Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-23, 10:00   #1031
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Jest taki zbiorek Urszuli Kozłowskiej Wierszyki z zoo i tam jest o zwierzątkach różnych, bardzo fajne wierszyki, chyba kupiłam kiedyś carrefourze. Co do dudu to kto wie, co Jaśko czyta, jak nikt nie patrzy
Dziękuję za namiary
Wiesz co, ostatnio jak nie patrzyłam, to dorwał się do mojego "Pana Lodowego Ogrodu"... ale próbował pożreć, a nie czytać

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
poka kiece

moja wczoraj tez załapała ale wieczorem już z bidonu nie chciała wody :P
Pokażę jak wyschnie, ale nic szczególnego - czerwona bombka - tyle, ze fajnie brzuch maskuje, no i cycki mi się zmieściły

Żuk jak zatrybił, tak pije
A najbardziej mu się podoba, że można rurkę zamknąć

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Mam pytanie jakie papcie kapcie dla naszych dzieci są dobre /fajne? Musi mieć ola buciki bo w skarpetkach się ślizga i mamy zimne płytki wiec stopy ma też zimne mimo tych skarpetek. Zakładam befado narazie ale nie wiem czy one takie fajne po domu. Coś bardziej miękkiego bym chciała. Kiedyś w Pepco widziałam takie jakieś króliczki różowe ale czy w takim typie mogą chodzić?
Jaśko lata w skarpetach z ABS - grubych albo cienkich.
Fajnie tez mu się biega w skarpetach z H&M - oni to nazywają mokasyny - takimi ze skórzaną podeszwą

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
az tak?
wrzucc prosz tego linka bo czytalam z fona i przegapilam

powiem Ci ze ja nie ejstem do konca zadoolona z pan w grupie Alka w zlobku ale w innych sa mega PAnie, jakos musimy dac rade do lutego pozniej przejdzie do zlobka na moim podworku gdzie i ja chodzilam
zaraz przezytam ten link ale blagam Ciebie wyluzuj i przestan o tym myslec, tke jest zycie, ni ekazdy ma tak ze moze zostac z dzieckiem i musimy sobie radzic, w zlobkach tez sa cudowne panie fajne dzieciaczki zabawa kolory itd
jakos nie widze bym miala zryta psychike czy zachwiana itd a chodizlam do zlobka bodajze od 8 mscy
Ja od 4

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora