widze, u Ciebie rowniez goracy okres

Brawa dla Franka

rozwija sie blyskawicznie
widze, ze i was trudniejsze dni dopadly

u nas, odpukac, na spacerach jest dobrze, ale to nieliczne momenty w cigu dnia, kiedy Marco nie jeczy lub sie czego nie domaga

, poza szybkimi drzemkami, bo ja z tych, co ine wiedza, co ot znaczy spiace dziecko w dzien dluzej niz 20-30 minut

jesli ma towarzystwo i zabawe, to jest rozesmiany i szczesliwy, ale kroku nie moge ostatnio zrobic, bo jest lament
to pewnie przejsciowe, my tez mamy lepsze i gorsze okresy 
szczerze mowiac, to poprosilabym o natychmiastowe zakonczenie badania, a na pania napisalabym dluga skarge
jak tak mozna! nie mam slow!
Antonio mial kilka razy badania sluchu w roznym wieku i wiem na czym to polega, ale panie, ktore to robily znaly sie na swoim fachu i potrafily je przeprowadzic szybko i bezstresowo i z odpowiednim podejsciem do dziecka 
Marco tez mial, ale byl wtedy jeszcze malutki, wiec nie bylo z tym problemow
kciuki zawszystkie wizyty

oby szybko sie poprawilo!
mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy i z praca i ze zlobkiem

wiem, jak trudno wraca sie do pracy, wiec nawet nie bede pocieszac
brawo za szczepienie i piekna wage
Marco bezsmoczkowy

wieczorem nie ma problemu, klade do kolyski, wlaczam karuzele lub nie i spi
w dzien zasypia labo na spacerze albo klade sie z nim na naszym lozku i zasypia w 2-3 minuty
opcja kolyska w dzien odpada, bo jest zbyt zaabsorbowany ogladaniem wszystkiego

,a w nocy jest ciemno
Ag, ja to zawsze przezywalam, jak Antono byl maly

tzn on nie jeczal, tylko byl bardzo zywy i wszedzie

, a inne dzieci w jednym miejscu i grzecznie sie bawily

Marco zas jest, mam wrazenie, 10 razy bardziej ruchliwy od Antonio, na dodatek bardzo wokalny
szpinak dawalam, ale ni mielismy problemow
Marco tez tak czasami tak robil przed zasnieciem, ale mu to minelo, nie zajmowalo mine to jakos, mialam wrazenie, ze to z powodu braku umiejetnosci wyciszenia sie

Moj Synek tez czesciej walczy podczas ubierania
U nas tez burak jest na nie, nie dosc, ze go wysypalo na buzi, to takze bylo duzo ulewania.