Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię wrzesień: perfumy, róż Bourjois + inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-19, 12:19   #1
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.

wrzesień: perfumy, róż Bourjois + inne

NIEAKTUALNE

UWAGA jest to szybki wątek- będzie trwał tydzień, wysyłka w piątek 26.09

Jeżeli masz pytanie- śmiało pytaj.

* nie obrażam się za "coś u mnie"

*nie wysyłam za granicę, chyba że wysyłka nie kosztuje drogo

* Nie chcę tracić pieniędzy na nieudanych wymianach, więc pytam, marudzę, chcę zdjęcia, itp itd. Ciebie zachęcam do tego samego Czasami zajmuje to trochę czasu, ale wtedy wiemy, ze wymiana będzie udana

* Jestem uczciwa i tego samego oczekuję od Ciebie. Nie zatajaj stanu ani właściwości rzeczy

*Wysyłka (forma i kolejność) zgodnie z ogólnymi zasadami Wizażu. Mogę być nieufna, jeśli masz negatywa lub neutrala. Flakony perfum tylko w paczkach

* Również nie lubię, gdy ktoś nie odpisuje, ale mi też się niestety zdarza i przepraszam za to dlatego przypomnij się, to działa na mnie bardzo motywująco Jeżeli to Ty zapomniałaś, a ja się przypomniałam i nadal cisza, to żadnej wymiany ze mną już nie będzie.

*Zastrzegam sobie prawo do jednoczesnego negocjowania jednej rzeczy, wiążący jest dla mnie moment wymiany adresów. Wcześniej każda ze stron może zrezygnować. Każdy chce dla siebie jak najlepiej

*Dopuszczam odmianę, jeżeli obie strony są niezadowolone, ale będę domagać się odmiany, jeśli mnie oszukałaś!!!

WISH

Za perfumy- inne perfumy, najchętniej pudrowe (np Aire Sensual) lub o wyraźnej nucie gardenii.

Za kosmetyki- cokolwiek, co mi się przyda, najchętniej:
-balsamy!!! Joanna z apteczki babuni o zapachu bzu (lub jakiś inny nowy balsam): to na prezent, dla mnie mogą być używane
- żele pod prysznic, najchętniej Avon
- podkład Paul Sagane kolory 20 i 25
- paski wybielające do zębów
- bibułki matujące
- puder transparentny (sypki i prasowany)
- wypełniacz do tuszu Celia
- skarpetki złuszczające
- peeling enzymatyczny

NA WYMIANĘ MAM PONIŻSZE:

PERFUMY

1) Little Red Dress 14,5/15ml
2)Bronze Goddess Estee Lauder 2013 50/100 tester bez korka - będę marudna NeverGoodEnough
3) Celine Dion Simply Chic 15/30ml w zastępczym flakonie
4) Fancy Jessica Simpson, wystarczy na testy, 1-2 użycia
5) Canaica Galimard 4ml
6) Casmir Chopard 7ml

KOSMETYKI

1) Nafta kosmetyczna, zużycie widać (została ok połowa) termin do grudnia!
2) Olejek z awokado, ok 2/3
3) Profesjonalny nabłyszczacz do włosów, kupiony w salonie fryzjerskim, minus 1 psik
4) Podkład Isadora Hydralight, kolor 61, po terminie! ale nic mu nie jest zostało niewiele, na testy
5) krem BB Soraya, Używany 2-3 tygodnie
6) Krem BB Rimmel, została więcej niż połowa- być może po terminie!
7) Golden Rose, Mineral Terracota Powder, kolor nr 1, jeżeli chodzi o zużycie, to nie ma już tej "górki"
8) Puder Yardley Feather Finish nr 04 Medium Fair, użyty raz
9) Olejek do paznokci Inglot, użyty kilka razy, zużycie zatem znikome
10) Róż w kamieniu Oriflame, kolor Fresh Pink, również użyty kilka razy, może być po terminie! ale jak to z różami bywa- nic mu nie jest
11) Róż Bourjois, kolor 37, kupiony 2 dni temu, użyty 2 razy, nie trafiłam z kolorem, mam jeszcze paragon. Bez pędzelka.
12) Garstka kulek rozświetlających z Avonu i Oriflame w zastępczym opakowaniu, mogą być po terminie!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie-0107.jpg
Wyświetleń: 60
Rozmiar:  119,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie-0108.jpg
Wyświetleń: 72
Rozmiar:  133,1 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez Kaataarzynaa1
Czas edycji: 2014-10-04 o 20:58
Kaataarzynaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując