2014-11-07, 20:56
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Cytat:
Napisane przez TienShan
Widzę, że kluby idą łeb w łeb
Ja tam uważam, że powinien zostać stary klub, już się nazbierało w nim trochę informacji i bez sensu teraz to przenosić. Opcja z jednym aktywnym a drugim martwym  się nie sprawdzi wg mnie, zawsze ktoś coś będzie chciał dodać. Można usunąć burzliwą dyskusję i już. A później już ogarniać tylko ilość członków i to czy w ogóle nas odwiedzają. Bo co, 2 dni temu któraś dostała zaproszenie a teraz do nowego już nie? Głupio trochę 
|
popieram Ja się biedna, nowa wizażynka pogubiłam, nie wiem jaki klub działa, jaki nie. Chciałam dodać zdjęcie bebzola i nie wiem gdzie Moje pierwsze forum, taka byłam zadowolona, a tu zonk. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, to nie gimnazjum, do tego jesteśmy mamusiami i to całkiem poważnymi, więc nie warto bawić się w takie kłótnie, fochy... Maja ujęła to najlepiej 
Cytat:
Napisane przez majaa86
Moje zdanie..
Zaczęło się od zmian, które moim zdaniem nie były potrzebne..przez to ujawniły się osoby,które mają charakter tzw "przywódcy"..i zrobił się klops..bo jedna tak druga tak i wyszło wielkie g..za przeproszeniem..
Ja ze swojej strony jestem bardzo wdzięczna dziewczynom, które założyły ten wątek --> czytaj Czarnulka i tym,które potem tak pięknie się angażowały-->Santilia, Iluzja, Ola..
Układ był ok a cała sytuacja powywracała wszystko do góry nogami..
Niech każda z nas schowa swoją dumę do kieszeni i niech sobie da spokój i wróćmy do normalnego działania..
Iluzja-rozumiem Twój niesmak..ale nie denerwuj się przez jeden komentarz..myslę,że mimo wszystko wg Ciebie są tu osoby,z którymi nadal chcesz być na tym wątku,bo warto..więc WRACAJ!
Migotka-czytaj jak wyżej..mogę powiedzieć Ci to samo..nie ma co uciekać,bo są tu "cenne" osoby 
|
|
|
|