|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#782 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Żaneta chwal się zakupami
![]() Cytat:
![]() i miłego dnia dla wszystkich ![]()
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Ania, Ola dzięki za odpowiedz co do ovu
![]() Miłego dnia ![]() A mnie się znowu nie chce! ![]()
#784 |
Zakorzenienie
|
Dorotka, powodzenia na wizycie!
![]() ![]()
#785 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj dobrze spałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dorotka powodzenia kochana ![]() W weekend będę miala gości z niemiec więc czeka mnie dzisiaj sprzątanie ![]()
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Uhuhu Aneczka, ale może chociaż coś przywiozą dla maluszka skoro o nim wiedzą
![]() Czy to nie tacy goście?:P Ja właśnie ten zestaw wczoraj zamówiłam też na 56, chciałam 62, ale już wykupili ![]() Dużo tych na 56 trzeba czy lepiej od razu na 62 celować? Żaaaaanetka właśnie! Pokazuj zakupy!!! ![]()
#787 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie z rana.
Emilia - witaj ![]() ![]() mikusha - a może Ci się uda w tym cyklu już? ![]() kocuro88 - ![]() Aneczka - wow, jaka fura ![]() Mandy - jeszcze raz ściskam mocno i trzymam kciuki ![]() Dziewczynom, które idą na badania przekazuję dobre moce ![]() A ja już nie wiem czy lepiej, żeby te jajowody były drożne czy niedrożne... Bo jak niedrożne, to wiadomo że to jakiś powód. A jak drożne to dlaczego się nie udaje? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
siedze i czerkam bo zaczynaja od 8 ale lepiej byc wczesniej niz za pozno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nati ja mam sporo 56 ale kto wie czy bedzie mi dane na wszelki wypadek spakowalam wieksze ![]() zancia pochwal no tu sie ladnie ![]() india ja czulam owu srednio co drugi miesac z prawego jajcora a tak to ![]()
#789 |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się ze pomogłam
![]() Witajcie ![]() Hej Emilia ![]() ![]() Dorotka powodzenia na wizycie ![]() Koliberek w maseczkach? ![]() ![]() Nati no waśnie ja też nie wiem jakie kupować ![]() ![]() Ja już mam nowy przedpokój ![]() ![]() A dziś rano to hoho przypomniał mi się I trymestr, bo od rana wiszę nad kibelkiem ![]() Wczoraj spotkałam "koleżankę" jak byłam w sklepie i mi się pyta który to tydzień mówię że 19 a ta do mnie czy sprawdzałam czy wszystko jest ok czy dziecko się rozwija bo mam mały brzuch ![]() ![]() ![]() Wogole dzień przygód miałam bo szłam ulicą i jakiś koleś mi zastawił drogę i mówi do mnie: "jestem naćpany i jest mi za☠☠☠iście " a ja mu mówię : fajnie masz ![]() no i chciałam iść dalej a on mi drogę zastawił to się lekko wystraszyłam czy mnie nie popchnie albo coś. No ale się nie bałam bo pełno ludzi było i to była ruchliwa ulica. No i koleś do mnie: daj mi kasę !! ![]() no to powiedziałam żeby spadał na drzewo i naszczescie jakiś facet się zainteresował i spytał czy jest jakiś problem i ten idiota uciekł ![]() także na wrażenia nie mogę ostatnio narzekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do rozmiarów, Oskar w 56cm się nie zmieścił po porodzie - on miał 60cm jak się urodził. No ale z tego co wiem to dzieciaczki wyrastają z nich dosyć szybko, choć Ewunii mała długo w nich chodziła... Ale zastanawiam się jak dziecko które jest duże, ale krótsze, czy ono wchodzi w te ciuszki bez problemu ![]()
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Żanetka super że zakupy udane
![]() ja też muszę się wybrać na jakieś "odstresowywanie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
helooo
![]() Aniu a może Twoja córcia to będzie tancereczka ![]() ![]() Aneczko tylko nie przesadź ze sprzątaniem ![]() Dorotko kciuki za wizyte i koniecznie poinformuj o tym spadku cukru ![]() niestety w pracy nie otwiera mi sie strona reserved bo tam kupił mi mąż płaszczyk taki zielony ze skórzanymi rękawami ![]() komin zwykly czarny i do tego czarna czapka a dżetami ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- oj Melisko ale mialas przeżycia... a dobrze zaznaczyłaś koleżanke w " " bo nie gadała by taki głupot tylko powiedziała coś miłego... ja nie wiem co to za ludzie ![]() wizyta dziś o 15.15 ![]()
#793 |
Wtajemniczenie
|
społeczeństwo stało się bardziej jakieś takie zazdrosne wydaje mi się.
dawniej to ludzie byli życzliwsi i cieszyli się ze szczęścia drugiej osoby a teraz to nie wiadomo co komu powiedzieć, żeby nie narazić się na przytyki albo żeby ktoś się nie obraził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Wtajemniczenie
|
meliska - ale miałaś przeżycie. Ja bym chyba ze strachu umarła. Zwykle ignoruję takie osoby.
kocuro88 - aaaa dopiero o 15.15? Przecież nie wysiedzę ![]() Przypomniało mi się - wczoraj koleżanka powiedziała, że jest w ciąży. I dodała, że zastanawiała się, czy jej nie usunąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
![]() W pierwszej ciąży z reguły później widać brzuch, mi zaczął w 6 miesiącu rosnąć, a chłop jak dąb, więc "koleżanka" jest głupia ![]() Żanetko, będę uważać ![]()
![]() |
#796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Iza ja tez chyba nie wysiedze w pracy
![]() ale na szczęście troche mam do zrobienia to moze szybko mi zleci. zwalniam sie o 14.30 bo musze do niej dojechać. wczoraj zastanawiałam sie do czego mam zacząć żeby nic nie pominąc ![]() wziełam tez badania co robiłam w lutym. Melisko a koleżanka ma dzidziusia? może się stara? jednak mimo wszystko nie powinna tak do Ciebie mówić. ![]()
#798 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ![]()
. Największe szczęście dla ojca i matki, nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki. To ich krew, życie, to ich własne dziecię, co im nad wszystko droższe jest na świecie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
Ma dwójkę
![]() może po prostu ona miała większy i tak wypaliła ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Żanetka zapisz na kartce bo ja mam tak że przed wizytą mam 100 pytań a jak już wchodzę to czarna dziura ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
no chyba sobie zapisze w punktach co się działo do czerwca
![]() ![]() a to ta "koleżanka" dzwina bo dobrze pewnie wie jaki to jest stres czy z dzidzią ok i wogóle a jeszcze Ci gada takie rzeczy - no ale to są właśnie pseudokoleżanki ![]() Iza a ta Twoja też nie lepsza. i to jest niesprawiedliwe... bo taka Aniutka bardzo by chciała a cały czas jakies przeszkody a taka jedna ciach prach zachodzi w ciąże i jeszcze sie zastanawia czy nie usunąc ![]() ja jestem osobą wierzącą ale w takich sytuacjach czasami zastanawiam się gdzie w takiej sytuacji jest Bóg - dlaczego tym co by chcieli sie nie udaje, a tym co nawet o tym nie myślą udaje się "wpaść" a potem myślą o aborcji!!! ehhh....
#801 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja musiałam po porodzie dokupywać ubranka 56 wiec dobrze mieć wiecej niż tylko 2 szt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zadomowienie
|
mnie siie wydaje ze BOg wie co robi i jednak wszystko jest jakos powiazane ze soba a to ze np jednym sie udaje to jest dla nich proba czy dadza rade skoro nie chcieli dziecka a je maja a inni na dziecko poczekac... ja z mezem zawsze bylismy tego zdania ze jesli sie nie uda to nigdy jakies sztuuczne zaplodnienia itd...jest tyle dzieci do kochania na swiecie ktore nie sa niczemu winne wiec zdecydowalibysmy sie na adopcje...
. Największe szczęście dla ojca i matki, nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki. To ich krew, życie, to ich własne dziecię, co im nad wszystko droższe jest na świecie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Wtajemniczenie
|
Mandy przykro mi
![]() Iza powodzenia na hsg. Dorotka boje sie o Ciebie, żebyś sama nie zostawała nigdy w domu! Powodzenia w szpitalu! Meliska ![]() ![]() Ale cudownie jest jak juz to mulenie odeszło ![]() Nie wiem co komu jeszcze..... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Wtajemniczenie
|
to niech się zabezpiecza a nie potem chce odbierać życie dziecku
![]() Cytat:
Kiedyś też byłam przekonana że nigdy in vitro, a teraz coraz bardziej nad tym myślę, a Bóg napewno by wybaczył. Po prostu jeśli się człowiekowi uda to ma inny tok myślenia a jeśli tyle czasu na nie czeka i nadal nic to myśli nad każdym sposobem by mieć swojego potomka ![]()
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
cześć kochane,witam się i ja
![]() przyznaję, że podczytywałam na bieżąco, ale nie miałam nawet kiedy napisać bo w pracy ciągle coś , tj. zadania specjalne szefuncia jak zwykle ![]() Mandy nie wierzę, że to co napisałaś może być prawdą, z całego serca Ci życzę, żeby to się okazało jakąś straszną pomyłką ![]() ![]() ![]() ![]() Żanetko eee to mężuś dobrze się spisał na zakupach jak tak żonkę obkupił hehe ![]() ![]() Izasalamon co za koleżanka... nie wierzę, że są takie bestialskie kobiety bez serca... nie toleruję i nie akceptuję w ogóle aborcji, nie wiem jak kobiety przy zdrowych zmysłach są w stanie zdobyć się na takie okrucieństwo... a za hsg trzymam kciuki, żeby było w porządku, czytałam jeszcze przed ciążą, że po hsg przez bodajże 3 miesiące lepiej wszystko funkcjonuje i podobno szybciej się udaje... Karolinka ![]() ![]() a co do tej "koleżanki" to kretynka jakich mało... no ale jak ktoś zazdrości i nie potrafi być życzliwym i się pogodzić ze swoimi niepowodzeniami to najwidoczniej robi się zgryźliwy i stetryczały i jedyna radość życia to dogryzanie innym... ehhh ale bym takich ludzi ![]() ![]() ![]() Dorotko kochana czekam na dobre wieści odnośnie wizyty, oby wszystko poszło pomyślnie ![]() Emilia witaj ![]() ![]() Aneczka tylko na spokojnie z tym sprzątaniem kochana ![]() Aniutka super, że w pracy fajnie no i trzymam kciukasy za klinikę ![]() India ale fajnie, że była owulka ![]() ![]() ![]() widzę, że debatujecie o ciuszkach 56 i 62, może doświadczone mamusie powiedzą jakie lepiej kupować bo od stycznia chce zacząć kompletować wyprawkę i sama się zastanawiam jaki rozmiar lepiej ![]() a ja we wtorek na prenatalne na 16.15... mam stresa ![]() ![]()
#806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tym bardziej, że z adopcją wcale nie jest takie "hop siup". Nie jest powiedziane, że w ogóle się zakwalifikujesz, bo nie przejdziesz np. testów psychologicznych. Moja koleżanka jest właśnie na kursie adopcyjnym, a czy dostaną jakiegoś maluszka jeszcze nie wiadomo. Wszystko zależy od tego, jaką opinię im wystawią. Więc to wcale nie takie proste. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ola nie pomyśl nic złego, nie oceniam w żaden sposób, każdy ma prawo podejmować za siebie decyzje a ja sama nie wiem jak bym postąpiła. Tylko taka jest prawda ze przy in vitro rowniez to życie sie odbiera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Wtajemniczenie
|
kasica_89 - lekarz mi mówił, że czasami pomaga, bo coś tam tym kontrastem się udrożni. Ale nie nastawiam się i tyle. Najgorsze jest to, że nie pozwolił mi jeść od 18:00 w niedzielę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- A mi w ogóle jest dzisiaj strasznie smutno z powodu Mandy, mam nadzieje ze to sie okaże pomyłką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.