2014-09-25, 16:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX
Cytat:
Napisane przez majka5908
Dzieki dziewczyny
U mnie w miescie nie ma braffiterki chyba albo ja o tym nie wiem  A przeszlabym sie tez
Anns na 2 miesiace napewno odstawiam a potem zdecuduje co dalej... Szczerze to ciocia nastraszyla mnie, ze po takim czasie jak bralam to pozniej, ze chore dziecko moge urodzic albo ze wogole  Jakos tak mi to weszlo na psyche 
|
zawsze możesz odstawić i jakoś inaczej się zabezpieczać. a kochacie się z TŻ, i jakoś byście dali radę jak coś na zdrowie Ci to wyjdzie tylko uważajcie, bo ponoć po odstawieniu przez 2 miesiące nie powinno się zajść w ciążę, bo jeśli będzie chłopak to może mieć za dużo hormonów żeńskich.
Co do braffiterki, to te amazonki są w Poznaniu przy Półwiejskiej 
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
Właśnie zwyczajnie  jestem totalnym beztalenciem w dziedzinie mody. Wolałabym chodzić w bieliźnie niż w ciuchach. Mam pełno ich ale zawsze się przebieram kilka razy bo we wszystkim czuje się grubiej...Nie mam talii niestety i mam wrażenie, że nic mi nie leży 
A niestety nie mam nikogo kto by mi doradził więc ubieram się zazwyczaj neutralnie (jeansy czy inne spodnie i koszulka zazwyczaj bardziej obcisła)
|
ja w sumie mam małe cycki, małe wcięcie i duży brzuch i boczki także też lekko nie mam
2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
|
|
|