Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-12, 07:56   #3181
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Marsii, na pewno z marketu nie kupie eko groszku, juz sie naczytałam;p bede zamawiac w necie.

Dziewczyny, ma któraś z Was białe fugi w kuchni? chodzi mi o plytki scienne. Czy to przekleństwo będzie?;p

Deli my wprowadziliśmy się na gotową kuchnię i wygląda to w ten sposób.
Jedno zdjecie masz płytki daleko od kuchenki, drugie nad kuchenką i dla porównania nad i obok- od razu rzuca się w oczy.
Problem na tym polega, że nie mogę ich doczyścić - poleca któraś jakiś środek dobry do fug widocznie poprzednikom nie zależało na czystości
btw pomijam, jak ktoś krzywo te płytki położył
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4986.jpg (78,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4987.jpg (65,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4990.jpg (88,2 KB, 28 załadowań)

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 08:03   #3182
litllesweetangel
Lurker ;)

Lady no to piona, u nas kaszel trwa juz tydzien :/ dzis idziemy znowu do lekarza, bo to normalne jest

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 08:10   #3183
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Deli my wprowadziliśmy się na gotową kuchnię i wygląda to w ten sposób.
Jedno zdjecie masz płytki daleko od kuchenki, drugie nad kuchenką i dla porównania nad i obok- od razu rzuca się w oczy.
Problem na tym polega, że nie mogę ich doczyścić - poleca któraś jakiś środek dobry do fug widocznie poprzednikom nie zależało na czystości
btw pomijam, jak ktoś krzywo te płytki położył
Hope, troche czytałam o fugach i jeśli to była położona zwykła najtansza fuga no to klops. Na Twoim miejscu zdarłabym starą fugę i położyłabym fuge epoksydową (jest droższa troche) i zaimpregnowałabym jeszcze środkiem HG (tu już nazwy całej nie pamiętam:p) ale spróbuj kupić ten środek jeszcze, może pomoże-> http://allegro.pl/mapei-fuga-fresca-...550766893.html może pomoże.

Jeju współczuje Wam tych chorób;/ Moja Amelka odkąd się urodziła raz (jak miała 3 msc miała katar przez pare dni) no i w lipcu raz miała katar(jednodniowy) a tak nic. Odpukać.

Dziś tzt wraca, jeju jak ja za nim tęsknie... miał 2 tyg urlopu i się przyzwyczaiłam że spimy razem codziennie a teraz znów szara rzeczywistość, czemu nasz kraj taki dupny z praca jest;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2014-09-12 o 08:15
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 08:17   #3184
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość
A z amaretto w tiramisu niby tak, ale mam jakieś opory, poza tym tak to Mała może podjadać jakbyśmy jedli przy niej. Ty dajesz Leosiowi jak robisz?
no gdyby to miało 40% też miałabym opory a to likier i naprawdę dużo tego nie daje, oczywiście,że mały próbuje ale tak jak napisałam próbuje, cała porca nie wchodzi w gre chociaż wiem,że baardzo by chciał

Pavlova jest super, beza pieknie komponuje się z malinami i borówkami a teraz tych owoców masz pod dostatkiem a jak nie to masz tu przepis wyprobowany przeze mnie z kremem z mascarpone i limonką- jak będziesz chciała to wkelje przepis
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 08:48   #3185
Debrah
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48101517]zazdroszczę, uwielbiamy cbeebies

cudnie!

szlag by mnie trafił też

zgadzam się

tak, granna ma takie coś:

http://bebito.pl/product-pol-15972-G...kuPxoC8_Hw_wcB

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Marsi, przepraszam

Hje, możesz się wściec na mnie, ale autentycznie powinnam ci przylać.
Zmień myślenie bo sobie zakodowałaś jakiś totalny debilizm, że wszystko stracone, bo gdybyś coś tam to coś tam. W każdej chwili możesz zmienić zabawy, spędzanie czasu, uczenie - w każdej! do 4rż, a potem do 8rż - dziecko najwięcej się uczy, przyswaja wzorców, chłonie - a nie w ciągu pierwszych półtora roku, do cholery! zamiast jęczeć, po prostu weź ściśnij tyłek i zarządź w swoim postępowaniu wobec Poli zmiany![/QUOTE]
o to to - zgadzam się.
Wychowujesz Hje Polę każdego dnia. Więc codziennie możesz inaczej, lepiej.
Każdej z nas zdarza się zachować nie tak jakby docelowo chciała! i jedyne co się powinno zrobić to przyznać przed sobą do tego i wyciągnąć wnioski.
Zacznij być proszę mamą dla Poli, zamiast jedynie córką swojej mamy.
I bez biczowania, grubą kreską i do przodu!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48089106]Nie do końca się zgadzam, bo przecież... ci paskowi też są potrzebni i wkurza mnie taki pogląd, że każdy musi zrobić karierę i mieć barwne życie. Nie każdy tak chce, są ludzie, którzy chcą iść do pracy, zrobić swoje, wrócić do bezpiecznej żony, dzieci, pilota z tv. i też mają do tego prawo.[/QUOTE]
Ale tam ni jest napisane, że paskowi są be przykład z księgową, że liczy się flow i pasja!

Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość
No to nadrobiłam, choć dość pobieżnie

U nas na codzień bajek nie ma wcale, nie mam takiej potrzeby a dzięki temu jak jest to potrzebne awaryjnie, u nas właśnie przy dłuższej jaździe samochodem, to przynajmniej jest to coś nowego, atrakcyjnego, choć ostatnio bajki też jej nie interesowały, na szczęście kupiłam sporo książeczek z naklejkami

Insolito, ja Ci w ogóle jeszcze nie składałam gratulacji, więc bardzo bardzo bardzo gratuluję!
Ja myślę że histerie nie mają wielkiego związku z odstawieniem, my dalej kp a Julka też dużo ekspresywniej wyraża swoje emocje Co najwyżej brak kp może mieć tyle do tematu że uciekł Ci szybki awaryjny uspokajacz

Ja ostatnio widziałam coś podobnego w formie puzli magnetycznych, zamknięcie opakowanie było tablicą magnetyczną i można było przyklejać poszczególne części ciała / twarzy / stroju, potem niszczyć i od nowa różne kombinacje.

Śliczności

Aga, gratuluję chłopaka!

A mi się wydaję że autor to uwzględnił tylko podkreślał żeby robić mimo wszystko coś co się lubi, w zgodzie z samym sobą, sam podawał przykład księgowego, zawodu który kojarzy się jako nudny a że dla kogoś to może być interesujące i właśnie być tym czego ten ktoś chce.
Mi się artykuł podobał.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Postaram się
o właśnie, tak samo to poczułam.

Witam się, dziś śmigam na miasto, do jakiejś galerii też może, wstąpię do HM, kupić coś Ami.
Powiedzcie są w hm jakieś fajne bodziaki w wielopaku?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 09:14   #3186
ewulkaaa
Wtajemniczenie

witam się

Silver gratulacje!!!!

nadrobiłam wszystko ale więcej nie pamiętam wrócę do was w poniedziałek, dziś wpadłam w szał sprzątania (sobotniego) żeby jutro móc się w całości zająć Anusią. Wiecie, tęsknie za tymi naszymi wspólnymi dniami

nie wiem, mąż wczoraj wieczorem wrócił z delegacji i cieszę się, że już poszedł do pracy

miłego weekendu kochane!!!

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Witam się, dziś śmigam na miasto, do jakiejś galerii też może, wstąpię do HM, kupić coś Ami.
Powiedzcie są w hm jakieś fajne bodziaki w wielopaku?
nie wiem jak w HM, ale ja ostatnio kupiłam w tesco wielopak z disneya i są beznadziejne

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 09:44   #3187
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

wczoraj na chwilę zostawiłam Hanię w pokoju samą. i nie wiem czy spadła z krzesła czy się na Nią po prostu przewróciło, ale siedziała na dywanie i płakała. obejrzałam glowe żadnego guza. dopiero jak wstała zauważyłam, że kuleje zdjęłam skarpety na środkowym maleńkim paluszku sine, paznokieć siny, na opuszku tak jakby krwinki popękały bo takie nitki czerwone
dzisiaj nadal kuleje, ale to chyba tylko przez ten paluszek bo nie da sobie dotnąć i nadal jest nie dośc , że palec to jeszcze paznokieć siny mam nadzieję, ze Jej nie zejedzie

fewciu najlepszego z okazji rocznicy

gojka zdrówka dla Paulinki

neti ale masz boba budowniczego za Męża

Deli cudna Amelka

Lady ale się namęczycie zdrówka

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 10:08   #3188
Debrah
Zakorzenienie

Misia : do lekarza, mogła złapać kostkę w palcu - moja siostra tak zrobiła kiedyś, też miała siny paznokieć i utykała.
Stary 2014-09-12, 10:18   #3189
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Bokeh ja pamiętam bodajże w serii "przyjaciele z zielonego lasu" była taka plansza i na nią się naklejało te zwierzęta jak się chciało
Kupowałam tą gazetę z młodszym bratem. Faktycznie były tam takie naklejki.

Gdzie moje cytaty, ja się pytam?? Ech..

Nie pamiętam do czego się chciałam odnieść. MiJaMi napewno pytała o wymiary laleczek. Teraz nie mogę pomierzyć, ale na tekturce A5 mieszczę się 2. Ubranka są nie za duże, ale dla naszych dzieci wydaje mi się, że nie będą problematyczne. Paulina sobie fajnie z nimi radzi. Później zrobię jakieś zdjęcie.

Meneq podała stronkę i faktycznie znalazłam tam tą książkę, ale jak zamówić:noniew iem: Tyle tam tych różnych znaczków. No i nie wiem jak to cenowo na pln, bo może mnie nie stać

Tż mi wczoraj niespodziankę zfrobił i z nową lodówką do domu po pracy wrócił

A na 14.10 mamy lekarza. Proszę o kciuki, bo podczas wieczornek kąpieli pojawiły się duszności;( Ale, że już mam doświadczenie to szybko odpowiednie leki i udało się zatrzymać. Całe szczęście, bo znowy tydzień albo i więcej byśmy w szpiatlu spędziły.

I kolejna prośba o kciuki. Wysłałam wczoraj cv na plk, kolejny już raz, ale mam nadzieję, że tym razem się dostanę, bo to moja wymarzona praca i baaardzo mi zależy żeby się tam dostać.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 10:21   #3190
litllesweetangel
Lurker ;)

Debrah w H&M widzialam tylko biale w wielopakach i dosc drogie, bodajze 80 zl. W Smyku sa fajne zapinane na napki na ramieniu, tylko trzeba spojrzec na opakowaniu wlasnie jakie maja zapiecie. Takie samo wzornictwo moze byc w 2 wersjach - zakladkowe i na napki.

Czy tylko mnie wkurza nowa dupa w DDtvn? Juz wolalam Jole...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 10:22   #3191
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
cała mamusia
I bawcie sie dobrze na weselu Zrob dla nas jakies zdjecie przed wyjsciem

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

ale małpy jesteście ja Wam tu o moim debiucie aktorskim, a Wy macie polew ze mnie, phi

Deli, śliczna Amelka
Nawijko, co do telefonu, to widzę, że mamy podobnie mój TŻ się zawsze po głowie puka, jak np. mówi o jakimś samochdozie, że ktoś kupił/gdzieś widział..., a ja pierwsze pytanie: jaki kolor? nawet dzisiaj mówię mu przez telefon, że A. (sąsiad) kupił sobie ścigacza, no to oczywiście pytanie jaki i moja odpowiedź: niebieski

misia o kurcze, biedna Hania! Tak jak Debrah pisze, poszlabym chyba do lekarza, zeby do sprawdzili. Oby nie bylo zlamania

O jaaa Meneq widzialas to? http://kotaku.com/in-japan-burger-ki...ger-1632883542

Litlle zaraz az wygooglam kto Jole zastapil

Debrah ja kiedys kupilam te bodziaki http://www.hm.com/gb/product/15363?a...rticle=15363-H i byly troche za duze ale podwijalam rekawki i bylo ok. I wiesz co? Teraz po lecie wyciagnelam i nadal sa jak nowe! Polecam bardzo, bardzo!

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2014-09-12 o 10:27
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 10:25   #3192
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej

Misia- buziaki dla Hanusi,bidusia
Mój Oskar miał niedawno kilka takich dni że codziennie robił sobie krzywdę. Potrafił na prostej drodze się wywrócić i nabić kilka siniaków,zedrzeć skórę czy nabić guza. Jakiś taki miał niezdarny czas.

Dzisiaj prawie nie mam głosu,choroba mnie nie oszczędza. Wczoraj myślałam że umrę gdzieś w kącie. A Oskar ma duszący kaszel i w aptece polecili nam krople Sinecod (Szajka znasz?)-cholernie to gorzkie bo dziś próbowałam,tylko czy dobre takie krople które mają hamować odruch wyksztuśny -przy jednoczesnych inhalacjach. Szajuś co myślisz?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 10:27   #3193
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
ja juz po pracy uwielbiam piatki

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

wczoraj na chwilę zostawiłam Hanię w pokoju samą. i nie wiem czy spadła z krzesła czy się na Nią po prostu przewróciło, ale siedziała na dywanie i płakała. obejrzałam glowe żadnego guza. dopiero jak wstała zauważyłam, że kuleje zdjęłam skarpety na środkowym maleńkim paluszku sine, paznokieć siny, na opuszku tak jakby krwinki popękały bo takie nitki czerwone
dzisiaj nadal kuleje, ale to chyba tylko przez ten paluszek bo nie da sobie dotnąć i nadal jest nie dośc , że palec to jeszcze paznokieć siny mam nadzieję, ze Jej nie zejedzie
o kurcze

fewciu - samych slonecznych dni dla Was!

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Aha! Dziś mierzyłam sukienki na wesele (na kóre jutro idziemy) i zmieściłam się w sukienkę , w której jeszcze niedawno nie umiałam się dopiąć
*

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 10:27   #3194
misiaeel
Wtajemniczenie

Dziewczyny no ale przecież nie włożą palca w gips? a z całą stopą jest ok bo sprawdzałam, dotykałam, przekręcałam. nie boli. tylko ten paluszek środkowy. sama już nie wiem:/
oczywiście jak na złość jesteśmy u Rodziców a nie w domu więc tu nawet lekarza nie mam:/

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2014-09-12, 10:32   #3195
hope01
Zakorzenienie

kurde Misia ja bym leciała sprawdzić... ze stopami zawsze problemy czy złamane czy nie . Mama moja w pracy przywaliła raz małym palcem o kant szafki, zsiniał, spuchł, kulała, ale nie, na pewno nie złamany - oczywiście że złamany, dzień przed wyjazdem na wakacje

Elllmi padam z Ciebie po raz enty
spoko, mnie się kiedyś kolega pyta, czy idę z nimi/do niego na sylwestra, a ja: Kiedy?

Daduś już kurcze ostatnio spoko wsio, wyszliśmy na pole, bawił się z kaszlącym kolegą i dawaj od nowa smara i kaszle

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Nie Misiael, u nogi palca złamanego w gips nie wkładają

Stary 2014-09-12, 10:39   #3196
nafiyqa
Zakorzenienie

LITTLE, odnosnie babki w ddtvn - narazie probuje byc taka fajna i wyluzowana, ale srednio wychodzi dam jej jeszcze szanse, a co mi tam!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 10:39   #3197
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
a na 14.10 mamy lekarza. Proszę o kciuki, bo podczas wieczornek kąpieli pojawiły się duszności;( ale, że już mam doświadczenie to szybko odpowiednie leki i udało się zatrzymać. Całe szczęście, bo znowy tydzień albo i więcej byśmy w szpiatlu spędziły.

I kolejna prośba o kciuki. Wysłałam wczoraj cv na plk, kolejny już raz, ale mam nadzieję, że tym razem się dostanę, bo to moja wymarzona praca i baaardzo mi zależy żeby się tam dostać.
kciuki!!!!!!!!!

Stary 2014-09-12, 10:40   #3198
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Dziewczyny no ale przecież nie włożą palca w gips? a z całą stopą jest ok bo sprawdzałam, dotykałam, przekręcałam. nie boli. tylko ten paluszek środkowy. sama już nie wiem:/
oczywiście jak na złość jesteśmy u Rodziców a nie w domu więc tu nawet lekarza nie mam:/
Jeśli trzeba to włozą w szynę razem ze stopą... (jak siostrze kiedy wreszcie z sinozielonym palcem po 2 tygodniach do lekarza poszła)
Nie lekceważ tego - źle zrośnięty palec to nawet utykanie może być, wada postawy potem itp itd, bo wpływa na sposób chodzenia.
Stary 2014-09-12, 10:43   #3199
marsi11
Zakorzenienie

hej,wiedziałam,że to kiedyś nastąpi- Leo dziś wył dobrze,że dziś piątek mamy weekend tylko dla siebie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dzisiaj prawie nie mam głosu,choroba mnie nie oszczędza. Wczoraj myślałam że umrę gdzieś w kącie. A Oskar ma duszący kaszel i w aptece polecili nam krople Sinecod (Szajka znasz?)-cholernie to gorzkie bo dziś próbowałam,tylko czy dobre takie krople które mają hamować odruch wyksztuśny -przy jednoczesnych inhalacjach. Szajuś co myślisz?
nie wydaje mi się,żeby sinecod był dobrym pomysłem bo on jest dobry ale przy suchym mecacym kaszlu, a inhalacje maja na celu rozrzedzic wydzieline zeby ja bylo łatwiej odkrztuszac wiec dla mnie bez sensu- ale lekarzem nie jestem,

Misiael- palca u nogi raczej w gips nie wkłądają
Stary 2014-09-12, 10:54   #3200
misiaeel
Wtajemniczenie

wiem, że w gips nie wkładają. kurde sama nie wiem:/ Dzowniłam do Tż bo są u teściów to powiedział, że już tak bardzo nie utyka. i ,że bez sensu do lekarza no bo co zrobią. szynę takiemu małemu dziecku?
jak pójdzie spać to zobaczę jeszcze raz porządnie, bo całej stópki na pewno spuchniętej nie ma. postaram się nim poruszać, żeby sprawdzić czy Ją boli.

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2014-09-12, 10:59   #3201
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
I bawcie sie dobrze na weselu Zrob dla nas jakies zdjecie przed wyjsciem

misia o kurcze, biedna Hania! Tak jak Debrah pisze, poszlabym chyba do lekarza, zeby do sprawdzili. Oby nie bylo zlamania

O jaaa Meneq widzialas to? http://kotaku.com/in-japan-burger-ki...ger-1632883542

Litlle zaraz az wygooglam kto Jole zastapil

Debrah ja kiedys kupilam te bodziaki http://www.hm.com/gb/product/15363?a...rticle=15363-H i byly troche za duze ale podwijalam rekawki i bylo ok. I wiesz co? Teraz po lecie wyciagnelam i nadal sa jak nowe! Polecam bardzo, bardzo!

Pierwsze widze. Zaloze sie, ze beda sie sprzedawaly jak swieze buleczki!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 11:02   #3202
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
japończycy lubią takie rzeczy? mi tylko raz szczena opadła jak moj S mi opowiedział,że w japonii są takie preparaty że jak człowiek idzie do wc to albo pachnie fiołkami albo kupa wygląda jak ze złota ciekawe
Stary 2014-09-12, 11:18   #3203
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
o matulu!

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Elllmi padam z Ciebie po raz enty
spoko, mnie się kiedyś kolega pyta, czy idę z nimi/do niego na sylwestra, a ja: Kiedy?

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

black!!!!!!!!!!! widze Cie, co u Was?

Stary 2014-09-12, 11:36   #3204
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
japończycy lubią takie rzeczy? mi tylko raz szczena opadła jak moj S mi opowiedział,że w japonii są takie preparaty że jak człowiek idzie do wc to albo pachnie fiołkami albo kupa wygląda jak ze złota ciekawe

Ogolne wszystko, co limitowane schodzi na pniu. Po drugie sa ciekawi nowosci. Trzecie - od dluzszego czasu popularnoscia cieszy sie spaghetti z sosem na bazie "atramentu" z kalamarnicy. O preparatach, o ktorych mowi S nie slyszalam rowniez. Tzn. jak to dziala? Zjadasz pastylke i pozniej to, co wydalasz pachnie fiolkami lub jest ze zlota? W sumie wszystko mozliwe...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 11:37   #3205
LadyWhisper
Zakorzenienie

pisałam i pisałam i mi szlag trafiło

więc

kolejna nocka u nas masakryczna, Pietraszko ma taki duszący kaszel i ewidentnie go coś boli bo się budził z płaczem nie mógł się uspokoić ja jestem padnięta na rzęsach chodzę jestem wykończona ((
kończę odcinek i idę się położyć z żuczkiem

przytyłam na wakacjach 6kg i nie mogę się zebrać żeby zrzucić a za 9dni mam imprezę integracyjną z Night Runners a wyglądam tak fatalnie, że szkoda słów

potrzebowałabym matowej szminki w kolorze takiej chłodnej fuksji, wiem, że któraś z was kiedyś coś polecała???

aaaaaa Ellllmi, pamiętasz, kiedyś mi pokazywałaś różne poszewki na poduszki, pamiętasz pod jakimi hasłami szukałaś na allegro??? Dodawałam do obserwowanych a cholera aukcje się pokończyły i nie umiem znaleźć ;///

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 11:48   #3206
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Ogolne wszystko, co limitowane schodzi na pniu. Po drugie sa ciekawi nowosci. Trzecie - od dluzszego czasu popularnoscia cieszy sie spaghetti z sosem na bazie "atramentu" z kalamarnicy. O preparatach, o ktorych mowi S nie slyszalam rowniez. Tzn. jak to dziala? Zjadasz pastylke i pozniej to, co wydalasz pachnie fiolkami lub jest ze zlota? W sumie wszystko mozliwe...
tak ponoc to jakies pastylki podpytam dzis S
a spaghetti z atramentem jest bardzo popularne- nawet u nas w PL można kupić w Kuchniach Świata
używa się także do risotto (jadlam teraz na wakacjach) jest pyyycha

Lady, piękne matowe szminki ma firma MAC tylko niestety dość kosztowen ale szminki macowe sa tak cudne,że jak raz sprobujesz to juz innych nie chcesz
Biedny Pietraszko i biedna Ty, pewnie, odpoczywaj
Stary 2014-09-12, 12:33   #3207
Delicjanka
Zakorzenienie

Wygralam licytacje kurtki dla A. niestety za mała;/ a fajna;/ jakby któraś chciała;> NEXT 86 30zł z kw.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (65,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (92,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (69,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (74,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (89,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (80,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (61,4 KB, 6 załadowań)

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 12:39   #3208
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

kolejna nocka u nas masakryczna, Pietraszko ma taki duszący kaszel i ewidentnie go coś boli bo się budził z płaczem nie mógł się uspokoić ja jestem padnięta na rzęsach chodzę jestem wykończona ((
kończę odcinek i idę się położyć z żuczkiem

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Zdrówka dla Pietraszka
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-12, 13:12   #3209
Debrah
Zakorzenienie

Deli: bardzo fajna, pomyślę, chociaz od siostry dostałam 3 inne

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Ona ma misia na rękawach też czy niet?
Stary 2014-09-12, 13:13   #3210
hope01
Zakorzenienie

Lady zdrowia dla Żuczka

Czy naszym bąblom idą już 5-ki? Bo młody pcha paluchy tak z boku właśnie i sobie przygryza no i ślini się oczywiście

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości