2014-10-13, 18:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dumne z nas wrześniowe mamy, nasze szczęścia są już z nami. Wrześniówki 2014
Cytat:
Napisane przez Latte88
Dziękuję 
A czekoladę /kakao?
|
Ja jem czekoladę i Lenie nic nie jest A dzisiaj dorwałam się do Milki bąbolada z karmelem w każdym bąbelku Jakie to dobre!!!
Cytat:
Napisane przez Joasiakr
MalaPaulina w nocy przerwy co 3-4 h , chyba ze spi z nami to nawet 5  ) (kp)
W dzień z kolei nawet nie patrzę co ile  zazwyczaj spi,zmieniam pampka i jedzonko
Dziś rozmawiam z mama na Skypie a ta do mnie " czy ty ciagle masz Go na rękach?"  ) nie mam ciagle,ale staram sie przed przyjściem starszej ze szkoły znaleźć chwilkę na przytulaski z Mieszkiem  i dla mnie nie ma czegoś takiego jak za dużo czułości czy przyzwyczajanie do czegokolwiek  każda mama inna  to moje drugie dziecko i pierwszemu nie zaszkodziłam ani kolysaniem, ani czasami spaniem z nami,ani noszeniem etc  ) zdajemy sie na intuicje Załącznik 5814055
Mamy juz 3 tygodnie
"Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić"
|
Słodziaki!!!
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;48508153]Ciotki mamy dziś tydzień 
Jak małej opowiadałam co się działo tydzień temu to zrobiła taki uśmiech z doleczkami Załącznik 5814086
Mój aniołek z różkami[/QUOTE]
Jej, jaki uśmiech No i te włosy! 
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
mam wiadomosc od Any***
"hej,nie mam kiedy wejsc na wizaz,mamy przeboje z maluszkiem.
Bylismy w szpitalu bo mała kilkakrotnie dostala nam bezdechu przy karmieniu z czego raz prawie umarla...Bo nie wiedzielismy co zrobic.
Nie oddychala ze 2min.Teraz musze ją bacznie obserwowac jak je...czy oddycha, odrywac ją i w ogole kosmos" 
Pisala mi tez ze normalnie musieli robic jej wdech usta nos... ze myslala ze straci corke
przerażają mnie te bezdechy 
|
Jejku, straszne to jest Biedna Ana... 
Trzymam kciuki, żeby to było jednorazowe i nigdy więcej się nie powtórzyło
Wiem, co Ana czuła... choć u mnie nie było tak strasznie...
Agnes zdrówka dla Lenki No i ślicznie księżniczka wyglądała na chrzcie 
Ja wczoraj objadałam się grillowanym (a raczej spopielonym) filetem z kurczaka i kuleczkami ziemniaczanymi smażonymi w oleju i Młodej nie było nic. Choć nigdy więcej nie pójdziemy do tej knajpy, bo fileta tak spopielonego nigdy nie jadłam :/
Moja Młoda wieczorami robi cyrki ze spaniem, choc nie płacze, ale spać nie chce. Za to jak zaśnie to śpi pięknie 3h (czasami dłużej), budzi się na karmienie i pięknie zasypia sama w łóżeczku Mamusia z Tatusiem w końcu się wysypiają
No i wykorzystują jak się da czas, gdy Maluszek śpi
|
|
|