2014-09-13, 14:37
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wrzesień u Lacturii - wszystkowątek ;-) Zapraszam po górna półke i fajne dodatk
Tutaj zdjęcia staników:
1. Szary z koronką firmy Curvy Kate, kolekcja Showgirl. Rozmiar 60G. Założony 2 razy i wyprany. Niestety dla mnie za mały ;-)
2.
3.
4. Praktycznie nowe (dokładnie raz założone) balerinki skórzane polskiej firmy Baldaccini by Krimen. Rozmiar 36. Mam za dużo balerin i wszystkie super podobne, więc wymienię za coś super ;-) Stan - idealny. Jedynie napis w środku jest lekko przetarty.
5. Buty a'la motocyklowe ze skóry ekologicznej. Ocieplane w środku. Rozmiar 36, ale ja mam 36 klasyczne i dla mnie sa za duze, wiec uwazam ze to bardziej 37. Raz założone. Lekko na środku takie pozginane, bo staly w szafie, ale to się wyprostuje przy 2 założeniu.
Portfele i torebki:
6. Potrfel LV, rózowy. Zgubiłam gdzies breloczek razem ze skuwką od suwaka. Stan bardzo dobry ;-)
7. Mohito czarny. Noszony przeze mnie jakieś 2 tygodnie, więc stan idealny. Jedyną jego wadą jest to, że przy samym koncu zamka, przy szwie, ma melusieńką dziurkę i czasami jak za mocno się go otworzy, to się lekko przycina ;-) Ogólnie nie ma to jakiegoś wielkiego wpływu na użytkowanie.
8. Wielki portfel z Parfoisa. Stan bardzo dobry.
9. Torebka Vivien Mizensa. Stan idealny.
10. Torba skórzana Stelle z etorba.pl. Stan dobry, skóra od strony ciała lekko wytarta, ale jak komuś się chce to wystarczy zaimpregnować i będzie jak nowa ;-) Mi się już znudziła 
11. Chabrowa sukienka Top Shop, rozmiar 38. Założona na jedno wesele.
12. Sukienka w krateczkę, Mohito 38. Założona na jedną imprezę rodzinną.
Edytowane przez Lacturia
Czas edycji: 2014-10-02 o 19:02
|
|
|