Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 08:26   #807
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
to niech się zabezpiecza a nie potem chce odbierać życie dziecku

tylko dlaczego Ci którzy je pragną i potrzebują to muszą czekać i to wszystko jest tak skomplikowane?
Kiedyś też byłam przekonana że nigdy in vitro, a teraz coraz bardziej nad tym myślę, a Bóg napewno by wybaczył. Po prostu jeśli się człowiekowi uda to ma inny tok myślenia a jeśli tyle czasu na nie czeka i nadal nic to myśli nad każdym sposobem by mieć swojego potomka
Piszesz odbierać życie dziecku... Wiec rowniez uważasz ze życie zaczyna się od poczęcia. In vitro też na tym polega, z ok kilkunastu zarodków/ żyć/ dzieci tylko jednemu lub dwóm, czasem wiecej daje się szanse na życie, a reszta do zamrożenia, albo odpadów. Tej reszcie się życie odbiera. Bog na pewno by wybaczył... A jednak z jakiegoś powodu nie dał dziecka wiec moze tak miało być?
Ola nie pomyśl nic złego, nie oceniam w żaden sposób, każdy ma prawo podejmować za siebie decyzje a ja sama nie wiem jak bym postąpiła. Tylko taka jest prawda ze przy in vitro rowniez to życie sie odbiera.
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora