Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 14:30   #491
mamad1
Zadomowienie

Dot.: Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.

GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUSIEK I ICH DZIECI!!!:roz a:

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
Dziewczyny mi się tylko raz zdarzyło, że ciekło mi z cycka, albo nie mam aż tak dużo pokarmu albo po prostu Michał mi często wisi na cycu i ściąga. Wczorajszy dzień i dzisiejsza noc rewelka, pierwszy raz udało się spać z 3 godzinnymi przerwami na karmienie, przed 8 się obudził i znowu śpi. Mam nadzieję, że częściej tak będzie.
Dziś świeci słoneczko ale jednak zimno jest u nas ma być 5 stopni i tak się zastanawiam czy wychodzić na spacer.
Może masz tak jak ja, że nawet przy cycach jak kamień wkładki mi niepotrzebne, bo nic nie cieknie? A mleka na pewno nie brakuje
My dziś już bylismy na spacerze. Ten wiatr bardzo nieprzyjemny, ale w gondoli raczej dziecko go nie odczuje, a do niskich temperatur musi się przyzwyczaić. Może nie byłabym taka chętna na spacer dziś, ale starszak potrzebuje ruchu i nie było rady (a i mi przyda się zmiana otoczenia, bo w domu kota dostaję)

Cytat:
Napisane przez poczwarkah Pokaż wiadomość
A my wciaz w szpitalu... Witek ma zoltaczke i siedzimy pewnie do poniedzialku. Jestem tu juz 8 dni i mam dosc... Powiem szczerze ze dostalam chyba jskiegos baby bluesa, non stop rycze bo tak bardzo chce do domu... Jestem zmeczona juz wszystkim, boli mnie cipka, ciezko mi siedziec, maz pracuje wiec calymi dniami sama... Nocna opieka sama w sobie jest trudna a co tu mowic jak jeszcze sa 2 inne noworodki na sali. Nie wspominajac ze frustruje sie innymi rzeczami - maz musi mi non stop cos przywozic, musze mu wszystko jak krowie na rowie tlumaczyc bo on nie ma pojecia co jest potrzebne, jakie ubranka dla Witka, co dla mnie przywiezc. To takie niesprawiedliwe ze ja i tylko ja moge byc osoba ktora tu bedzie z Witkiem I nawet nie moge nigdzie na sekunde wyjsc.
Nie zrozumcie mnie zle, kocham Witu i go nie obwiniam w ogole, ale to wszystko to straszna niesprawiedliwosc dla mnie ;(

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Trzymaj się. Baby blues kiedyś mija. Ja ze starszym 8 dni w szpitalu siedziałam, ryczałam jak bóbr i przez dwa dni nawet dziecka nie widziałam, bo mi go zabrali...
Za kilka dni wszystko się ułoży. Dużo siły Ci życzę!