2014-09-27, 10:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
helloł ,
mój gRoszek wczoraj od połowy dnia popłakiwał . a ze On nie płacze tzn ,ze musiało być coś. tylko do teraz nie wiem co ?
po jakims czasie podwyższyła mu sie temperatura do 38 .ale innych objawów brak . i tak popłakiwal az się z nim położyłam i zasnął ..spiac -jeczał ..
potem kapiel i poszedł spac normalnie -o swojej porze ,w swoim łóżku .nie wiem co to ?
a dziś już normalnie ,łobuzuje usmiechniety
dziś dzieciaki są na turnieju wiec w tym czasie nadrobię troszkę bo potem dzień zaplanowany .a wieczorem rantttka 
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
W calym domu pachnie mi schabowym - Milus zjadl pieknie kotlecika ziemniaki i ogoreczka - i pochwale sie Nic a Nic nie spadlo na ziemie
Załącznik 5799409
|
mój R podobnie jada 
Cytat:
Napisane przez anika_s
św mikołaj i prezenty na tapecie  i przy okazji lekkie zgrzyty 
ja tam uwielbiam to i to 
|

Cytat:
Napisane przez Tasia34
Czesc 
Melduje, ze zyjemy i zdrowiejemy 
Jeszcze nie do konca, ale idzie ku dobremu 
Dzis zalatwilam becikowe  Dobrze, ze tym razem bylo malutko papierow, bo wiekszosc aktualna po Krzysiu 
A przedwczoraj Krzys skonczyl 17 mcy, a nam z TZ stuknelo 18 lat razem 
Ania ostatnio duzo placze, w dzien prawie nie spi i ogolnie latwa nie jest  Ale i tak jest kochana 
Wklejam najnowsza fotke (widac oczka  )
|
przesliczniusia
i wow! 18 lat razem to jest coś ! 
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
- I sie pytam " emilianku chcesz isc do przedszkola " usmiech na twarzy i TAAAA,
- pytam sie drugi raz " emilianku chcesz zostac z mamusia w domku " usta w podkowke oczy zdziwione i slyszs NAJ ( czyli nie ) tak wiec .
|

Cytat:
Napisane przez BYou
Nestelle u nas jest i Mikołaj i Gwiazdka  dla nas mikołajki są to drobnostki, pod choinkę większy prezent 
|
u nas podobnie .
Cytat:
Napisane przez pani22ka
Jedzenia się tak bałam a najchętniej czaiłabym się za drzwiami i wyjadała po dzieciach   :brzyda l:
|
|