Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dumne z nas wrześniowe mamy, nasze szczęścia są już z nami. Wrześniówki 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-07, 11:11   #243
agnes 20
Zadomowienie

Dot.: Dumne z nas wrześniowe mamy, nasze szczęścia są już z nami. Wrześniówki 2014

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ooo,jak będę na kompie muszę te info zapisać! Dzięki!

Co to aciferol?
Ja małemu daje tylko d+K i probiotyk. Nic więcej.

-
-
Actiferol to żelazo dla maluszków.

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
jasne ze tak , niestety. zwróc większa uwagę na wycieranie po kapieli. nasz maluch mial slabo wytarte za uszkiem i zrobił mu sie pryszcz bylismy u lekarki i aż na wyniki dawal zeby zobaczyc czy gto nie jest jakas infekcja. dzieki Bogu nie była , ale teraz bardzo dokładnie wycieramy . chocia patrzę że na szyjce się robia małe krostki
no i oczywiście plesniawki też juz przechodzilismy
A myślałam że tylko j my przez to przechodzimy i ja zła matka i za mało dbam o higienę i dlatego te pleśniawki

Cytat:
Napisane przez Joasiakr Pokaż wiadomość
My juz po karmieniu i do spanka
Agnes 20 dzieki za wytyczne w sprawie przechowywania mleka

NOWA ja tylko kp,wiec dalej podaje D,K

Śliczne Dziewczyny te Wasze brzdace

My mieliśmy odparzenia pod paszkami i po wymyciu zasypywalam pudrem. Choć cieżko nam utrzymywać faudki na szyi czyste bo jak wcina mleko to zawsze tam sie jakos wciska :/ a wymyć cieżko bo sie wierzga w te i nazad;/ tz czyści bo ja nie mam cierpliwości

Tez musze sprawić sobie Bujak bo dziec coraz bardziej spostrzegawczy maja miała fisher price ta dżunglę i była rewelacyjnabede szukać podobnej teraz

"Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić"
U nas wyczyszczenie szyi to też wyzwanie. Mała ma już drugą brodę i tak zawsze skuli głowę że nie ma szans. Czasem robię to jak śpi mocno.

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;48426495]Załącznik 5808140
Dzień dobry [/QUOTE]
śliczna
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora