Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-12, 22:06   #3265
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

hej

moja mama dzisiaj zabrała Fifka i Lolka na przejażdżkę pociągiem do Krynicy, więc wieczorem miałam non stop nawijanie o pociągu
i udało mi się w końcu nagrać wierszyk trochę wymęczony, ale chyba nic lepszego na razie się nie da, bo na widok telefonu go zatyka https://www.youtube.com/watch?v=HV9v...ature=youtu.be ; od 3:19 minuty, bo wcześniej dłuuuugo namawiam

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
dzisiaj nadal kuleje, ale to chyba tylko przez ten paluszek bo nie da sobie dotnąć i nadal jest nie dośc , że palec to jeszcze paznokieć siny mam nadzieję, ze Jej nie zejedzie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ja juz po pracy uwielbiam piatki
o tej godzinie, to ja jeszcze dobrze się nie rozkręciłam, a Ty już po

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
aaaaaa Ellllmi, pamiętasz, kiedyś mi pokazywałaś różne poszewki na poduszki, pamiętasz pod jakimi hasłami szukałaś na allegro??? Dodawałam do obserwowanych a cholera aukcje się pokończyły i nie umiem znaleźć ;///
nie pamiętam , ale chyba "poduszka ozdobna"

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Ellmi, ja też kiedyś byłam drzewem na przestawieniu. Jak nauczycielka mnie stroiła w kostium to mi patyk w gałę wsadziła, cały apel nie mogłam si skupić na szumieniu bo mi łzy z oka leciały ale wybaczyłam Pani, bo to moja rodzona matka była, więc nie podejrzewam jej o celowość działania . Pytałaś o budowę naszą, dziękuję Domek kryje się pomalutku, bo tylko jeden Pan to robi, ale my w tym roku na tym kończymy, więc ok. Jak dobrze pójdzie to mamy nadzieje, na przyszłą zimę zamieszkać :p

to nie tylko ja taka zdolna aktorsko byłam, że w rolach drzew mnie obsadzali
a czym kryjecie? TŻ też coś o przyszłej zimie mówił

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Podpinam sie, u nas tez musi byc w ruchu a same wiecie, ze chcialabym, zeby chociaz na troche przystopowala. A propos - dzis nauczyla sie skakac - caly dzien cwiczyla

znając Yae, to pewnie z szafy

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Chciałam zameldować, że wróciłyśmy od lekarza.
Ręce mi opadły
Zapalenie oskrzeli. Gdybyśmy nie poszły po recepte to bysmy przez weekend w szpitalu wylądowały najprawdopodobniej: pala:
no to dobrze, że w porę; zdrówka

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48116307]
Pochwalę się :d z okazji jutrzejszych urodzin dostałam od mamy w prezencie nowego Cejrowskiego i 2 sukienki fajnie, bo -30%, więc za nie 105zł zamiast 150:

http://ebutik.pl/product-pol-140343-Sukienka-.html ale ciemno szara
http://ebutik.pl/product-pol-140795-Sukienka-.html[/QUOTE]

fajna ta druga

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
girls, jaka akcja u nas!!!
w skrocie napisze tylko ze u sasiadow odnaleziono na polu niewybuch!
jakbym sie jutro nie odezwala to znaczy ze noc byla bombowa

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora