![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Jq sie przykladam bo planuje tez skladac papiery do policji i przyda mi sie to wszystko do testow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byliśmy na imp. ze zjaomymi tżta, to sa dopiero aparaty... Ja kierowca...no ale jakoś wytrwałam. A ja na maturze geo zdawalam rozszerzoną... Kiedy to było... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Uuu to ja już dawno po studiach a niektórzy jeszcze przed matura, nie wiedziałam, że jest tutaj tak duża różnica wieku
![]() My wróciliśmy ze wsi, najedzeni strasznie, z walowka wielka przyjechaliśmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2884 |
Zakorzenienie
|
jest duże zróżnicowanie co do wieku
![]() tż pojechał...dziwnie tak jakoś. wykąpałam się, i czekam na mecz polski... i patrze jak argentyna...bo mogłaby wygrac;/ jutro przed pracą będę musiała pojechać do przychodni siostrzenice zarejestrować, czyli pobudka wczesna będzie.
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no migdaliliśmy się ![]() Cześć dziewczyny. Przeczytałam Wasze posty ale jestem dziś do dupy przybita ![]() ![]() Witam nową koleżankę ![]()
![]() |
#2886 |
Idealna Źona; )
|
co sie stalo Lusia??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
A my się wczoraj migdaliliśmy
![]() ![]() No różnica wieku duża będzie zawsze na takich wątkach, bo mogą być Tżtówką dziewczyny co jeszcze do szkoły chodzą jak i te, które już dawno mają ją za sobą ![]() Lusia co tam się wydarzyło? Ja dziś miałam nerwy na worda, no za nic mnie dziad nie chciał słuchać ![]() Poza tym całe popołudnie graliśmy z Tż w... wormsy ![]() ![]()
Żonka 6.08.2016 Wegetarianka 1.02.2017 6cs Edytowane przez Arya90 Czas edycji: 2014-09-14 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lusia co jest? Cześć ![]() ![]()
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
hej ho! imprezka firmowa była super
![]() ![]() w sobote siedzielismy ze znajomymi i pilismy, od rana bylismy na grzybach sie zrelaksowac ![]() ![]()
#2890 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj zakupiłam dwie pary butów. Akurat beda na wycieczke do Pragi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ogarnęłam się trochę i wracam do Was ![]() Gratulacje dla TŻ ![]() My się w ten week wybieramy na 'Miasto 44'. Zobaczymy czy faktycznie jest taki dobry jak zapowiadają. Cytat:
Żeby wstawać w nocy bo zapomniałaś spakować widelca. Najwyżej zjadłby jak neandertaczyk palcami ... w końcu mówią, że mężczyźni nie posunęli się za bardzo w ewolucji ![]() raita uważaj. Jeśli słyszę, tekst że facet nie wie czego chce to znaczy, duża czujność wobec niego. Daję Ci cierpliwość do TŻ ![]() Cytat:
9 miesięczne dziecko i angielski ![]() Chyba ma nawiedzonych rodziców ![]() Cytat:
![]() Tak jak ja, też pojechałam z ciastem ![]() Cytat:
![]() Weekend relaksacyjny? Wrocław jest ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny dzięki za troskę ![]() Ja wróciłam, we łzach od TŻ. To nie jego wina tylko tej całej sytuacji, że mamy dla siebie tak mało czasu. Tylko całą sobotę i trochę niedzieli. W sobotę tak fajnie nam się wieczorem siedziało przed TV i brakuje mi po prostu takich wspólnych wieczorów. Nawet gdybyśmy zamieszkali to i tak z powodu jego pracy tych wieczorów więcej nie będzie ![]() Przeryczałam cały wieczór ![]() Wspomniał też, że chciałby wracać po pracy do mnie i przy mnie zasypiać. I że kupimy sobie ekspres do kawy i młynek i to i tamto będziemy mieć. A jeszcze śniło mi się przed week że mnie zostawił. Ehh to życie, zawsze pod górkę. Trafiłam. Kołdra 4 pory roku, 2 poduszki i 2 jaśki + komplet pościeli 3D. Nawet ładna jest, chociaż może to 3D jakoś inaczej sobie wyobrażałam. Z mikrofibry naprawdę super w dotyku. Podobno nie traci kolorów. W piątek w kopercie przyszły poszewki na jaśki. A dziś reszta. Jak zobaczyłam tą dużą paczkę to od razu wiedziałam co to. Mam się domyślić co mi chce przez to powiedzieć ![]() Kochany jest strasznie ![]() Byłam dzisiaj u gina po tabsy. Wszystko na szczęście ok, chociaż się bardzo denerwowałam.
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Mialyscie racje dziewuszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A myślicie o wspólnym zamieszkaniu? Zdałam ![]()
![]() |
#2895 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się wcale nie podlizuje :P własnie robie Torta dla TŻ na urodziny ![]() oczywiście teściowie dostaną porcje do zjedzenia :P niech wiedzą, że TŻ ma ze mną dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem dzisiaj zła, bo szefowa odebrała mi premię w pracy za jakiś głupi błąd
![]() ![]() Nie dość że od roku staram się o awans, mam świetne wyniki w pracy to jeszcze teraz ta premia... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Senza l'amore sarei solo un ciarlatano, Come una barca che non esce mai dal porto. Edytowane przez Fortuna1 Czas edycji: 2014-09-15 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby padają jakieś tam słowa, że byśmy chcieli. Tylko tak jakoś nie mam odwagi pociągnąć tego tematu. Dziewczyny mi radziły, żeby prosto z mostu zapytać. Boje się jak by to wyglądało. Czy najpierw powiedzmy mieszkalibyśmy u mnie do czasu znalezienia czegoś swojego. Ostatnio tak dyskutowaliśmy o tym właśnie. Kredyt i te sprawy. I tą pościel którą kupił, to chciał mi tym coś przekazać, tak mi powiedział. No to chyba samo przez sie się rozumie. Tylko on ma same popołudniówki więc musiałby spędzać czas sam ewentualnie z moją mamą ![]() ![]() Ja szczerze powiedziawszy chciałabym mieś coś tylko naszego, tylko obawiam się że może nas nie być na to stać. Co najwyżej wynajem. Problem dojazdów do pracy, też jest ale z drugiej strony to tylko 40 km w jedną stronę i nie zajmuje nie wiadomo ile, a droga fajna i prosta. Nie wiem czy to się da zrozumieć ![]() Cytat:
Nie podlizuje, dobra dobra ... ja też tak mówię ![]() Cytat:
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-09-15 o 17:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Lusia możecie zamieszkać u któregoś z was, albo wynająć
![]() Wiesz na dobrą sprawę my z Tż też się mijamy często. On pracuje od rana, a ja jednak częściej na popołudnia. No, ale bezcenne jest zasypianie razem i jak coś gotuję to wiem, że dla Tż to jest też. No jest na pewno inaczej, niż takie spotkania. Powiem też, że dużo lepiej można się poznać. Widzi się, co kogo denerwuje, co kto lubi, jakie ma się nawyki. Tego się nie da sprawdzić bez wspólnego mieszkania. np. mój tż ma sklerozę i notorycznie nie wynosi po sobie zużytej rolki po papierze toaletowym tylko zostawia ją na umywalce. Taki prezent dla mnie z rana ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Fortuna przykro mi. Co za wredota! raita dobrze, że miałaś dystans!
#2899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lusia kurtkę ![]() ![]()
![]() |
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U TŻ nie da rady bo na dole mieszka siostra,a na górze Babcia z rodzicami, więc to już trochę za dużo. Na razie można u mnie bo jak pisałam mamy dwa identyczne piętra, na dole jest mama a ja na górze z siostrą. Więc jest sporo miejsca i przynajmniej na jakiś czas można by mieszkać, bo na dłuższą metę to też trochę za dużo ludzi by było. Zobaczymy. Czasami mam wrażenie że TŻ czeka po prostu, aż o zamieszkaniu to prosto z mostu powiem. Cytat:
![]() kurtka fajna ![]()
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiedziałam co to za kurtka
![]() Oglądamy z Tż top model. ![]()
#2902 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
a ja u Wikiego bylam i nie ogladalam...buuu ![]() fortuma-Wredna BABA! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() siedzę i ![]() Kochany TŻ powiedział wczoraj, że ta pościel to pierwsza nasza wspólna rzecz /akurat! sam zapłacił ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-09-16 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez zazdroszczeee, tz zaproponowął zebysmy w listopadzie wyskoczyli do karpacza albo nad morze zeby sobie odpoczac ![]() Cytat:
![]() a co do tż to my mimo ze mieszkamy jzu razem to i tak malo sie widzimy, co druga noc spie sama niestety. no ale co zrobic i tak juz jest lepiej niż jak spotykalismy sie tylko w niedziele ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam od paru dni dziwny nastrój. jakas handra jsienna? kurde albo ta przeprowadzka. ciesze sie jak cholera i dobrze mi z nim, ale.. no własnie cały czas mam jakeis napady paniki, mam ochote go kontrolowac sprawdzac mu telefon komputer, nie do opanowania wracaja znowu "demony przesżłosci" i nei weim jak z tym walczyc. nie chce mu o tym mowic bo wiemz e sie bedzie martwił a w trasie to nie ejst wskazane. ale tez nie wiem jak sobie z tym poradzic. w pracy sa psycholodzy ale nie chce sie z nimi dzielic wszystkimi problemami prywatnymi. wolałabym jakiegos z zewnatrz ale po 1 nie mam czasu a po 2 teraz nie mam kasy jak pisąłam wyzej.
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jesteśmy za darmo i dostępne cały czas ![]() ![]() Pewno przez jakiś czas mogą się jeszcze pojawiać takie demony. Wkroczyliście na nowy dość poważny etap związku i to pewno dlatego. TŻ też się złości jak mu chociaż słówka nie napiszę, że gdzieś dojechałam czy wróciłam do domu. Mówi, że teraz jestem w związku i muszę patrzeć na to, że ta druga osoba się martwi. Karola ja też chcę tyle zarabiać. Pewno do emerytury takiej stawki nie doczekam ![]()
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() u mnie tragedia... wczoraj obudziłam się z 38.5stopniami gorączki, pojechałam do lekarza, a tam angina. wgl jak czekalam w kolejce to myslałam, że zemdleję, takie dreczce i wgl. Angina... L4 na tydzień, wręcz masakra. Wczoraj to cały dzień w łózku i nie mogłam się przekręcić na drugi bok... Dziś nie mogę śliny przełknąć nawet. ![]() Cytat:
![]() ![]() czemu się bardzo denerwowałaś? Przeczytałam Was, ale nie mam siły bardzo na wszystko odpisywać... Już mam dość tego. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
lusia no to bede was meczyc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
mia to lepiej się pilnie kuruj, ja w marcu miałam anginę. 2 tygodnie się męczyłam ;/
lusia widzisz, to jest znak że zaproponował wspólne kupowanie rzeczy, ze chce z Tobą mieszkać i nie masz się o co martwić ![]() karola ja też kiedyś tak miałam, że mnie kusiło, żeby zobaczyć o czym Tż pisze na fb, ale nigdy tego nie zrobiłam i z czasem chyba przyszło mi do niego 100% zaufanie, bo teraz już nie mam takich ciągot i jakoś już się nie martwię o to. Jednak czasem mam "napad", że jeszcze mnie zostawi, na szczęście coraz rzadziej. Tż mi cały czas powtarza, że ma szczęście,że mnie ma, więc jak tu takiemu nie wierzyć? ![]() Zapisałam się do lekarza. W sumie został mi tylko strup, no ale dmucham na zimne i idę żeby zobaczył. Idę też dziś na zdjęcia do paszportu na nasz wylot i do dyplomu. A po południu wpadnę do rodziców- przyszła koszulka, którą zamawiałam do Tż i pokazywałam wam. Odbiorę i oblukam czy do0bry rozmiar. Tż znów dziś na montażu do wieczora, to przynajmniej mam czas ją przemycić ![]() ![]()
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę podoba mi sie ten prezent. Takie nasze to jest. Jak to mówią, zaczynamy się dorabiać ![]() Denerwowałam się bo ostatnio miałam jajnik trochę powiększony i wiadomo strach czy to przejdzie po tabsach czy nie. Na szczęście powiedziała, że jest ok i widzi ze tabletki mają dobry wpływ na moje kobiece narządy ![]() Pozatym to ja się przed wizytą u lekarza zawsze denerwuje ![]() ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
moj tz nie jest wylewny, żadko prawi komplementy a jak jzu cos powie to serio musze wygladac tego dnia extra... no i moze dlatego czasem mam takie wahania, bo on wiecej w czynach pokazuje ze mu zalezy nic w slowach chociaz chcialabym czasem takiego zapewnienia. ostatnio naszedł jakis temat lasek to on pwoiedział "ja jestem WIERNY" i to niby nic takiego ale w jego głosie to bylo tak szczere ze ciezko nie uwierzyc. no sam powiedział ze on nie jest "malinowy" jak to ujał i nigdy nie będzie wiec nie mam wymagac bo to bedzie sztuczne.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.