![]() |
#151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() A co do tego obozu, to na pewno nikt tak nie pomysli o Tobie ![]() ![]() Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcze, ze jestescie jedynaczkami... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Odrośnie. Na pocieszenie powiem, że miałam gorzej. Chciałam sie ściąć na emo, wyszłam od fryzjera w fryzurze przypominająćej bardziej tarzana niż emo ![]() ![]() ![]() A grzywka odrośnie szybko, ani sie obejrzysz. I napewno nikt Cie nie będzie uważał za bufona, nie martw sie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj nie prawda, nie prawda. Ile ja bym dała, żeby mieć brata albo siostre ![]()
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Bożenko lece w poniedziałek do Grecji na 2 tyg, matko jak wróce chyba z 2 dni będę musiała czytać, żeby być w temacie
![]() mam nadzieje, że uda mi się tam obejrzeć wyścig, a jak nie to naszczęscie mam Was i wszystko doczytam poza tym Luna mi obiecała osobisty raport z wyścigu ![]() ![]() wiesz co Bożenko, ja kiedyś cieszyłam się, że jestem jedynaczką, jednak gdy teraz zaczęły się problemy i zostałam całkiem sama ze wszystkimi problemami, już nie jest tak kolorowo.. więc to działa w dwie strony ... ej wiecie co wymyśliłam ![]() może zróbmy sobie ranking naszych kierowców i napiszemy tam ich stan cywilny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz co... to ja mam pomysl ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, bo za tydz kolejny wyscig ![]() ![]() Hm... Pod tym wzgledem to moze lepiej, jak sie ma rodzenstwo, ale ja na moich braci nie moge liczyc... Z nimi rozmawiac o problemach? To raczej nierealne. Dlatego szkoda, ze nie mam siotry, bardziej by mnie rozumiala... Dobry pomysl z tymi kierowcami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robert Kubica - kawaler Lewis Hamilton - kawaler Cytat:
![]() Dobra, biore Twoich braci i będe happy ![]() ![]()
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
A wiec tak
![]() Fernando Alonso - kawaler ;] Lewis Hamilton - kawaler ;] Giancarlo Fisichella - zareczony Heikki Kovalainen - kawaler ;] Felipe Massa - kawaler ;] Kimi Raikkonen - zonaty ;(;(;( (czemu mi to zrobiles? ![]() ![]() Jenson Button - kawaler ;] Rubens Barrichello - zonaty Nick Heidfeld - zareczony Robert Kubica - kawaler ![]() ![]() ![]() Ralf Schumacher - zonaty Jarno Trulli - zonaty David Coulthard - kawaler ;] Mark Webber - kawaler ;] Nico Rosberg - kawaler ;] Alexander Wurz - zonaty Vitantonio Liuzzi - kawaler ;] Scott Speed - kawaler ;] Adrian Sutil - kawaler ![]() Takuma Sato - zonaty Anthony Davidson - zonaty uff... troche czasu mi to zajelo :P Ale wychodzi na to, ze jest wiecej kawalerow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.kaprysy.pl/1350/dziewczyn...ie_komentarze/ ![]()
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Nie zauwazylam tej drugiej stronki... Hamiltonem to juz mnie dobilas
![]() Ale nie jest jeszcze az tak tragicznie,bo...Sutil jest free ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słowa Sutila z końca stycznia: Cytat:
![]()
![]() |
#163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Sutil dobrze mowi ![]() ![]() Ok ja znikam odpoczac od kompa :P Milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Hamilton Ty łajzo jak mogłeś mi to zrobić
![]() ![]() ![]() wescie nie wiedziałam, że Robert ma dziewczyne ![]() ![]() wiecie co, jak w przyszłym roku zrobimy nalot na jakies GP to te ich sezonowe dziewczyny mogą się schować ![]() dobra to Wy się bijcie o Sutila, a ja skorzystam sobie z Vettela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jest w tym najlepsze kawaler ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak jak ja ![]() A Kimi jako myszka miki powala ![]() Widze ze ankieta jest to moze i ja cos o sobie nieco zdardze ![]() 1. Iza 2. Teraz wiekszosci Opole 3. Teraz Kimi wczesnie M.Schumacher ![]() 4. Oczywiscie Kimi ![]() 5. ja tam nikogo raczej nie nienawidze ale Heidfeld narobił sobie w papiery ![]() 6. Autodromo Nazionale di Monza 7. Niezminnie Ferrari ![]() 8. Tu to mogła bym sie rozpisac bo jest wiecej ich niz jeden ![]() ![]() ![]() 9. Tu jest mniej ![]() 10. AC Milan ![]() 11. 20 12. Chyba za wszystko za adrenaline, emocje, juz tyle lat to ogladam i nadal sparwia mi to radosc ![]() To tyle odemnie ![]() pare fotek Kimiego + Hamilton ![]()
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Ja sie nie bije
![]() ![]() I troche zdjęć mojego ulubieńca Na 4 focie w ... innej fryzurze ![]() Za to 3 zdjęcie bardzo lubie ![]()
#168 |
Zadomowienie
|
kasiu ja tak łatwo ich nie oddam
![]() ![]() ![]() wescie same problemy mamy z tymi chłopami ![]() ![]() a teraz troche info Kalendarz F1 w sezonie 2008: 16 marca - Grand Prix Australii (na torze w Melbourne) 23 marca - Grand Prix Malezji (Kuala Lumpur) 6 kwietnia - Grand Prix ZEA (Bahrajn) 27 kwietnia - Grand Prix Hiszpanii (Barcelona) 11 maja - Grand Prix Turcji (Stambuł) 25 maja - Grand Prix Monaco (Monte Carlo) 8 czerwca - Grand Prix Kanady (Montreal) 22 czerwca - Grand Prix Francji (Magny-Cours) 6 lipca - Grand Prix Anglii (Silverstone) 20 lipca - Grand Prix Niemiec (Nuernburgring) 3 sierpnia - Grand Prix Węgier (Budapeszt) 24 sierpnia - Grand Prix Europy (Walencja) 7 września - Grand Prix Włoch (Monza) 14 września - Grand Prix Belgii (Spa-Francorchamps) 28 września - Grand Prix Singapuru (Singapur) 12 października - Grand Prix Chin (Szanghaj) 19 października - Grand Prix Japonii (Fuji) 2 listopada - Grand Prix Brazylii (Sao Paulo) to na, ktore GP jedziemy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na tej 4fotce wyglada bosko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Ale ja szybko biegam.
![]() Jak to na które? ![]() Na wszystkie! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś znowu wydałam kase, zostało 36groszy. Na początek może być, nie? Najwyżej sie złożycie na mój bilet ![]() ![]()
![]() |
#171 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A KIMASA TO JA NIE ODDAM ![]() I też szybko biegam, szczególnie na długie dystanse ![]() zaraz jakieś fotki kminie, więc oczekujcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
jasne wybudujemy sobie nawet coś w stylu wierzy kontrolnej
![]() na początku wątku każda wybierała sobie instruktora i ja sobie wybrałam Hamiltona więc wybaczcie dziewczyny ![]() ![]() widzicie jaki ten los jest niewdzięczny, ja nie czuje takiej miłości do Kimiego jak Wy a jednak jesteśmy sobie przeznaczeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
A ja wybrałam Kimasa
![]() Fotki: 1. Kubica. 2. Schumi. Dowód że banany nie są sławne jedynie wśród skoczków narciarskich ![]()
![]() |
#174 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No peewnie, ze moze byc ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie oddasz Kimasa, bo on juz jest moooj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
coz lunka... i ja wpadam w koncu na twoj wątek
![]() nie interesuje sie zbytnio f1 : ![]() ![]()
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Dziś mnie nie będzie, więc mam dla Was coś, po prostu:
KOSMOS ![]() IceMan mnie rozwala po prostu ![]() Dziewczęta no nie kłóćmy się już o jakichśtam facetów.. TO ONI POWINNI SIĘ KŁÓCIĆ O NAS! ![]() ![]() Uciekam ![]() ![]()
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Paula jesteś boska
![]() leże i kwicze ![]() Ahh, dziewczyny będzie mi Was brakować ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do facetow... to masz absolutna racje!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() BMW przedłużyło kontrakt z Heidfeldem o 2 lata. ![]()
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Tez slyszalam, ze przedluzyli z Heifleldem kontrakt ;/ Ale to jeszcze nic pewnego, bo skoro tak donosza media niemieckie to wcale nie musi byc prawda. Czytalam tez, ze Nick ma w przyszlym sezonie zarabiac 8,2mln dolarow, a za kazdy zdobyty punkt 27tys dol, za to za zwyciestwo 275tys dol :| Zdecydowanie zaduzo ;/ A Kubica pewnie o wiele mniej, heh...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.