Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Maj -Czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-21, 12:19   #4902
Myska0
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Maj -Czerwiec 2014

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Moja też pasternak pokochała od pierwszej łyżeczki myślę, że uczulenie na pasternak czy marchewkę musi być niezwykle rzadkim zjawiskiem, dlatego się nie stresuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Na szczęście nic jej się nie dzieje

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
Myska napisz co Ci pediatra powie nawet jeśli będzie nierozsądne , a co do szczepienia to panikowanie Twoje ani nie zmniejszy liczby kłuć, ani ewentualnego bólu po nim

Też wolę kaszkę

No i chyba poczekam z glutenem do 6 miesiąca po prostu, bo karmienie piersią idzie nam świetnie, ani myślę syna odstawiać i do pracy też nie wracam, żebym karmienie musiała ograniczać czy coś i przesuwam ekspozycję na gluten an pierwszą połowę listopada

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

myskaO nikt Cię nie zlinczuje (tak sądzę) jak coś Ci nie wyjdzie, gdybyś się na prowadzenie zgodziła
Jednak idziemy dzisiaj.. Dobrze, że zajrzałam do książeczki, bo bym poszła jutro z pewnością, że tak jesteśmy umówione.. I teraz nie pamiętam o co pytać pediatrę.... Aaaaa.. Chyba umrę!

Tematu nie założę.. Nie podejmę się

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez inezz6 Pokaż wiadomość
Justyna, Myska, Lucynka, Beatusia, Justiwi - baaardzo dziękuję za życzenia
Byliśmy na pizzy (ostatnio taką dobrą jadłam chyba 3 miesiące przed porodem, czyli jakieś 8 miesięcy temu ) i na filmie "Bogowie", bardzo miły wieczór, a Franuś z babcią 5 godzin spędził i dał radę
Fajnie, że wieczór udany Film warty obejrzenia?

Cytat:
Napisane przez inezz6 Pokaż wiadomość
Dasz radę na szczepieniu, będzie dobrze My to chyba bardziej przeżywamy niż te maluchy..
gratulacje 5 miesiąca

A co do dziecka to chcesz teraz, już?
No chyba bardziej się boję niż Ania.. Najbardziej mi żal jak biedaczka płacze.. Ehh.. Ciężko będzie.. A to już za niedługo, bo jednak dzisiaj..

A z dzieckiem to nie obraziłabym się gdybym zaciążyła

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
A po co z mlekiem? Patryk od trzech dni je ze mna bule na sniadanie i bardzo Mu pasuje sucha bulka fajne jest takie siadanie razem do sniadania, tyle,ze troche mi glupio,ze On je sama bulke, a ja z szyneczka, rzodkieweczka i te sprawy..
Fajnie to zabrzmiało Siadanie razem do śniadania

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja sobie pije kawkę, starsza w przedszkolu a mała śpi
Ns szczęście nie mam problemu z nocami, ale karmię w nocy na spiocha. Boję się że ja zdecyduje wprowadzać mm to będzie więcej " roboty" w nocy.
Wczoraj dodałam do zupki warzywnwj buraka i standardowo grysik. Było takie pyszne, że sama bym to zjadła słodki buraczek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Przesłodka

Nikii - współczuję nocek..

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2014-10-21 o 12:21
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora