Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-18, 13:24   #4943
india83
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
No pewnie

Jaaa to juz kolejny wątek a ja dziś 19 tc zaczynam
Tez macie wrażenie ze dopiero co test zrobiłam?
A jak juz minęliśmy 10 tc to w ogóle sie rozpędziło nie wiadomo kiedy i juz połowa ciazy mija
No zleciało... ja chyba pamiętam, to chyba byly moje początki na tym wątku. Ewunia to Ty się tak bardzo marwlaś czy na pewno wszystko jest ok?

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj cichutko, od razu widać że weekend

To teraz czas na moje "żale"...
Mam dzisiaj takiego lenia że szok, spać mi się chce, no i poszłabym ale nie mogę się ułożyć Na jednym i drugim boku mały uciska na żebra, wytrzymuję max.5 minut i nie daję rady z bólu, na plecach też nie bo mi tchu brakuje, pewnie co innego uciska. Dziewczynki na wylocie, macie takie problemy?
Do tego zgaga, moja przyjaciółka która nie odstepuje na krok i już migdały nie pomagają, rennie to od dawna nie działa... Jak się położe, nawet tak na wpół siedząco to się ulewa
Coraz częściej zdarza mi się , wczoraj pod sklepem... ehh...
No to się wygadałam Ogólnie trochę wstyd mówić ale mam dosyć tej ciąży, nie lubię w niej być i z utęsknieniem oczekuję dnia porodu...
aneczko biedna jesteś... ale jeszcze troszkę te wszystkie dolegliwości ustapia. A jaka będzie nagroda