Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak poznałyście drugą połówkę??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-26, 07:11   #454
malena18
Rozeznanie

Dot.: Jak poznałyście drugą połówke ??

poznaliśmy się na studiach w październiku na najnudniejszych zajęciach świata.siedział w 1 ławce, ja za nim. on ostentacyjnie się we mnie wgapiał,ale nigdy dłużej nie gadaliśmy (pomijając fakt że na teście zaliczeniowym ściągął ode mnie na potęgę). podobno wyglądałam na smutną,zagubioną,a on bał się zagadać on od początku mi się podobał ale tworzył jakiś dystans. w lutym skończyły się nasze wspólne zajęcia i od tej pory mijaliśmy się tylko czasem na wydziale,a nasze spojrzenia na chwilę się spotykały. Właściwie to o Nim zapomniałam.aż tu w kwietniu mi się przyśnił. sen był piękny. nie zwróciłabym uwagi na ten sen,gdyby dokładnie taki sam nie powtórzył mi się w maju(a mi się sny nigdy nie powtarzają..). We śnie kolega z pierwszej ławki tak mnie pocałował,że nie przypominam sobie,by ktoś mnie tak pocałował na jawie. Pierwszy raz spadłam z łóżka w lutym dostałam od niego nieśmiałe zaproszenie na gronie. pomyślałam,może by tu zagadać (skoro tak dobrze całuje)? intensywna dwutygodniowa wymiana korespondencji. 1 czerwca w nocy niesamowita randka-6 godzin spaceru po Warszawie, po starych podwórkach i strychach kamienic (sic!). Od 2 czerwca oficjalnie jesteśmy parą I czuję przy Nim coś,czego dotąd nie czułam
malena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując