2007-07-27, 11:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
Napisane przez *angel1710**
dziewczyny jestem załamana  poszłam do mojej ulubionej fryzjerki i sie okazało, ze musiała wziąć wolne i obcinała mnie taka inna .. Jezuuuuuuuuuu
pocieszam się, aby że 'fason' grzywki jest taki jak chciałam tylko, ze brakuje 1 cm zeby odrosła do brwi  
mam nadzieje, ze jak troszeczke odrosnie to bedzie fajna, ale najgorsze jest to, ze do poniedzialku nie odrosnie i nikt na obozie nie bedzie chcial ze mna rozmawiac bo pomysli ze jestem jakims bufonem, ze jestem wiesniakiem skoro mam na glowie to co mam i pewnie pomysla, ze mi sie podoba , na dzień dzisiejszy jestem załamana
wybaczcie za wielkiego oftopusa
ps : paula, kasia - też jestem jedynaczką 
|

Odrośnie.
Na pocieszenie powiem, że miałam gorzej. Chciałam sie ściąć na emo, wyszłam od fryzjera w fryzurze przypominająćej bardziej tarzana niż emo Zapuszczam od roku, jest lepiej, ale i tak nie dobrze Wierzchnią warstwe włosów mam do brody, tą spod spodu prawie do zapięcia od stanika. 
A grzywka odrośnie szybko, ani sie obejrzysz. I napewno nikt Cie nie będzie uważał za bufona, nie martw sie 
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
hehehe  niezle ;D
A jednak udalo mi sie wejsc dzis na neta  chyba porzadki zostawie na jutro, bo znow lenia zalapalam... :P
A teraz pewna ciekawostka:
"Kiedy Robert Kubica i Nick Heidfeld w styczniu z dumą pozowali do zdjęć przy nowiutkim bolidzie F1.07, w szwajcarskim Hinwil już od dawna inżynierowie z pomocą superkomputera Albert (wartego prawie 10 milionów złotych) projektowali kolejny model. Może się on okazać bezkonkurencyjny na torach Formuły 1 w nowym sezonie.
Najistotniejsza dla przyszłości zespołu jest fabryka w szwajcarskim miasteczku Hinwil. - Wciąż ją rozbudowujemy - wyjaśnia Willy Rampf, dyrektor techniczny zespołu Kubicy.
- Na razie pracuje na 50 procent docelowych możliwości - ocenia Theissen. - Kiedy skończymy budowę, spodziewam się dużego przyspieszenia. Wierzę, że wkrótce będziemy wygrywać wyścigi!
W to samo wierzą pracownicy odlewni silników BMW w Landshut pod Monachium. Trzydziestu najwyższej klasy specjalistów codziennie dopracowuje każdy szczegół silnika po to, by Kubica i Heidfeld mogli pełną mocą gnać do mety.
Dziennikarzom pokazano jedynie malutki fragment odlewni silników F1. Reszta hali była od góry do dołu zasłonięta grubą czarną kurtyną, nic nie wolno było fotografować. Tutaj każdy sekret jest wart miliony euro."
Hm... brzmi obiecujaco  Mam nadzieje, ze ich slowa sie spelnia i beda wkoncu wygrywac 
|
Dobrze, dobrze. Jeszcze troche a Kubica będzie nie do pokonania. Bardzo mnie ciekawią ich bolidy na następny sezon, zapowiadali, ze w tym sezonie nie dogonią Ferrari i McLarenów, za to w następnym pokażą na co ich stać. 
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
Oj... co za glupia fryzjerka :/ Ale 1cm szybko Ci odrosnie Gorzej jakby bylo wiecej...
A co do tego obozu, to na pewno nikt tak nie pomysli o Tobie a niech tylko sprobuja to tam przyjade i im nakopie A daleko jedziesz? I na ile? Pewnie duuzo bedziesz miec do czytania jak przyjedziesz :P
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcze, ze jestescie jedynaczkami... Najchetniej to bym sie wyprowadzila, zeby bracia nie dzialali mi na nerwy :[
|
No właśnie, jakby co to pisz i wkroczymy do akcji Cały obóz nas zapamięta 
Oj nie prawda, nie prawda. Ile ja bym dała, żeby mieć brata albo siostre
|
|
|