Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-01, 10:04   #2911
mgds
Raczkowanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość

Mgds a ile tego magnezu łykasz?
2 rano i 2 wieczorem, tak mi moja gin.powiedziała, chociaż na opakowaniu jest,że 2x1

Cytat:
Napisane przez pati12345678 Pokaż wiadomość
Ja chodzę za każdym razem na nfz i za każdym razem bda mnie dopochwowo jak i przez brzuch. Mówi wymiary, ogląda bardzo szczegółowo serce i każdy narząd - zazwyczaj w gabinecie siedzę ok 45 minut.
A chodzicie z mężami/partnerami? Bo ja za każdym razem, może dlatego gin się tak stara (:

Wyprawkę mam już skompletowaną – nasz Kubuś to będzie chyba mały marynarz;p bo wszystko w takich kolorkach i stylu. Wózek kupili moi rodzice – TAKO MARINE – 3 w 1 więc na razie nie muszę się o nic martwić. Łożeczko przyszło wczoraj, też biało – niebieskie – generalnie całą sypialnię mamy tak urządzoną. W ubiegły weekend moja przyjaciółka malowała nam rysunek na ścianie – wrzucam się pochwalić!
To, że każda z nas powinna wygrać w totka to się zgadzam w 100%. Wszystko tyle kosztuje. Ja dużo ciuchów kupiłam w ciucholandzie, część dostałam od znajomych, a część wyprawki kupiłam, a np. przyszłe prababcie oddały mi pieniążki i to już mają jako prezent dla małego – tak dorobiliśmy się pięknej pościeli, karuzelki, śpiworka do wózka i ciepłego sweterka (:
Fajny rysunek i super wózek, uwielbiam styl marynarski

mgds jest offline Zgłoś do moderatora