2014-10-26, 10:44
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X
Cześć,
Zgodnie z regulaminem: imię Paula, 23 lata, 70 kg przy wzroście 168 cm. I zamierzam to zmienić. Mianowice, problem pojawił się z chwilą rozpoczęcia pracy biurowej (2 lata temu) - mała aktywność fizyczna, pracy w chuy, więc nadgodziny i skończył się czas na ćwiczenia i gotowanie. Waga, w której czułam się najlepiej to właśnie ok. 52 kg. Dlatego też mój cel to:
1. 62 kg - do końca roku, - z mojego doświadczenia wynika,że nie będę miała problemu, by dojść do tej wagi, schody zaczną się na przełomie 60 kg
2. 58 kg - marzec 2015,
3. 55 kg - czerwiec 2015,
4. 52 kg - pewnie koniec lata 2015
Myślę, że powyższe jest realnym założeniem, jednak wymaga ode mnie czasu i motywacji, by nie przerwać na najcięższym etapie, dlatego też chcę do Was dołączyć.
Jeśli chodzi o sposób odżywiania, to nie zamierzam przechodzić na jakąkolwiek dietę - mam sprawdzony sposób na odżywianie, dzięki któremu mam zarówno siłę do normalnego funkcjonowania a zarazem zrzucam kilogramy (jadłospis stworzony przez dietetyka). Dodatkowo mam cały czas opłacany karnet na pure, ale niestety nie bywam tam za często - co też ma ulec zmianie.
A teraz informacje niejawne , mianowicie:
1. mam chłopaka - więc, nie mogę od niego czerpać motywacji, bo wciąż słyszę "przecież dobrze wyglądasz. nie wiem o co Ci chodzi",
2. chcę na przełomie roku porzucić dotychczasową pracę (kancelaria prawna) a wraz z nią kilogramy, których tam się dorobiłam,
3. zabrałam się za swoje zdrowie (mam problemy z anemią - jedzenie fast foodów, 3-4 kawy dziennie, mało snu i brak aktywności fizycznej, nie wróżą polepszenia stanu zdrowia, dlatego muszę to zmienić).
Mam nadzieję, że nie zanudziłam Was faktami, a tym bardziej, że dobrze umieściłam wiadomość - jestem pierwszy raz na jakimkolwiek forum - więc dopiero ogarniam jak to funkcjonuje!
|
|
|