Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tżtówki 2014
Wątek: Tżtówki 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 07:05   #2904
karola991
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez Nessa87 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zakupiłam dwie pary butów. Akurat beda na wycieczke do Pragi
uuu fajnie tez by mi sie nowe buty przydały ;D zazdroszcze pragi <3
Cytat:
Napisane przez maleoreggaerockers Pokaż wiadomość
Kiedy jedziecie do Pragi? bo My tez jedziemy :P
tez zazdroszczeee, tz zaproponowął zebysmy w listopadzie wyskoczyli do karpacza albo nad morze zeby sobie odpoczac ale zobaczymy co z tego bedzie
Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ogarnęłam się trochę i wracam do Was

Gratulacje dla TŻ
My się w ten week wybieramy na 'Miasto 44'. Zobaczymy czy faktycznie jest taki dobry jak zapowiadają.

Półpasiec to przykra sprawa ale jest pod kontrolą lekarza więc będzie dobrze. Jakieś maści stosuj na blizny i nie zostaną.

Żeby wstawać w nocy bo zapomniałaś spakować widelca. Najwyżej zjadłby jak neandertaczyk palcami ... w końcu mówią, że mężczyźni nie posunęli się za bardzo w ewolucji

raita uważaj. Jeśli słyszę, tekst że facet nie wie czego chce to znaczy, duża czujność wobec niego.

Daję Ci cierpliwość do TŻ

Na pewno strata wujka na Ciebie wpłynęła. Będzie lepiej.
9 miesięczne dziecko i angielski
Chyba ma nawiedzonych rodziców

Jednym słowem podlizujesz się teściom
Tak jak ja, też pojechałam z ciastem

Na pewno zdasz
Weekend relaksacyjny? Wrocław jest

tylko 3 propozycje i 2 oświadczyn???

Dziewczyny dzięki za troskę

Ja wróciłam, we łzach od TŻ. To nie jego wina tylko tej całej sytuacji, że mamy dla siebie tak mało czasu. Tylko całą sobotę i trochę niedzieli. W sobotę tak fajnie nam się wieczorem siedziało przed TV i brakuje mi po prostu takich wspólnych wieczorów. Nawet gdybyśmy zamieszkali to i tak z powodu jego pracy tych wieczorów więcej nie będzie
Przeryczałam cały wieczór
Wspomniał też, że chciałby wracać po pracy do mnie i przy mnie zasypiać. I że kupimy sobie ekspres do kawy i młynek i to i tamto będziemy mieć. A jeszcze śniło mi się przed week że mnie zostawił. Ehh to życie, zawsze pod górkę.

Trafiłam. Kołdra 4 pory roku, 2 poduszki i 2 jaśki + komplet pościeli 3D. Nawet ładna jest, chociaż może to 3D jakoś inaczej sobie wyobrażałam. Z mikrofibry naprawdę super w dotyku. Podobno nie traci kolorów. W piątek w kopercie przyszły poszewki na jaśki. A dziś reszta. Jak zobaczyłam tą dużą paczkę to od razu wiedziałam co to. Mam się domyślić co mi chce przez to powiedzieć
Kochany jest strasznie

Byłam dzisiaj u gina po tabsy. Wszystko na szczęście ok, chociaż się bardzo denerwowałam.
no tylko
a co do tż to my mimo ze mieszkamy jzu razem to i tak malo sie widzimy, co druga noc spie sama niestety. no ale co zrobic i tak juz jest lepiej niż jak spotykalismy sie tylko w niedziele wczoraj sie troche pożarliśmy w sumie to ja wywołałam burze, bo mial byc o 8 a godzina 9 a go w domu jeszcze nie ma czekam z obiadem a on sie łaskawie nie odezwie ze załadunek mu sie przedłuza. do tego popsul mi sie tel i nie moglam dzwonic tylko odbierac, wiec szlag mnie trafiał. musiałam mu pokazac kto tu rządzi i uswiadomic mu ze juz nie jest kawalerem i czas sie przestawic ze ktos siedzi w domu i sie zamartwia

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
Weekend zakupowy Kupiłam sobie parke

A myślicie o wspólnym zamieszkaniu?

Zdałam
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
A ja jestem dzisiaj zła, bo szefowa odebrała mi premię w pracy za jakiś głupi błąd kilka stow piechotą nie chodzi a ja potrzebuję kasy
Nie dość że od roku staram się o awans, mam świetne wyniki w pracy to jeszcze teraz ta premia...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no powiem ci ze mnie tez ladnie potraktowali, zle spisali mi godziny i dostałam 1/3 wypłaty... 900zł i rozliczenie bedzie dopiero na przyszly miesiac. takze teraz jestem utrzymanka tż i wcale mi nie jest z tym dobrze :/ chociaż... zartuje oczywiscie.

Mam od paru dni dziwny nastrój. jakas handra jsienna? kurde albo ta przeprowadzka. ciesze sie jak cholera i dobrze mi z nim, ale.. no własnie cały czas mam jakeis napady paniki, mam ochote go kontrolowac sprawdzac mu telefon komputer, nie do opanowania wracaja znowu "demony przesżłosci" i nei weim jak z tym walczyc. nie chce mu o tym mowic bo wiemz e sie bedzie martwił a w trasie to nie ejst wskazane. ale tez nie wiem jak sobie z tym poradzic. w pracy sa psycholodzy ale nie chce sie z nimi dzielic wszystkimi problemami prywatnymi. wolałabym jakiegos z zewnatrz ale po 1 nie mam czasu a po 2 teraz nie mam kasy jak pisąłam wyzej.