2014-10-03, 17:31
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez Moni 26
nie robił mi usg tylko ręcznie mnie badał  mówiłam mu ze brzuch mnie pobolewa, ale on powiedział, ze to nie jest przyczyna porodu, bo nie widzi aby było coś nie tak....Wiec musze z tym chyba żyć  Mam juz od 2 tyg takie bóle jak na okres, ale nic sie oprócz tego nie dzieje 
|
Ja też zaczęłam mieć takie bóle jak na okres, nie wiem dlaczego. Jeszcze nie byłam u gina, nawet się jeszcze nie umówiłam... 
Cytat:
Napisane przez patrycja19894
Mój szwagier tak woził syna :-P
Ja w noszeniu nie przesadzam, ale często jest ze mną, siedzę,leżę obok niego, kładę na kolanach. Poznaje juz po płaczu czego on potrzebuje wiec jak chce czułości to tulimy się mocno, wtedy łapie rączkami bluzki lub włosów i spqcerujemy po mieszkaniu.
O te przyzwyczajenia to właśnie chodzi mi o przykład usypiania w wózku w domu czy foteliku jeżdżąc naokoło osiedla.
Świetna fryzurka :-D
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------
Super to wygląda 
|
Kurcze ale dlaczego muszą aż jeździć z dzieckiem samochodem, żeby uśpić? Mój jak nie chce spać w nocy to nie śpi, tyle że jest akurat spokojnym dzieckiem. Jeśli by strasznie marudził to nie wiem, ale raczej wkładanie do samochodu to byłaby ostateczność ostateczna dla mnie.
|
|
|