Cześć dziewczyny
Ogarnęłam się trochę i wracam do Was
Gratulacje dla TŻ

My się w ten week wybieramy na 'Miasto 44'. Zobaczymy czy faktycznie jest taki dobry jak zapowiadają.
Półpasiec to przykra sprawa ale jest pod kontrolą lekarza więc będzie dobrze. Jakieś maści stosuj na blizny i nie zostaną.
Żeby wstawać w nocy bo zapomniałaś spakować widelca. Najwyżej zjadłby jak neandertaczyk palcami ... w końcu mówią, że mężczyźni nie posunęli się za bardzo w ewolucji
raita uważaj. Jeśli słyszę, tekst że facet nie wie czego chce to znaczy, duża czujność wobec niego.
Daję Ci cierpliwość do TŻ
Na pewno strata wujka na Ciebie wpłynęła. Będzie lepiej.
9 miesięczne dziecko i angielski

Chyba ma nawiedzonych rodziców
Jednym słowem podlizujesz się teściom

Tak jak ja, też pojechałam z ciastem
Na pewno zdasz

Weekend relaksacyjny? Wrocław jest
tylko 3 propozycje i 2 oświadczyn???
Dziewczyny dzięki za troskę
Ja wróciłam, we łzach od TŻ. To nie jego wina tylko tej całej sytuacji, że mamy dla siebie tak mało czasu. Tylko całą sobotę i trochę niedzieli. W sobotę tak fajnie nam się wieczorem siedziało przed TV i brakuje mi po prostu takich wspólnych wieczorów. Nawet gdybyśmy zamieszkali to i tak z powodu jego pracy tych wieczorów więcej nie będzie

Przeryczałam cały wieczór

Wspomniał też, że chciałby wracać po pracy do mnie i przy mnie zasypiać. I że kupimy sobie ekspres do kawy i młynek i to i tamto będziemy mieć. A jeszcze śniło mi się przed week że mnie zostawił. Ehh to życie, zawsze pod górkę.
Trafiłam. Kołdra 4 pory roku, 2 poduszki i 2 jaśki + komplet pościeli 3D. Nawet ładna jest, chociaż może to 3D jakoś inaczej sobie wyobrażałam. Z mikrofibry naprawdę super w dotyku. Podobno nie traci kolorów. W piątek w kopercie przyszły poszewki na jaśki. A dziś reszta. Jak zobaczyłam tą dużą paczkę to od razu wiedziałam co to. Mam się domyślić co mi chce przez to powiedzieć

Kochany jest strasznie
Byłam dzisiaj u gina po tabsy. Wszystko na szczęście ok, chociaż się bardzo denerwowałam.