![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a poza tym robię literki co wcześniej pisaliśmy te wyszywane ![]() jedną już mam zrobione! ![]()
![]() |
#2643 |
Rozeznanie
|
Beznadziejny dzień u mnie... mam dośc. Miło więc poczytać co u was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
Kakao mnie tak nie zadowoli.
#2645 | |
Zakorzenienie
|
przychodzę do Was z promocjami
![]() chodzę sobie po Wizażu i wyłowiłam takie cuś z posta ciężarnej wizażanki: 1. http://allegro.pl/bezszwowe-legginsy...754009681.html kupiłam je akurat u nich stacjonarnie, na marywilskiej są po 25zł, opisane niby jako ciążowe ale wg mnie są one po prostu nieuciskowe z wyższym stanem, ocieplone polarkiem, nie prześwitują, bardzo polecam. Rozm L/XL wcale nie jest wielki, po prostu leggi są dłuższe. Oczywiście dla ciężarnych polecam też jak najbardziej 2. http://allegro.pl/r-62-george-body-k...684236051.html i jeszcze coś dla przyszłych mam bo widzę, że też tu zaglądają użytkownik ma bardzo konkurencyjne ceny a rzeczy firmowe, dobre jakościowo, polecam i pamiętajcie, że jak kupujecie przez aplikację z kartą Visa, to nie płacicie za przesyłkę, więc np. to body z linka będzie Was kosztowało faktycznie 3,99zł ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Co to za aplikacja Visa niech ktoś wytłumaczy bo głupia...
#2647 |
Zakorzenienie
|
https://kupony.allegro.pl/visa/ tu masz tak opisane w skrócie. To działa przy zapłacie przez apl. allegro w telefonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/r-62-george-body-k...684236051.html a teraz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba zamówię jutro legginsy z linku, który wrzucałam kilka dni temu ![]() ![]() Wybraliśmy się z TŻ i jego babcią na wieś, jesteśmy w okolicach Nowego Targu i mój internet mobilny doprowadza mnie tu do szału ![]() ![]() Z ciuszkami dla dziecka podobno szaleje moja babcia i mama ale pojadę do nich dopiero w przyszły weekend, więc zobaczę ile naprawdę nakupowały, nigdy nie mówią mi prawdy przez telefon ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Wam zdobyczy z lumpków, ja do swojego miasta nie jeżdżę za często a w Krakowie nie trafiłam jeszcze na fajnie zaopatrzony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowy Targ to znajome mi rejony. Mam rodzinę w Nowym Sączu, często jeżdże na narty do Krynicy, więc to takie "moje" klimaty ![]() Fajnie, że prababcia tak do tematu podeszła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam: http://www.artus94.pl/ tutaj jest pokazane, jak dojechać ![]() Edytowane przez nouvelle2 Czas edycji: 2014-11-07 o 19:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, ja nie bardzo miałam ochotę na wyjazd ale babcia TŻ się uparła a ja nie chciałam spędzać tylu dni bez niego ![]() ![]() Najbliższa rodzina ostatecznie się cieszy i do daje mi dużo wsparcia ![]() Reszta dowiaduje się powoli, reakcje są różne ale nie mam z nimi na tyle częstego kontaktu żeby się tym przejmować ![]() Rozwaliła mnie tylko reakcja siostry mojej babci, jej córka ma 29 lat i zdaniem cioci nie wypada, żebym ustatkowała się szybciej niż ona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rosiek, nie wiem czy zauważyłaś, bo edytowałam posta i dopisywałam ![]() ![]() Taki domek jak opisujesz, z piecem kaflowym, bardzo miło mi się kojarzy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jedne jedyne skarpeteczki jakies od kolegi w pracy dostałam. A tak to ZERO ![]() O jaaaa mam chyba torebkę czekolady do picia schowana na czarna godzinę, idę szukac ![]() Musisz za zakupy zapłacić przez aplikacje Allegro na telefonie i tam zapłacić za pomocą kart visa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Taki domek jest fajny ![]() Ja mam nadzieję, że w przyszłości dziecko mnie nie przerośnie, moja mama jest ode mnie pół głowy niższa i czasem się z niej nabijam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Rozeznanie
|
Uliczkaz jeśli nie spotkamy się w najbliższym czasie na zajęciach gimnastycznych to na pewno trafimy na siebie w styczniu na wykładach i ćwiczeniach
![]() trzymam kciuki za Maluszka, ma jeszcze dużo czasu by wada zniknęła Naliczyłam już 3 JANÓW na wątku, jejku w przedszkolu może być zatrzęsienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle nouvelle jesteś mistrzem promocji, rabatów itp ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
jestem dwie literki zrobione
![]() D i M ![]() myślałam że się nie uda ![]() robię wg tej stronki ![]() a potem na logikę :P http://miszmaszka.blogspot.com/2012/...literke-b.html
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz chciałabym nastawić się na bardziej uniwersalne rzeczy, jeżeli chodzi o płeć. Chodzi mi tu o ciuszki, pościel, ewentualne zabawki itd. Szkoda mi będzie sprzedawać wszystko, jeżeli drugi dzieć okaże się chłopcem ![]() ![]() Chociaż ja to bym mogła mieć i trzy dziewczynki ![]() ![]() Najbardziej z całego macierzyństwa przeraża mnie karmienie piersią, tzn. problemy z tym związane. Śledzę sobie na bieżąco po kolei wszystkie wątki 'rodzące' i praktycznie każda z mam ma na początku ogromne problemy z kp. A ja to już pewnie w ogóle będę miała przekichane, bo ani moja mama ani moja siostra nie miały mleka praktycznie w ogóle. A ja tak bym chciała karmić piersią ![]() ![]() Mam już laktator, mam te 'nasutniki', muszę zgłębić temat herbatek wspomagających laktację i będę walczyć we łzach... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym bardziej że moja mama miała cieżko z pokarmem praktycznie wg. a tak bym chciała karmić długo i by maleństwo pomogło mi schudnąć dzięki karmieniu piersią.
![]() |
#2662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. skąd masz materiał? kupowałaś taki z metra czy np. jakiś ciuch z lumpa? 2. do środka pakujesz zwykłą watę? nie odkształci się to w praniu? 3. da się to uszyć na maszynie? A w ogóle to trochę roboty będziesz miała, Dominika to długie imię dosyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, a który Linomag jest ok? Bo słyszałam, że Sudocrem ma niefajny skład i lepiej stosować Linomag. Tylko, że tych Linomagów też jest kilka... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do środka pakuję watę ![]() szyję ręcznie jak masz maszynę umiesz na maszynie to polecam , pójdzie szybciej , ja niestety ręcznie nie mam maszyny i nie umiem na maszynie ![]() z karmieniem ja narazie się wstrzymuję o negatywnym myśleniu , będzie co będzie na to wpływu nie mamy kochana ![]() na siłę się nie da , będzie mleko dam małej, nie będzie to trudno. tylko te moje kg zostaną i ciężej będzie bożeeeeeeeeeee ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Nouvelle (słownik w telefonie na podstawie liter podpowiada wyraz biurokracja
![]() ![]() Asiulek bardzo fajne ciuchy ![]() Crystal fajnie, ze znalazlas wozek który Wam sie podoba, oby na żywo tez był ok ![]()
#2665 |
Raczkowanie
|
martunka88 Ja ciągle mam nadzieję, że te skurcze w końcu się skończą... i uda mi się poćwiczyć, a przede wszystkim pośmiać i zrelaksować
![]() Ja już chyba pisałam, że z tymi imionami naprawdę nie przewidzisz. Moja Ola (a przecież to bardzo popularne imię- zwłaszcza, kiedy się rodziła) nie miała od przedszkola swojej imienniczki. Z kolei ma w klasie 3 Dominiki ![]() ![]() nouvelle Moja mama karmiła każde z nas (a mam troje rodzeństwa) bardzo krótko, a ja, mimo niewielkich piersi- karmiłam 13 miesięcy. Swego czasu zastanawiałam się nawet nad oddawaniem swego mleka dzieciaczkom, które go potrzebują. Także musisz być dobrej myśli ![]() ![]() Dla mnie Kenzo są teraz stanowczo za słodkie i zbyt długo się utrzymują ![]() mon9 Hehehe, czyli należy do tych pamiętliwych ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc, życzę Wam i Maluchom spokojnej nocy. Na szczęście zastrzyk działa też nasennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nouvelle a laktator i inne "bajery" kupowałaś już czy od kogoś dostałaś?
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pisalyscie o karmieniu piersią, nie ma co sie martwić na zapas. Ja wychodzę z założenia, że laktacja jest w głowie i duże znaczenie ma nasze nastawienie i chęci do karmienia. Tez miałam rożne myśli z młodym, na początku poranione sutki ale wiedziałam, że chce karmić piersią i to mi dawało sile. Nie uważam podanie mm za czego złego, jednak ja miałam taki cel a nie inny. Nie mówiąc juz o tym ile zaoszczedzilam na mleku ![]()
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Licze na to, że z biegiem czasu, jak już maluchy będą na świecie, stworzymy tutaj jakieś kółko wsparcia w kp i damy radę z tym tematem...
![]() aaakarolina laktator pożyczyłam od przyjaciółki, ręczny Avent, a nakładki dała mi nówki zapakowane, bo jej jedne zostały ![]() znalazłam u mnie w mieście łóżeczko Hensvik za 100zł. Tyle, że ja nigdy nie kupowałam niczego tak u kogoś osobiście, ale przez internet (nie wiem czy wiecie co mam na myśli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
Wróciłam z USG... trochę mnie pocieszył ten lekarz... powiedział, że to nie dziecko jest za nisko, tylko wód płodowych jest za dużo, a to jak na razie nie jest takie straszne... uff
![]() a tak poza tym to wszyscy, czyli my, rodzina, znajomi obstawiali, że będzie chłopak i co... DZIEWCZYNA |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tez podczytuje inne watki, i w kazdym prawie o problemach z kp troche mnie to przeraza... Chce karmic dwa trzy miesiace tylko. Wiec zobaczymy co wyjdzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.