|
Dot.: Październik u Blezikowej :)
1. Bluzka oversize. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry.
2.3. Bluzka over Bershka. Rozmiar z metki S, jednak jest dość luźna więc będzie dobra również na większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie bluzka z tyłu ma niebieskie plamy (nie wiem od czego, nie próbowałam sprać). Plamy są blade, widoczne dopiero w świetle dziennym. Ja na początku myślałam, że przebija ten napis z przodu, bo bluzka z tyłu jest gładka. Myślę, że dobry odplamiacz spokojnie da radę.
4.5.6. Granatowa bluzeczka Stradivarius. Z przodu "normalny materiał" z tyłu mgiełka. Rozmiar z metki L.Bluzeczkę miałam na sobie tylko raz ponieważ w sklepie pomyliłam rozmiary i zamiast S wzięłam L. Zorientowałam się dopiero na imprezie gdy bluzka strasznie spadała mi z ramienia. Stan bardzo dobry z małym minusem za małe "zahaczenie" z tyłu bluzki.
7.8.9.10. Czarne leginsy ze złotymi zipami. Rozmiar z metki S jednak leginsy będą również dobre na M-kę. Stan ogólny bardzo dobry jedynie na gumie od wewnętrznej strony leginsy posiadają dziurkę, ale i tak jej nie widać, bo jest w środku oraz na jednej z nogawek mają maleńką ledwo dostrzegalną dziurkę. Jak to czarny kolor leginsy mogą mieć na sobie kilka nitek, kłaczków, ale wystarczy oczyścić je rolką do ubrań.
Czas edycji: 2014-10-08 o 19:20
|