Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-18, 16:53   #1978
Kasia427
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Byliśmy na zakupach spożywczych w tesco i powiem Wam, że to już nie dla mnie w krzyżu tak mnie bolało, co parę kroków w pipce kuło- myślałam, że padnę...

ale kupiłam 5-pak bodziaków za 16,50 zł w domu zorientowałam się, że 4 szt są 3-6 miesięcy a jeden na 6-9
Ojjj ja też już się nie nadaję niestety... łażenie nie dla mnie... ale fajnie, ze coś upolowałaś, przyda się prędzej czy później...

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

Bylismy zamowic wozek bedzie czekal na nas. A teraz wyjezdzamy do tesciowej...
Ja dzis z podkrazonymi oczami, troche napuchnierymi stopami, trudno nie musze pieknie wygladac...
Powodzenia !

Cytat:
Napisane przez siobhan1 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się właśnie nad zmianą szpitala. Jakoś średnio mi się podobała wizyta - byłam jakieś 5-10 min a 250pln nie moje. Na Bogucice mam najbliżej. Raciborska dla mnie odpada, bo jak trafiłam tam ostatnio po wypadku samochodowym, to mi ktg dopiero po 6h zrobili i żadnego usg. Byłam w 29-30tc. Wyszłam rano na własne rządanie. Sama nie wiem, o Bogucicach nie znam żadnych opinii.
A co za wypadek miałaś?

Ja czekam na kumpelkę z dawnej pracy, ma przyjść na plotki, ale wcale nie mam ochoty na gości.. pewnie będzie chciała oglądać i dotykać brzuch, a ja się wstydzę
Młodszy pojechał do kolegi z przedszkola, ma go później odwieźć kolegi mama...
A starszy wrócił z dworu i oznajmił mi, że był na osiedlu jakiś km od domu...
Patrzyłam co rusz z okna i go widziałam, raz się położyłam no ale to jakieś 20 minut i znowu wyjrzałam i już był, więc nie wiem czy mnie ściemnia czy faktycznie zaczyna łazić gdzieś... denerwuje mnie to, bo on nie rozumie, że może się coś stać, że przecież on ma dopiero 6 lat, w ogóle to o mnie źle świadczy, że dziecko biega samopas po osiedlu, no ale on mi obieca, że będzie u nas na podwórku, a wychodzi zaraz za furtkę i lata po całym osiedlu... mimo kar i tak to robi... muszę drzwi na klucz przekręcać... co za dzieć...