O matko, zachowac zimna krew to najwazniejsze, wspolczuje nerwow. Ja musze poczytac przynajmniej o jakiejs poerwszej pomocy.
Super! Brawo dla Marty

madra z niej dziewczynka, sposob z zelkami mi sie podoba
Witam sie z rana troche niewyspana

Bylam w weekend w szkole! Pierwszy raz moja niunia zostala bez cycunia. Przyjechala moja mama do nass na czas mojwj obecnosci w szkole i jak wrocilam to od razu wyszla, moj S tez byl zly, poszlo o to,ze za chlodno mala jest ubrana, ze zle jej glowke trzyma itd. Moj S,ze moja mama zaczela tu dyrygowac co i jak robic i bylo spiecie. W niedziele bylo lepiej, ale tez dystans... Za to ja kazda przerwe spedzilam w kiblu z laktatorem ......

Po tym zapalw iu mam dosc tych cycow. To jest jakas masakra.
Gorzej sie je oproznia a szybciej sie napelniaja

nie wiem co robic. Ten cyc ponzastoju jest wiekszy, boli troche jeszcze.
Ponarzekam troche...
Kolejne co to Antosia rzadziej sie budzi w nocy na jedzenie, a wlasciwie to sama sie nie budzi..... Ja ja budze. I dobidzic nie moge!!

Pewnie bym tego noe robila gdyby nie moje cycki, ktore potrzebuja laktatora w postaci dziecka, bo zwyklym tyle nie osciagne. A ten maly moj stworek possie 3 minuty i zasypia!!!!!! Miziam, smeram, szczypie delikatnienstopki, nic.... Nie wiem co robic. Dziewczyny czy Wy tez macie problem twardych piersi? Obolalych??kiedy ta laktacja sie unormuje? Czy tak juz zawsze
Bedzie (np przez rok karmienia), ze
Bede
Musiala lazic do szkoly z laktatorem ??? Nie no ludzie.....
A i pochwale sie Wam co ja wczoraj zrobilam:| jechalam rano do szkoly, sieszylam sie , bylam spozniona, podjechalam na stacje przetrzec szyby i zatankowac. .. W polowie drogo do szkoly czuje, ze auto mi dziwnie jedzie, nie przyspiesA, szarpie nim... Wystraszylam sie i zjechalam. Przyjechal moj S z tata, S zalamany , ze sie cos popsulo, a dzis jedziemy do Krakowa. Po 10 minutach rozmyslan tknelo mnie, ze wlalam do diesla benzyne.........
Brawo....
Mialam "mega" weekend...