Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dumne z nas wrześniowe mamy, nasze szczęścia są już z nami. Wrześniówki 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-13, 18:07   #787
nmartyna
Zadomowienie

Dot.: Dumne z nas wrześniowe mamy, nasze szczęścia są już z nami. Wrześniówki 2014

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dziękuję
A czekoladę /kakao?
Ja jem czekoladę i Lenie nic nie jest A dzisiaj dorwałam się do Milki bąbolada z karmelem w każdym bąbelku Jakie to dobre!!!

Cytat:
Napisane przez Joasiakr Pokaż wiadomość
MalaPaulina w nocy przerwy co 3-4 h , chyba ze spi z nami to nawet 5 ) (kp)
W dzień z kolei nawet nie patrzę co ile zazwyczaj spi,zmieniam pampka i jedzonko
Dziś rozmawiam z mama na Skypie a ta do mnie " czy ty ciagle masz Go na rękach?" ) nie mam ciagle,ale staram sie przed przyjściem starszej ze szkoły znaleźć chwilkę na przytulaski z Mieszkiem i dla mnie nie ma czegoś takiego jak za dużo czułości czy przyzwyczajanie do czegokolwiek każda mama inna to moje drugie dziecko i pierwszemu nie zaszkodziłam ani kolysaniem, ani czasami spaniem z nami,ani noszeniem etc) zdajemy sie na intuicje Załącznik 5814055
Mamy juz 3 tygodnie

"Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić"
Słodziaki!!!

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;48508153]Ciotki mamy dziś tydzień
Jak małej opowiadałam co się działo tydzień temu to zrobiła taki uśmiech z doleczkami Załącznik 5814086
Mój aniołek z różkami[/QUOTE]
Jej, jaki uśmiech No i te włosy!

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
mam wiadomosc od Any***
"hej,nie mam kiedy wejsc na wizaz,mamy przeboje z maluszkiem.
Bylismy w szpitalu bo mała kilkakrotnie dostala nam bezdechu przy karmieniu z czego raz prawie umarla...Bo nie wiedzielismy co zrobic.
Nie oddychala ze 2min.Teraz musze ją bacznie obserwowac jak je...czy oddycha, odrywac ją i w ogole kosmos"
Pisala mi tez ze normalnie musieli robic jej wdech usta nos... ze myslala ze straci corke

przerażają mnie te bezdechy
Jejku, straszne to jest Biedna Ana...
Trzymam kciuki, żeby to było jednorazowe i nigdy więcej się nie powtórzyło
Wiem, co Ana czuła... choć u mnie nie było tak strasznie...

Agnes zdrówka dla Lenki No i ślicznie księżniczka wyglądała na chrzcie

Ja wczoraj objadałam się grillowanym (a raczej spopielonym) filetem z kurczaka i kuleczkami ziemniaczanymi smażonymi w oleju i Młodej nie było nic. Choć nigdy więcej nie pójdziemy do tej knajpy, bo fileta tak spopielonego nigdy nie jadłam :/

Moja Młoda wieczorami robi cyrki ze spaniem, choc nie płacze, ale spać nie chce. Za to jak zaśnie to śpi pięknie 3h (czasami dłużej), budzi się na karmienie i pięknie zasypia sama w łóżeczku Mamusia z Tatusiem w końcu się wysypiają
No i wykorzystują jak się da czas, gdy Maluszek śpi
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora