2014-11-07, 18:56
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez crystal25
Ja ostatnio robilam porzadki z ubraniami dla maluszka to spisywalam sobie co kupione w jakich rozmiarach i co dokupic  wieksza polowa jest kupiona 
Wolowine w winie jak ostatnio, bo to wychodzi mi najlepiej  I salatke kukurydziana, nie znam jej dokladnej nazwy, ale jest pyszna  i przystawki rozne przed obiadem  W koncu nareszcie moja mama do nas przyjezdza z rodzina  Byla tylko raz u mnie od ostatnich trzech lat, a ja do niej jezdze co dwa trzy miesiace  
|
ale będzie uczta rodzinka na pewno się ucieszy
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
Ja mam część rzeczy po siostrzeńcu, wzięłam takie ładniejsze po nim  Gdybym miała sama kupować, to pewnie połowa tego by była 
|
no ja właśnie też mam jeszcze sporo rzeczy dostać, więc (chyba) chwilowo się wstrzymuję, a jeśli już to będę kupować na 68 cm lub większe
Cytat:
Napisane przez niunia_ona
też większą połowę mam i jak tanio  haha 
a poza tym robię literki co wcześniej pisaliśmy te wyszywane 
jedną już mam zrobione! 
|
pokaż zdjęcie! ja kompletnie nie mam takich zdolności, ale może mamie bym pokazała...u mnie to nie za dużo roboty nie to co u Ciebie, trochę więcej literek 
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
przychodzę do Was z promocjami
chodzę sobie po Wizażu i wyłowiłam takie cuś z posta ciężarnej wizażanki:
1. http://allegro.pl/bezszwowe-legginsy...754009681.html kupiłam je akurat u nich stacjonarnie, na marywilskiej są po 25zł, opisane niby jako ciążowe ale wg mnie są one po prostu nieuciskowe z wyższym stanem, ocieplone polarkiem, nie prześwitują, bardzo polecam. Rozm L/XL wcale nie jest wielki, po prostu leggi są dłuższe. Oczywiście dla ciężarnych polecam też jak najbardziej
2. http://allegro.pl/r-62-george-body-k...684236051.html i jeszcze coś dla przyszłych mam bo widzę, że też tu zaglądają użytkownik ma bardzo konkurencyjne ceny a rzeczy firmowe, dobre jakościowo, polecam
i pamiętajcie, że jak kupujecie przez aplikację z kartą Visa, to nie płacicie za przesyłkę, więc np. to body z linka będzie Was kosztowało faktycznie 3,99zł 
|
nie działają mi te linki spróbujesz jeszcze raz proszę?
|
|