2014-11-05, 09:59
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez 1141655
Vexi - Buahahahaha doczytalam nocną historię o lezę  fajnie to opisałaś, ja tez bym sie smiala,a potem na pewno bym sie poryczala  Przewijak oceniam jako stabilny bardzo  A niby taki zwyklak 
|
Obyło się bez płaczu o dziwo, bo ciągle czułam się jak w czeskim filmie z tym przewijakiem to fajna sprawa, bo wahamy się nad komodą (właśnie Malmem tym podwójnym), ale to większy wydatek niż ten "zwyklak"
Cytat:
Napisane przez ewek000
vexi no fajnie zaczęty dzionek  , ale to i tak lepiej niż gdybyś przeczytała tą wiadomość w pociągu który już mknie do Wawy 
|
też tak myślę! Sama się sobie dziwię, że postanowiłam tego maila sprawdzić, zwykle łażę i oglądam witryny na dworcu, a potem siadam w pociąg i kima, aż do Warszawy Zachodniej. W moim stylu byłoby sprawdzenie tego maila po wysiadce na Wawie Centralnej 
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi
Vexi ale miałaś przygodę  Zgadnijcie z kim będę piła niedługo kawkę 
|
Udanej kawki z Maciejką! Niech Was spotykają same miłe przygody 
Cytat:
Napisane przez IncognitoNick
Vexi - no i dowiedziałaś się w końcu, co to za alarm? 
|
Obawiam się, że próbny (ewentualnie jakiś cieć usnął nad kontrolkami, bo nie zauważyłam tabunów policji, straży lub saperów). Może mi się to wszystko śniło? 
Cytat:
Napisane przez Tutti1234
Ten wątek obecnie przeglądają: 45 (9 użytkowników i 36 gości)
|
Hej Tutti uważaj na siebie a tym statystykom się nie dziwię, bo sama Was długo podglądałam inkoguto
Cytat:
Napisane przez emdzik
Vexi ale miałaś noc  i jak to pięknie wszystko opisałaś  Naprawdę dobrze, że to w porę odczytałaś i mąż wrócił po Ciebie  Powodzenia na wizycie  trzymam  żeby gin wszystko sprawdził 
|
Małż się spisał Będę mu musiała jakoś ładnie podziękować (jeśli gin nie zabroni łóżkowych wygibasów!)
Cytat:
Napisane przez maladT
umarłam ze smiechu
|
polecam się! Tylko nie umieraj A męża informuj dalej i ciągle, jak się chłopom czegoś nie powie, to sami się w życiu nie dowiedzą (patrz płyta DVD o opiece dziecka dla Mojego ;-) )
Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia
Vexi hihi jaka akcja, ale całe szczęście, że na dworcu odczytałaś tego e-maila niż w pociągu  wtedy to dopiero jaja by były
I wiem co to wstawać o 3 rano na pociąg na uczelnię 
|
Oj byłyby A gdzie dojeżdżałaś na uczelnię? Ja tak pięć lat wytrzymałam, teraz okazjonalnie "męczę się" w PKP
Cytat:
Napisane przez emdzik
Ja też chce toruńskie pierniki 
|
ja też!
|
|