![]() |
#2881 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]()
![]() |
#2882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. mam nadzieje, że oko wróciło do normy? ![]()
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem czemu za każdym razem jak piszesz coś tam o szpitalu, zastanawiam się czy Ty przypadkiem nie na Raciborskiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, nie chciałam nikogo straszyć.
Tylko różnie w życiu to bywa i dobrze, że można rodzić i sn i cc, po to ono jest i trzeba być dobrze nastawionym ![]()
#2885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo wygrana by się przydała chyba każdej z nas ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() czekam na relację z wizyty u anestezjologa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Wtajemniczenie
|
A lwowskie, wczoraj rozmawialm z koleżanka, rodziła 8 miesięcy temu w szpitalu w Chorzowie... Od odejścia wód poród trwał 23h, dali jej zzo ale za dużo i akcja zatrzymała sie na 2h
![]() ![]() Przy niepełnym rozwarcia chyba sie nie rodzi nie? Powinni jej cc zrobic No nie? Oczywiście ten szpital w Chorzowie potocznie zwany jest umieralnią ale jej mama tam jest pielęgniarka i ona tam chciała ![]()
#2887 | |
Zadomowienie
|
Witam nową mamusię
![]() Cytat:
![]() Ja teeeeeż ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jej mama tam pracuje i tak to wszystko się potoczyło ? niewiarygodne.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To operacja i powinna być wykonywana tylko w określoych przypadkach/. U mnie w szpitalu też nie czekają długo i jak kobieta przynosi skierowanie na cc, choćby z najbardziej nieprawdopodobnego powodu, to też robią.
![]() |
#2890 |
Wtajemniczenie
|
Tez byłam w szoku, ale ten szpital naprwde nie ma dobrych opinii :-/. Mama tylko pielęgniarka wiec mogła liczyć na opiekę po porodzie a w trakcie to pewnie mieli gdzieś :-/. Dzidzia na szczescie zrowa ale co sie obie umęczyły to ich :-/
#2891 |
Wtajemniczenie
|
Moja mama ma pokój w szpitalu przez ścianę z porodówką, jak będę rodzić w dzień, to będzie nasłuchiwać albo czekać pod drzwiami
![]()
![]() |
#2892 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2893 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak samo Bonifratrzy wszyscy tam walili drzwiami i oknami bo leakrze z Lubinowej itd..a po ostatniej aferze juz tylu chetnych nie ma i opinie nieciekawe...takze nie patrzylabym na to do konca... A jesli chodz o tychy to podobno tez jest juz duzo lepiej... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | ||
Raczkowanie
|
Moja tak samo mówiła
![]() Serio?! Cytat:
Cytat:
![]() Jak zobaczyłam kombinezon, to mi się przypomniało, że miałam Was zapytać- skoro rodzimy w listopadzie, może być chłodno, czy będziecie zakładały dziecku na wyjście rękawiczki? buciki? Mam kombinezonik taki, ze stópki mogą wystawać i nie wiem czy wystarcza grube skarpetki czy jeszcze buciki? I rękawiczki, żeby w rączki nie zmarzło? Widziałam takie mini-mini ostatnio po 1,99 w Pepco ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam kombinezon na 62 i synowi z niego nic nie wystawało, żadne rękawiczki poza niedrapkami nie były potrzebne, buty to nie wiem jak bym miała na te nowe małe stópki włożyć, nic nie zakładałam.
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
Witam się z rana i w 32tc
![]() Gratuluje kolejnych tygodni ![]() Ela właśnie coś mi gdzieś dzwoni z tym ChelaMagB6... ale nie wiem gdzie ![]() Mgds a ile tego magnezu łykasz? Jakoś się dzis dziwnie czuję.... mdli mnie, czuje się osłabiona, mam kołatania serducha, brakuje mi tchu i na dodatek nasuwa spojenie łonowe albo szyjka (nie jestem pewna co bo to COŚ mnie szczypie w srodku...) I to chyba jest powodem mojej dzisiejszej chandry ![]() Dzis mam wizytę u gina. Zapytam go o tego Gbs'a. Przede mną wyzwanie miesiąca - ogolić Bożenę ![]() Ela współczuję straty kasy... ile by to nie było to potrafi wkurzyć ![]() Beige ja też się muszę do dentysty wybrać bo od kilku dni coś mnie pobolewa ![]() Żanet cudny kombinezonik ![]() Justana wózek ![]() Lola już 37tc ![]() ![]() Olya pieknie córeczka rośnie ![]() Indraja ostatnio też miałam tego typu sen... z tym że ja urodziłam w nim synka... i jak sie obudziłam to byłam w szoku że go obok nie ma.... Kostka dużo fajnych info się dowiedziałaś. Trzymam ![]() A tak wogóle to gdyby nie ta dzisiejsza wizyta to wcale bym z chałupy sienie wynurzyła.... takiego mam lenia !!!!!
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2898 | ||
Zadomowienie
|
Mi też tak cały czas powtarza, a jutro właśnie zaczynam 37 tc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2899 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Łubinowej to juz kiedyś pisałam wszyscy ochy achy, moja koleżanka tez, chodziła tam do lekarza wszystko miała ustawione a wyszło przed samym porodem jakaś arytmia u dzicka i na szybko musiała jechac do innego szpitala i trafiła znów do Mikołowa. Kolejna w Tychach w połowie czerwca... Prądu brakło w szpitalu a wskazanie do cc było ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A chodzicie z mężami/partnerami? Bo ja za każdym razem, może dlatego gin się tak stara (: Wyprawkę mam już skompletowaną – nasz Kubuś to będzie chyba mały marynarz;p bo wszystko w takich kolorkach i stylu. Wózek kupili moi rodzice – TAKO MARINE – 3 w 1 więc na razie nie muszę się o nic martwić. Łożeczko przyszło wczoraj, też biało – niebieskie – generalnie całą sypialnię mamy tak urządzoną. W ubiegły weekend moja przyjaciółka malowała nam rysunek na ścianie – wrzucam się pochwalić! To, że każda z nas powinna wygrać w totka to się zgadzam w 100%. Wszystko tyle kosztuje. Ja dużo ciuchów kupiłam w ciucholandzie, część dostałam od znajomych, a część wyprawki kupiłam, a np. przyszłe prababcie oddały mi pieniążki i to już mają jako prezent dla małego – tak dorobiliśmy się pięknej pościeli, karuzelki, śpiworka do wózka i ciepłego sweterka (: Edytowane przez pati12345678 Czas edycji: 2014-10-01 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Wtajemniczenie
|
pati, ja chodzę czasem sama, czasem z mężem i synem, w zależności na którą godzinę wizyta i czy mąż jest w pracy czy nie, bardzo ładne łóżeczko
![]()
#2903 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kominezonu hmm chyba bym kupiła rękawiczki i takie grubsze materiałowe buciki... choć jak kombinezon będzie większy, to nawet stópki nie będą dziecku wystawać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja muszę zaraz wybyć do sklepu ![]() mnie się chyba powoli włącza syndrom wicia gniazda ![]() wczoraj zagoniłam męża do mycia okna w kuchni....ja trochę powoli ogarniam tam szafki, a i firankę nawet uszyłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Jak zwykle nawijacie od rana, będę miała co nadrabiać. Za godzinę ruszam do gina, trzymajcie kciuki ![]()
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Pati, ja chodzę sama do gin. na usg i na prenatalnych mąż był
![]() w przyszłym tygodniu mam mieć usg i chciałam, by mąż był, ale wypadło mu kilkudniowe szkolenie w W-wie...więc zaproponowałam mamie oglądanie ![]() ![]() Mnie się bardzo podoba styl marynarski, no ale dla córki jakoś tak mi nie pasowało... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() i czekamy na sprawozdanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się dzisiaj wybieram po mój nowy dowód a potem z mężem do lekarza, bo go kolana bolą, a wcale nie mam ochoty, bo ostatnio często mi się robi duszno i potem niedobrze. Pieszo to bym się już nigdzie nie wybrała. Czuje się jak taka kaleka.
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Pati super lozeczko i wozek
![]() ![]() ![]() Futbolowa powodzenia ![]()
#2908 |
Zadomowienie
|
Czy którąś kupowała u HealthWorld ten rogal???
http://allegro.pl/pekaty-rogal-podus...550098313.html W opisie aukcji napisane jest, ze wpelnienie kulkami sylikonowymi a ja mam wypełnienie jakąś wata w środku. Jak macalam to kulek tam nie czulam. Myslalam wczesniej, ze to moje niedopatrzenie i taki rogal z wata zamowilam ale chcialam teraz komentarze wystawić luknelam na aukcje i jak byk jest napisane, ze powinny być kulki sylikonowe a nie pekate wagowe wypelnienie. I co teraz, mam do niego napisać? Tylko co z tego jak ja we Fr teraz juz jestem ![]() Pisalam tego posta wczesniej ale chyba nie wstawił ten mój tablet bo wyskoczył mi jakby był ciągle pisany...
#2909 |
Rozeznanie
|
fiorella22 - ja kupowalam z innej firmy i tez mam wpelnienie taka gruba wata jakby silikonowa ale zdecydownie to raczej nie sa kulki chyba ze tak to sie poprostu nazywa
![]()
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.