyk pękł. I ogólnie to wypadałoby dziś też się trochę poprzytulać, ale … na ten moment mi się nie chce. A jeszcze jak wrócę z siłowni o 22:00 to będę padnięta. Z drugiej strony może okazać się, że dzisiejsze działania też by się przydały. Tylko jaka to przyjemność „na siłę”?

Sarrai - a Ty jutro o której idziesz na wizytę?

Edytowane przez izasalamon
Czas edycji: 2014-09-11 o 15:53
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 15:50   #873
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
u mnie nie mieli porownania bo narazie jedyna ze mnie synowa ale nigdy tez nie czulam zeby porownywali mnie z ich corka...ja tam na tesciow narzekac nie moge ... beznadziejna pogoda a ja spiaca strasznie
No mnie nie moga porownywac bo maja jedno dziecko.Ale oczywiscie o wychowywaniu dwojki to wie najlepiej na swiecie.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 16:05   #874
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
malinola no w sumie w pupie czy pipie co za roznica waznosc ta sama
ja tesciowa widuje raz do roku i w sumie to nie moge jakos narzekac dobrzy ludzie sa bardziej uczuciowi i rodzinni no ale zobaczymy jak to bedzie jak przyjedziemy z dzieckiem czy jakies swoje madrosci czy uszanuje to ze jest w pol europejczykiem a tu chowa sie inaczej
n o to częste masz wizyty z teściową - bardzo bezpieczna odległość

Cytat:
malinaOla no to poszczęściło Ci się, że jesteś tą ulubieńszą synową
wiem, wiem, że nie jestem za to odpowiedzialna... ale oni ogólnie są troszeczkę chyba zazdrośni... jak się dowiedzieli, że np mamy się budować... to jakieś wtyki głupie... jak kuchnie brałam do mieszkania taką jak się szwagierce podobała, a szwagier jej się nie zgodził to mi odradzała bo się nie sprawdzi przy małym dziecku itp itd... oni jeszcze nie wiedzą, że jestem w ciąży, a ostatnio na grillu już słyszałam ile to dziecko kosztuje bla bla bla... także dlatego się obawiam jej reakcji... bo już nawet słyszałam, że pierwsze dziecko to powinnam rodzieć w tym samym szpitalu prywatnym co ona... masakra... już widzę co usłyszę ile milion "rad" jak się dowiedzą...
a to zazdrość ich zjada, u mnie szwagierka się do Tż i do mnie nie odzywała (a kiedys dzwonili do siebie codziennie) odkąd jesteśmy małżeństwem, stwierdziliśmy ze zazdrości nam relacji bo ona ze swoim mężem dobrze nie żyje.
a ja bym im powiedziała nie wiem ale się przekonam, napewno nie będę bazować na waszych dobrych radach

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Jestem spokojna i w sumie już się pogodziłam, że nic z tego oczywiście na miła niespodziankę nie będę narzekać więc w sumie mnie pocieszyłaś swoim przykładem i zrobiłaś malutką nadzieję

za to żeby @ nie przyszła.
W końcu któraś musi rozpocząć wysyp II kreseczek
Zaczniesz Ty z Żanetką a ja zaraz po was dołącze do woreczka

a dziś w Biedrze chodziłam z ciąganym koszykiem i nagle przyłączył się do mnie 3 letni Piotruś, taki blondas z niebieskimi oczyma i aż nie skończyłam zakupów tak za mną chodził nawet do kasy przyszedł co ja z mama i się pożegnaliśmy

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 16:13   #875
india83
Zakorzenienie

Cytat:
malinaOla no to jak Cię teściowa doceni to tylko się cieszyć, bo u mojej to jest pierwsza synowa naj, może dlatego, że szwagierka ma bardzo ugodowy charakter i mieszka z nimi... a ja no cóż... jeszcze przed ślubem lubiałam powiedzieć co myślę, więc to pewnie też przez to bo do dzisiaj mi zostało

w ogóle muszę Wam powiedzieć, że obawiam się jakoś reakcji szwagierki.. bo oni mają już synka, ale ona chciałaby drugie, a niestety szwagier nie chce już...
i jeszcze jednych znajomych bliskich w sumie, ale ona też się już stara z ponad pół roku i nic... boje się, że nam się relacje pogorszą...

Natalko ale cudowne uczucie to musiało być już się nie mogę swojego szkraba doczekać za 2 tygodnie
to teraz pozostało pakowanie i w drogę wypoczywajcie

ksuwka
masz rację... dzisiaj pracownik=niewolnik... chociaż przeraża mnie to, że jak sobie przypomnę z jakim zapałem przychodziłam do pracy kiedyś... a teraz.. przychodzę o tak, bo jest, bo trzeba, czasem z taką niechęcią wstaje... ehhh nie warto się starać...
chociaż muszę Ci powiedzieć, że jak się przekonałam to tylko z moim urlopem był taki gigantyczny problem... bo inna koleżanka ma 2 zakresy i poszła i oznajmiła, że idzie na urlop i bez problemu... może byłam za grzeczna, że pytałam kiedy itp itd

kasiu niestety często nie mamy wpływu na reakcję innych ludzi. Przykra sprawa jezeli inni są zawistni, zazdrośni i nie potrafią cieszyć się szczęściem innym. Mam nadzieje, ze jednak znajomi cię zaskoczą i relacje nie ulegną zmianie

Cytat:
Właśnie o to chodzi, żeby docenili człowieka za to, że się stara, że nie nie bierze L4, że jest na każde zawołanie- nie oni mają to wszystko w . Ja przez sezon letni to miałam chyba tylko jeden, może dwa weekendy wolne, a tak to cały czas praca, praca i jeszcze raz praca.
Też miałam dziś dysksję z mężem na temat pracy. On ciagle mi zarzuca, że niepotrzebnie sie tak spalam bo i tak nic z tego nie mam. Wiem, że ma racje i ze też w pracy mnie wykorzystują. Ale ja już tak mam i koniec, nie potrafię olać sprawy. Ale wkurzam się tak samo jak Ty w momentach gdy jestem niedoceniana. Niestety to takie częste zjawsiko

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
ksuwka wygarnij jutro co myślisz i już, no bez jaj też jesteś człowiekiem i masz prawo do własnego życia !!!

ja to zawsze narzekam na swojego dyra a dzisiaj to mnie zagiął tak że mi szczenna opadła do połowy kolan.
zagadał coś w stylu: Pani Karolinko jakby się coś działo, albo by Pani nie mogła czegoś zrobić to proszę mi od razu powiedzieć, szczerość najważniejsza "
Dzień dobroci dla zwierząt ?
Zakończenie: szczerośc najwazniejsza odczytałam jako prsze mi powiedzieć kiedy pani plauje iść na L4

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
eh czytam Was dziewczyny, ale siły mnie opuściły i sama nie wiem co chciałam napisać

Mój kapsel wczoraj: Twardy zawodnik! (chyba sugestia...)
Dziś: Daję ci kosza (hmm... nie wiem do czego to)

Kapsel u Ewuni się nie pomylił, to może i u Was dziewczyny coś "wie"
Aniutka mam nadzieję, ze już dziś towarzyszy ci lepszy nastrój niż wczoraj

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
Yhhh… Chciałabym, żeby jutro okazało się, że pęcherzyk pękł. I ogólnie to wypadałoby dziś też się trochę poprzytulać, ale … na ten moment mi się nie chce. A jeszcze jak wrócę z siłowni o 22:00 to będę padnięta. Z drugiej strony może okazać się, że dzisiejsze działania też by się przydały. Tylko jaka to przyjemność „na siłę”?

Tak jak mówisz, na siłe nie ma sensu. To ma być sama przyjemność
Stary 2014-09-11, 17:10   #876
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
chyba więcej nie muszę pisać
witam sie...
India nie zalamiuj sie tylko powtarzaj za dwa dni

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Pokłóciłam się z szefem i z kadrową . Jutro ma się jeszcze dyrektor w kwestii urlopu wypowiedzieć.
no co za wredoty ( ze tak delikatnie to ujme)

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Ksuwciawspolczuje ci tej roboty, naprawde cie tam wykorzystuja, zeby chociaz placili, a nie nadgodziny harytatywne.

Wlasnie sie dowiedzialam od pewnej juz dzisiaj wspomnianej osoby, ze w sloiczkach dla dzieci jest sama chemia, ale za to jajecznice dziecku trzeba koniecznie posiolic, bo niedobra, taka nieprzyprawona, a jeszcze zimna (bo cieplej nie tknie) to taka niedobra i nie zdrowa.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
eh czytam Was dziewczyny, ale siły mnie opuściły i sama nie wiem co chciałam napisać

Mój kapsel wczoraj: Twardy zawodnik! (chyba sugestia...)
Dziś: Daję ci kosza (hmm... nie wiem do czego to)

Kapsel u Ewuni się nie pomylił, to może i u Was dziewczyny coś "wie"
ja mialam dzis " kolej na Ciebie" ...
tylko z czym...Aniutka

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
n o to częste masz wizyty z teściową - bardzo bezpieczna odległość

a to zazdrość ich zjada, u mnie szwagierka się do Tż i do mnie nie odzywała (a kiedys dzwonili do siebie codziennie) odkąd jesteśmy małżeństwem, stwierdziliśmy ze zazdrości nam relacji bo ona ze swoim mężem dobrze nie żyje.
a ja bym im powiedziała nie wiem ale się przekonam, napewno nie będę bazować na waszych dobrych radach

Zaczniesz Ty z Żanetką a ja zaraz po was dołącze do woreczka

a dziś w Biedrze chodziłam z ciąganym koszykiem i nagle przyłączył się do mnie 3 letni Piotruś, taki blondas z niebieskimi oczyma i aż nie skończyłam zakupów tak za mną chodził nawet do kasy przyszedł co ja z mama i się pożegnaliśmy
hehe a mi sie przypomnialo czytajac Twoja historie jak ostatnio szlismy z tz z zakupow i niedaleko naszego domku na rowerku jezdzil taki chlopczyk tez okolo 3 lat , i jak go mijalismy to on ni stad ni zowad " gdzie idziecie?"
ja: do domu
maly: a gdzie macie dom?
ja: niedaleko ale stad nie widac niestety
on: aaaaa ... to daleko
sie usmialusmy z moim ze hej

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 17:43   #877
7koliberek7
Zadomowienie

to ja kiedys na parkingu widzialam jak mama mowi dziecku ze jak bedzie niegrzeczny to ta pani go zabierze i wskazala na mnie...ja sie usmiechnelam i zapytalam czy pojedzie ze mna a malec mial moze niecale 3 lata wgramolil mi sie na siedzenie i nie mial zamiaru wyjsc a jak go mama chciala zabrac darl sie strasznie i chyba ze 200 minut trwalo zanim mamie udalo sie go zabrac

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Dorotko Ty zamawialas juz jakies kosmetyki dla maluszka?? bo nie wiem czy dobrze pamietam... a jesli dobrze to mozesz sie podzielic skad zamawialas?
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 17:55   #878
Sarrai
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość

Hej, idę na 12:45... będę musiała z pracy wyskoczyć... tylko kurna nie wiem czy to nie za wcześnie będzie......nie wiem czy nie lepiej by było sprawdzić w sobotę no ale niestety to niewykonalne bo w sobotę nie ma szans bym się dostała........idę zaraz zrobić kolejny test owu.. ciekawe co wyjdzie..
Ja mam dzisiaj mega zamulony dzień, martwię się pracą a na dodatek spać mi się chce okropnie.... mąż jeszcze z pracy nie wrócił... też średnio mam ochotę dzisiaj na "staranka"..
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 18:45   #879
dorotape1987
Wtajemniczenie

tak koliberek ja juz zamawialam z allegro od sprzedawcy rodzyneczki wszystki sprawnie i szybko noi maja spory asortyment wiec wszysto za jednym razem
Stary 2014-09-11, 18:54   #880
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Hej, idę na 12:45... będę musiała z pracy wyskoczyć... tylko kurna nie wiem czy to nie za wcześnie będzie......nie wiem czy nie lepiej by było sprawdzić w sobotę no ale niestety to niewykonalne bo w sobotę nie ma szans bym się dostała........idę zaraz zrobić kolejny test owu.. ciekawe co wyjdzie..
Ja mam dzisiaj mega zamulony dzień, martwię się pracą a na dodatek spać mi się chce okropnie.... mąż jeszcze z pracy nie wrócił... też średnio mam ochotę dzisiaj na "staranka"..
Kochana a który jutro masz dzień cyklu?

Właśnie gotuję obiad na jutro - zupke gulaszową
Stary 2014-09-11, 19:07   #881
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
to ja kiedys na parkingu widzialam jak mama mowi dziecku ze jak bedzie niegrzeczny to ta pani go zabierze i wskazala na mnie...ja sie usmiechnelam i zapytalam czy pojedzie ze mna a malec mial moze niecale 3 lata wgramolil mi sie na siedzenie i nie mial zamiaru wyjsc a jak go mama chciala zabrac darl sie strasznie i chyba ze 200 minut trwalo zanim mamie udalo sie go zabrac

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Dorotko Ty zamawialas juz jakies kosmetyki dla maluszka?? bo nie wiem czy dobrze pamietam... a jesli dobrze to mozesz sie podzielic skad zamawialas?
he he fajna historia

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 19:22   #882
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
" gdzie idziecie?"
ja: do domu
maly: a gdzie macie dom?
ja: niedaleko ale stad nie widac niestety
on: aaaaa ... to daleko
sie usmialusmy z moim ze hej
no widzisz niby blisko a daleko

Stary 2014-09-11, 20:17   #883
Nati_kk
Zakorzenienie

Mój z jednej strony marudzi,że nic nie robię jak się źle czuję, a z drugiej wciska mi jedzenie i jak wczoraj lekarz powiedział,że mam więcej pić to od razu po zgrzewke wody poleciał i non stop słyszę 'pij wodę: :-D

Dodałam Wam parę fotek,te ze ślubu to od kolegi,bo na te os fotografa jeszcze trochę poczekamy ;-)

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 20:29   #884
india83
Zakorzenienie

Nati a gdzie dodasz zdjecia?
Stary 2014-09-11, 20:48   #885
_Aniutka_
Rozeznanie

Matko ale ze mnie glupol...

Aniu indio mam nadzieje, ze u Ciebie ten 10dpo to po prostu za wczesnie na pozytyw

Mial tak pieknie sie zaczac watek a tu

Nati super, ze z dzidzia wszystko dobrze zaraz ogladne zdjecia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 20:49   #886
kocuro88
Zakorzenienie

Dziewczynki no i jestem ślepa
Lewe oko fatalnie
Musze zacząć chodzić w okularach na codzień. Będę mieć nowe za całe 10 zł.

Właśnie się dowiedziałam ze moja dobra koleżanka spodziewa się bliźniaków. Bardzo się ucieszyłam ale serduszko trochę mnie zaklulo

Natalko ślicznie wyglądałas Bukiet miałaś jak mój nowy telefon
Stary 2014-09-11, 20:57   #887
_Aniutka_
Rozeznanie

Zanetko a jakie wartosci Ci wyszly na tych oczkach?

Madzia sarrai i Iza za pecherzyki

Nati przeslicznie wygladalas

Aniu indio zdjecia sa na profilu Nati, musisz byc zaprzyjazniona zeby zobaczyc
Stary 2014-09-11, 21:08   #888
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Matko ale ze mnie glupol...

Aniu indio mam nadzieje, ze u Ciebie ten 10dpo to po prostu za wczesnie na pozytyw

Mial tak pieknie sie zaczac watek a tu

Nati super, ze z dzidzia wszystko dobrze zaraz ogladne zdjecia

Też mam taką nadzieję

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Lewe oko fatalnie

Właśnie się dowiedziałam ze moja dobra koleżanka spodziewa się bliźniaków. Bardzo się ucieszyłam ale serduszko trochę mnie zaklulo

Natalko ślicznie wyglądałas Bukiet miałaś jak mój nowy telefon
żanetko to swietna wiadmość o koleżance. Pomyśl sobie, że niebawem będziecie w podobnej sytuacji, a za kilka miesięcy pospacerujecie razem z wózeczkami innej opcji nie widzę

Cytat:
Zanetko a jakie wartosci Ci wyszly na tych oczkach?

Madzia sarrai i Iza za pecherzyki

Nati przeslicznie wygladalas

Aniu indio zdjecia sa na profilu Nati, musisz byc zaprzyjazniona zeby zobaczyc
Dzięki, podjęłam próbę zaprzyjaźnienia się z Natii
Stary 2014-09-11, 21:18   #889
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Dodałam Wam parę fotek,te ze ślubu to od kolegi,bo na te os fotografa jeszcze trochę poczekamy ;-)
ojj nie widzę

Cytat:
Lewe oko fatalnie

To cena rewelacyjna kochana chwila moment i Ty będziesz jej się chwalić ciążą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 21:26   #890
kocuro88
Zakorzenienie

No właśnie czuje ze to tak łatwo nie będzie
Aniutka nie wiem jakie ale siostra mówi ze mam już duża wadę na lewe oko
Stary 2014-09-11, 21:33   #891
_Aniutka_
Rozeznanie

Cytat:
Moja biedna
Stary 2014-09-11, 21:43   #892
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Żanetka tylko prosze mi tu sie nie dołować

A mnie się rozkręcają bóle podbrzusza... ech...

A tak w ogóle miałam dziś takie ukłucie w lewym cycuszku jakby ktoś wbijał we mnie szpilę. Smiałam się do Tża, że chyba ktoś na mnie czary voo doo odprawiał. Ogólnie zauważyłam, że bardzo często boli mnie z tej jednaj strony, nie jest to przyjemne.
Stary 2014-09-11, 21:48   #893
kocuro88
Zakorzenienie

India może faktycznie jest coś na rzeczy

Kurcze a szlo mi tak dobrze. Ale ta wiadomość mnie rozbiła
Wiem okropna jestem
Stary 2014-09-11, 21:57   #894
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India może faktycznie jest coś na rzeczy

Kurcze a szlo mi tak dobrze. Ale ta wiadomość mnie rozbiła
Wiem okropna jestem
Ale ta pierś boli mnie przy każdym cyklu niestety

Moja wiadomość Cię rozbiła?
Stary 2014-09-11, 22:15   #895
kocuro88
Zakorzenienie

Nie nie tej mojej koleżanki. Bo oni to nawet chyba za bardzo się nie starali :-(
Stary 2014-09-11, 22:19   #896
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie tej mojej koleżanki. Bo oni to nawet chyba za bardzo się nie starali :-(
Kochana ale u Ciebie to też dopiero początki więc się nie smutaj

A ja mam teraz dylemat... test negatywny, no ale w sumie wcześnie zrobiony, a Dupka mam odstawić i teraz mam wątpliwości, bo się oczywiście za dużo naczytałam
Stary 2014-09-11, 22:20   #897
kocuro88
Zakorzenienie

Wiem z jestem okrutna, ale co poradzę ze jej poprostu zazdroszczę

A jeszcze pewnie któreś z nas będzie chrzestnym bo to nasi bliscy znajomi
Stary 2014-09-11, 22:31   #898
Sarrai
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem z jestem okrutna, ale co poradzę ze jej poprostu zazdroszczę

A jeszcze pewnie któreś z nas będzie chrzestnym bo to nasi bliscy znajomi
Ja Cię doskonale rozumiem... moja siostra jest w ciąży... i też jej zazdroszczę
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 22:53   #899
_Aniutka_
Rozeznanie

To, ze sie zazdrosci, to chyba normalne. Przeciez pragniemy byc w ciazy i kiedy sie nie udaje, to zazdrosc sama przychodzi... tym bardziej, jesli wiesz ze ktos nie planowal dziecka a przytrafilo mu sie raz-dwa.
Stary 2014-09-11, 22:59   #900
kocuro88
Zakorzenienie

No i to odrazu bliźniaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości