Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 17:54   #3149
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Właśnie zwyczajnie jestem totalnym beztalenciem w dziedzinie mody. Wolałabym chodzić w bieliźnie niż w ciuchach. Mam pełno ich ale zawsze się przebieram kilka razy bo we wszystkim czuje się grubiej...Nie mam talii niestety i mam wrażenie, że nic mi nie leży
A niestety nie mam nikogo kto by mi doradził więc ubieram się zazwyczaj neutralnie (jeansy czy inne spodnie i koszulka zazwyczaj bardziej obcisła)
Też jestem beztalenciem jeśli chodzi o modę jak już mówiłam, TŻ to mój najlepszy stylista choć z kolei Jego ubieram ja
Ja mam odwrotnie- w ciuchach ujdzie, a w bieliźnie porażka dlatego się irytuję jak ktoś mi coś wmawia, a nie widział mnie bez ubrania

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
zawsze możesz odstawić i jakoś inaczej się zabezpieczać. a kochacie się z TŻ, i jakoś byście dali radę jak coś na zdrowie Ci to wyjdzie tylko uważajcie, bo ponoć po odstawieniu przez 2 miesiące nie powinno się zajść w ciążę, bo jeśli będzie chłopak to może mieć za dużo hormonów żeńskich.
Też pierwszy raz o tym słyszę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora