Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-26, 23:52   #3158
Ja_MoNa
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Na pewno nie przychodzi torebka Irlande za 54,90 - produkcja zakończona
czy ktoś jeszcze zamawiał i nie dostał?
ostatnio miałam opust 30% ale zrobiłąm zwrot, potem zakupy w sklepie. Okazało sie potem że gdybym zakupy zrobia dzień wcześniej mialabym te 30% na jeszcze jedną kampanie a tak to brakło mi 10 zł :/

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
anetka_m ja też nad tym myślałam, ale wolałabym żeby klientki nie widziały ile co kosztuje... chociaż myślę, ze te stałe i zaufane nie miałyby nic przeciwko w sumie to masz rację... musze nad tym pomyslec... bo w internetowej sa przeważnie kosmetyki, których już w ofercie dawno nie ma a jeśli klientkom będe prezentowac produkty z katalogu to może im się to spodoba i kupią następnym razem same prezent moze byc tez inwestycją wychodzi na to
a możesz też napisać że przy zamówieniu na np 50 zł jakaś wybrana (wybrane - żeby klientki też mogły wybrać) przez Ciebie rzecz połowe albo np 70% taniej - wtedy coś zroższego mogą wybrać

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
No i zawsze są próbki...Tylko troche drogie są,ale w pełni to rozumiem.
Nie jest tak źle, w Oriflame próbka jedna jest po 2 zł. Choć i tak uważam że powinni przysłać np po 5 próbek nowości, albo za każde 50 zł wydane jedną próbke. Ja dostałam kiedyś 4 próbki Crystal Aury za fraj. Wy też?

Co do klientki pytającej sie o upust to nieraz konsultantki dają upust aby zystać nową klientke, bo zawsze lepiej nic nie zarobić a zwiększyć zamówienie... A klientka na tym korzysta.

Co do oferty internetowe to drogi ten zestaw Tomorrow! Za 99 to był dla klientek!
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora