Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-07, 18:56   #2648
aaakarolina
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio robilam porzadki z ubraniami dla maluszka to spisywalam sobie co kupione w jakich rozmiarach i co dokupic wieksza polowa jest kupiona
Wolowine w winie jak ostatnio, bo to wychodzi mi najlepiej I salatke kukurydziana, nie znam jej dokladnej nazwy, ale jest pyszna i przystawki rozne przed obiadem W koncu nareszcie moja mama do nas przyjezdza z rodzina Byla tylko raz u mnie od ostatnich trzech lat, a ja do niej jezdze co dwa trzy miesiace
ale będzie uczta rodzinka na pewno się ucieszy

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Ja mam część rzeczy po siostrzeńcu, wzięłam takie ładniejsze po nim Gdybym miała sama kupować, to pewnie połowa tego by była
no ja właśnie też mam jeszcze sporo rzeczy dostać, więc (chyba) chwilowo się wstrzymuję, a jeśli już to będę kupować na 68 cm lub większe

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
też większą połowę mam i jak tanio haha
a poza tym robię literki co wcześniej pisaliśmy te wyszywane
jedną już mam zrobione!
pokaż zdjęcie! ja kompletnie nie mam takich zdolności, ale może mamie bym pokazała...u mnie to nie za dużo roboty nie to co u Ciebie, trochę więcej literek

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
przychodzę do Was z promocjami
chodzę sobie po Wizażu i wyłowiłam takie cuś z posta ciężarnej wizażanki:
1. http://allegro.pl/bezszwowe-legginsy...754009681.html kupiłam je akurat u nich stacjonarnie, na marywilskiej są po 25zł, opisane niby jako ciążowe ale wg mnie są one po prostu nieuciskowe z wyższym stanem, ocieplone polarkiem, nie prześwitują, bardzo polecam. Rozm L/XL wcale nie jest wielki, po prostu leggi są dłuższe. Oczywiście dla ciężarnych polecam też jak najbardziej
2. http://allegro.pl/r-62-george-body-k...684236051.html i jeszcze coś dla przyszłych mam bo widzę, że też tu zaglądają użytkownik ma bardzo konkurencyjne ceny a rzeczy firmowe, dobre jakościowo, polecam

i pamiętajcie, że jak kupujecie przez aplikację z kartą Visa, to nie płacicie za przesyłkę, więc np. to body z linka będzie Was kosztowało faktycznie 3,99zł

nie działają mi te linki spróbujesz jeszcze raz proszę?