Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-15, 18:06   #2137
slodziatek
Rozeznanie

Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Poczwaruś Ulżyło Ci, ze zgłosiłaś post moderatorom??
Cichociemna mundralo z wiochy "Warszawianko".
Podważasz moje kompetencje i śmiesz się jeszcze żalić, bo ktoś Cie tylko w Twoim mniemaniu obraża? Tymczasem ja wiem co pisze w przeciwieństwie do Ciebie.
Myślę, że przesadzasz i wyzywanie dziewczyny nic tu nie da. Też zgłosiłam moderatorom bo sorry ale to zwykłe chamstwo. Może przejdźmy na merytoryczną dyskusję bez osobistych wycieczek?

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster Pokaż wiadomość
O dzięki dziewczyny! Tak mi się wydawało, że to już nie jest potrzebne, a nie mogę znaleźć żadnej aktualnej strony. Liczyłam właśnie, że któraś z mamuś hospitalizowanych się wypowie. Książeczki żadnej nie mam, a latac do pracy po zaświadczenia mi się nie chce A nie chcę się denerwowac niepotrzebnie, że czegoś tam nie mam.
ja też mam swoją działalność i jak byłam w szpitalu chcieli tylko PESEL. NIP pracodawcy tak jak piszą dziewczyny może być potrzebny do zwolnienia. Podobnie NIP pracodawcy męża jeśli będziecie mieli zwolnienie na opiekę.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiakk23 Pokaż wiadomość
Moje Szczęście!! Kocham!!!!
śliczny