2014-09-23, 10:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez papalinka83
Jest taki zbiorek Urszuli Kozłowskiej Wierszyki z zoo i tam jest o zwierzątkach różnych, bardzo fajne wierszyki, chyba kupiłam kiedyś carrefourze. Co do dudu to kto wie, co Jaśko czyta, jak nikt nie patrzy 
|
Dziękuję za namiary 
Wiesz co, ostatnio jak nie patrzyłam, to dorwał się do mojego "Pana Lodowego Ogrodu"... ale próbował pożreć, a nie czytać 
Cytat:
Napisane przez angelikada
poka kiece 
moja wczoraj tez załapała  ale wieczorem już z bidonu nie chciała wody :P
|
Pokażę jak wyschnie, ale nic szczególnego - czerwona bombka - tyle, ze fajnie brzuch maskuje, no i cycki mi się zmieściły 
Żuk jak zatrybił, tak pije 
A najbardziej mu się podoba, że można rurkę zamknąć 
Cytat:
Napisane przez Larysa88
Mam pytanie  jakie papcie kapcie dla naszych dzieci są dobre /fajne? Musi mieć ola buciki bo w skarpetkach się ślizga i mamy zimne płytki wiec stopy ma też zimne mimo tych skarpetek. Zakładam befado narazie ale nie wiem czy one takie fajne po domu. Coś bardziej miękkiego bym chciała. Kiedyś w Pepco widziałam takie jakieś króliczki różowe ale czy w takim typie mogą chodzić?
|
Jaśko lata w skarpetach z ABS - grubych albo cienkich.
Fajnie tez mu się biega w skarpetach z H&M - oni to nazywają mokasyny - takimi ze skórzaną podeszwą 
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88
az tak?
wrzucc prosz tego linka bo czytalam z fona i przegapilam
powiem Ci ze ja nie ejstem do konca zadoolona z pan w grupie Alka w zlobku ale w innych sa mega PAnie, jakos musimy dac rade do lutego pozniej przejdzie do zlobka na moim podworku gdzie i ja chodzilam 
zaraz przezytam ten link ale blagam Ciebie wyluzuj i przestan o tym myslec, tke jest zycie, ni ekazdy ma tak ze moze zostac z dzieckiem i musimy sobie radzic, w zlobkach tez sa cudowne panie fajne dzieciaczki zabawa kolory itd
jakos nie widze bym miala zryta psychike czy zachwiana itd a chodizlam do zlobka bodajze od 8 mscy
|
Ja od 4
|
|
|