Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-07, 20:56   #4114
jagodowa07
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Widzę, że kluby idą łeb w łeb

Ja tam uważam, że powinien zostać stary klub, już się nazbierało w nim trochę informacji i bez sensu teraz to przenosić. Opcja z jednym aktywnym a drugim martwym się nie sprawdzi wg mnie, zawsze ktoś coś będzie chciał dodać. Można usunąć burzliwą dyskusję i już. A później już ogarniać tylko ilość członków i to czy w ogóle nas odwiedzają. Bo co, 2 dni temu któraś dostała zaproszenie a teraz do nowego już nie? Głupio trochę
popieram Ja się biedna, nowa wizażynka pogubiłam, nie wiem jaki klub działa, jaki nie. Chciałam dodać zdjęcie bebzola i nie wiem gdzie Moje pierwsze forum, taka byłam zadowolona, a tu zonk. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, to nie gimnazjum, do tego jesteśmy mamusiami i to całkiem poważnymi, więc nie warto bawić się w takie kłótnie, fochy... Maja ujęła to najlepiej

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Moje zdanie..

Zaczęło się od zmian, które moim zdaniem nie były potrzebne..przez to ujawniły się osoby,które mają charakter tzw "przywódcy"..i zrobił się klops..bo jedna tak druga tak i wyszło wielkie g..za przeproszeniem..

Ja ze swojej strony jestem bardzo wdzięczna dziewczynom, które założyły ten wątek --> czytaj Czarnulka i tym,które potem tak pięknie się angażowały-->Santilia, Iluzja, Ola..

Układ był ok a cała sytuacja powywracała wszystko do góry nogami..

Niech każda z nas schowa swoją dumę do kieszeni i niech sobie da spokój i wróćmy do normalnego działania..

Iluzja-rozumiem Twój niesmak..ale nie denerwuj się przez jeden komentarz..myslę,że mimo wszystko wg Ciebie są tu osoby,z którymi nadal chcesz być na tym wątku,bo warto..więc WRACAJ!

Migotka-czytaj jak wyżej..mogę powiedzieć Ci to samo..nie ma co uciekać,bo są tu "cenne" osoby