Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-04, 10:44   #521
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

Ja ; ) z Polą będzie już tylko lepiej

ciekawe jak Alek Loli daje radę

M wczoraj została pierwszy raz na 8h po 3 tygodniowej przerwie, dała radę

część Dought

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
vea
dziękuję, że pytasz, czuję się jak kobieta w ciąży z przeziebieniem czyli prawie jakbym umierała... gardło mnie boli, dusi non stop, odkaszlnąć za bardzo nie mogę. Ale już coraz lepiej

Dla reszty chorowitków też.

A teraz czas pochwalić mega syna, zjadł wczoraj na kolacje dwie kanapki z pasta z tuńczyka, wypił tylko 50 ml mleka wieczorem, zasnął sam w łóżeczku i spał od 20.15 do 5.40 w swoim łóżeczku bez stękania i marudzenia. o 5.40 wypił kakao i dospał do 7
Oby to nie było jednorazowe
O kurcze, ale Cię trzyma... zdrowia życzę
W ogóle o Was, wątkowych ciężarówkach, myślę często i pamiętam Może dlatego, że sama bym chciała Tak czy tak, przejmuję się i kciuki trzymam
A za Ciebie, Korna i Malucha tym bardziej

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak kupujecie buty na zimę to aktualny rozmiar czy większe? Bo chce kupić za tydzień małemu buty takie za kostkę a ze wydam kupę kasy to nie chce żeby były na 2 miesiące
Większe Ale ja mam jeszcze dwa miesiące żeby oddac, także...

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
vea, super że wszystko ok z nózkami Jasia

Czy tylko ja nie kupilam jeszcze butow na zime? Nawet nie planuje tego zrobic w najblizszym czasie bo caly listopad zapowiadaja cieply jak dzis - 13-15 stopni. No i Pola jeszcze nie chodzi wiecej niz kilka kroczkow w domu, wiec bezsensu. Poki co kupilam jej misiowe buty w h&m za 30 zł do wózka

Jak nie chodzi, to rzeczywiście na razie nie ma sensu, szczególnie, że jak się zrobi zimno, to i obniżki się zaczną Ja kupiłam, bo po pierwsze, na pewno Żuk będzie ganiał po śniegu, po drugie, była spora promocja, po trzecie znalezienie sznurowanych kozaków pasujących na Młodego graniczy z cudem, a po czwarte mam trzy miesiące na zwrot... no to żal było nie wziąc

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora