Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-05, 09:59   #3606
Vexi
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Vexi - Buahahahaha doczytalam nocną historię o lezę fajnie to opisałaś, ja tez bym sie smiala,a potem na pewno bym sie poryczala Przewijak oceniam jako stabilny bardzo A niby taki zwyklak
Obyło się bez płaczu o dziwo, bo ciągle czułam się jak w czeskim filmie z tym przewijakiem to fajna sprawa, bo wahamy się nad komodą (właśnie Malmem tym podwójnym), ale to większy wydatek niż ten "zwyklak"

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
vexi no fajnie zaczęty dzionek, ale to i tak lepiej niż gdybyś przeczytała tą wiadomość w pociągu który już mknie do Wawy
też tak myślę! Sama się sobie dziwię, że postanowiłam tego maila sprawdzić, zwykle łażę i oglądam witryny na dworcu, a potem siadam w pociąg i kima, aż do Warszawy Zachodniej. W moim stylu byłoby sprawdzenie tego maila po wysiadce na Wawie Centralnej

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Vexi ale miałaś przygodę Zgadnijcie z kim będę piła niedługo kawkę
Udanej kawki z Maciejką! Niech Was spotykają same miłe przygody

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Vexi - no i dowiedziałaś się w końcu, co to za alarm?
Obawiam się, że próbny (ewentualnie jakiś cieć usnął nad kontrolkami, bo nie zauważyłam tabunów policji, straży lub saperów). Może mi się to wszystko śniło?

Cytat:
Napisane przez Tutti1234 Pokaż wiadomość
Ten wątek obecnie przeglądają: 45 (9 użytkowników i 36 gości)
Hej Tutti uważaj na siebie a tym statystykom się nie dziwię, bo sama Was długo podglądałam inkoguto

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Vexi ale miałaś noc i jak to pięknie wszystko opisałaś Naprawdę dobrze, że to w porę odczytałaś i mąż wrócił po Ciebie Powodzenia na wizycie trzymam żeby gin wszystko sprawdził
Małż się spisał Będę mu musiała jakoś ładnie podziękować (jeśli gin nie zabroni łóżkowych wygibasów!)

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
umarłam ze smiechu
polecam się! Tylko nie umieraj A męża informuj dalej i ciągle, jak się chłopom czegoś nie powie, to sami się w życiu nie dowiedzą (patrz płyta DVD o opiece dziecka dla Mojego ;-) )

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Vexi hihi jaka akcja, ale całe szczęście, że na dworcu odczytałaś tego e-maila niż w pociągu wtedy to dopiero jaja by były
I wiem co to wstawać o 3 rano na pociąg na uczelnię
Oj byłyby A gdzie dojeżdżałaś na uczelnię? Ja tak pięć lat wytrzymałam, teraz okazjonalnie "męczę się" w PKP

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Ja też chce toruńskie pierniki
ja też!
Vexi jest offline Zgłoś do moderatora