Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-07, 19:54   #4081
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

To znaczy ja zrobiłam sondę bo właśnie wydaje mi sie ze nie wiadomo czego chcemy chodziło o to zeby było demokratycznie - czesc osób chce nowy klub, czesc chce jednak stary - no to głosujemy i zobaczymy co z tego wyniknie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Poczekajmy na wyniki tej sondy - głosowanie zamknie sie 11 listopada o 23:59 i wtedy zdecydujemy

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:59   #4082
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Crumble idziemy łeb w łeb

Zastanawiałaś się nad imieniem?
Mi jak na razie nic nie podchodzi, wszyscy wokoło,rodzina i znajomi mają dużo chłopców i nie chciałabym się tak powtarzać..

Dziewczyny jakieś pomysły na imię dla chłopca?

Mi jakoś na razie tylko Bartłomiej pasuje..
Też chciałam Bartusia dla mojego synka, ale nie wiedziałam, czy Bartosz czy Bartłomiej
A teraz to jeszcze nie mysleliśmy
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Leon
To bardzo popularne imię ostatnio, mój synek ma dwóch rówieśników o tym imieniu, dwóch Ignacych też.

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
wybrana, z Asosa, pokazywałam ją kiedyś Wam
Piękna

Cytat:
Napisane przez aural Pokaż wiadomość
Ja mam podobne zdanie co do imion jak Kefii i Fistaszek czyli nie lubię wymysłów rodem z amerykańskich filmów np. jessica, kasper, alan czy coś takiego
Ale z kolei bardzo mi się podobały imiona proponowane przez Pierożkową bo ja lubię takie tare tradycyjne imiona...
Ja wciskam teściowi, że córka będzie Jessica Bo mnie wkurza swoimi propozycjami
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ale mnie sen zmorzył.
A za dwie godzinki idziemy do Filharmonii.
Ooo a na co?

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Ola sukienka piękna
sylwia1485 super że wbiłaś się na tą wizytę ja też mam 13 listopada

Co z tym klubem? Już nic nie rozumiem?

Odebrałam wyniki wszystko ok, nawet hemoglobina imponująca jak na mnie
Jak Ty to robisz z tą hemoglobiną.. Ja biorę żelazo i wraz poniżej 12

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość

Dziewczyny doradzcie proszę jaki rozmiar ubranek na początek kupować maluchowi?? Nie mam bladego pojęcia..
Na pewno kilka ubranek na 56 i troszkę więcej 62 Z resztą jak dziecko urodzi się małe, to zawsze można dokupić

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Dzięki Aural za linka! Bardzo ładne te sukienki Brzuszka jeszcze nie mam, ale za miesiąc już pewnie coś będzie. Pewnie te sukienki też nie są bardzo szerokie, wybiorę się tam osobiście i przymierzę jak to wygląda i jak się układa, ale są bardzo ładne, czuję że tam coś wybiorę, są fajne ślubne, wizytowe... Np. ta śliczna, nie tylko na ślub http://www.happymum.pl/sklep3/d520d,...ose_dress.html
A co do wątku o szpitalach - bardzo bym chciała żeby on został i był kontynuowany, pewnie im bliżej porodu tym więcej będzie pytań, wiadomości. A pracy włożyłaś sporo, więc szkoda żeby tak po prostu to przepadło.
Ta sukienka z linka jest piękna, nawet się nad nią zastanawiałam na wesele w lutym. Tylko czerwoną.

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
w tej chwili tak, ale mam wielką ochote którejś z was oddać rządzenie.
Wcale się nie dziwię

A co się dzieje z Iluzją?? Nie było jej dziś chyba.....
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:03   #4083
Nadzieja87
Zakorzenienie

Scotasia i Iluzji już nie bedzie..... odeszła, bo wyraźnie jej powiedziano, ze nie jest majówką i to nie miejsce dla niej.
Stary 2014-11-07, 20:04   #4084
ruskaa
Wtajemniczenie

Ja właśnie wybrałam imię Leon bo u nas jest bardzo ale to bardzo rzadko spotykane, w przedszkolu mojej babci jest tylko jeden na wszystkie grupy i to jeszcze w pierwszej gr :P
a tak poza tym jest niespotykane, znajomi nie mają i podoba nam się

mi bardziej dla psa pasuję leo niż leon lub max i tak mój owczarek ma

My wybierzemy imię takie żeby nie miało co drugie dziecko w przedszkolu i szkole jak np teraz znam z 6 oliwii, lenek, amelii, nicoli i zuzi..

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Scotasia i Iluzji już nie bedzie..... odeszła, bo wyraźnie jej powiedziano, ze nie jest majówką i to nie miejsce dla niej.

no nawet nie gadaj ;/ to, że nie ma terminu na maj nie znaczy żeby odchodziła!!!! ma zostać z nami, jest nam potrzebna, tyle cennych rad nam przekazywała !

ILUZJA WRÓĆ

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:08   #4085
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Też chciałam Bartusia dla mojego synka, ale nie wiedziałam, czy Bartosz czy Bartłomiej
A teraz to jeszcze nie mysleliśmy

A co się dzieje z Iluzją?? Nie było jej dziś chyba.....
Bartosz jak mój syn

no ja mam nadzieję, że się nie obraziła

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
no nie gadaj, wiadomo, że to było w nerwach może wróci
Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Ja właśnie wybrałam imię Leon bo u nas jest bardzo ale to bardzo rzadko spotykane, w przedszkolu mojej babci jest tylko jeden na wszystkie grupy i to jeszcze w pierwszej gr :P
a tak poza tym jest niespotykane, znajomi nie mają i podoba nam się
u mnie Leon coraz bardziej popularny, uwielbiam to imię

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:09   #4086
Nadzieja87
Zakorzenienie

Próbowałam ją przekonać do zostania...prosiłam zeby to przemyślała, namawiałam zeby ewentualnie odpoczeła pare dni ...od nas... ale chyba jednak to nic nie pomogło.
Stary 2014-11-07, 20:10   #4087
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Iluzja wracaj szybciutko do nas...ja też nie jestem majówką tylko kwietniówką to nie ma znaczenia kochana. Jesteśmy tu po to by się wspierać i tp nie ma znaczenia. A poza tym dobrze mieć kogoś ciut bliżej rozwiązania, zawsze można się czegoś dowiedzieć Czekamy na Ciebie
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:11   #4088
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Pijesz do mnie - nie powiedziałam Iluzji ze to nie miejsce dla niej, w nerwach powiedziałam ze nie jest majówka i tyle. Przepraszam nie chciałam jej urazić.

pierogowamama.com
Stary 2014-11-07, 20:12   #4089
dorka607
Wtajemniczenie

Zbuntowana Nadziejo- Iluzja wróci pewnie gdzie jej będzie lepiej jak nie u nas odpocznie parę dni i wróci
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:13   #4090
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
ja już mam dość czytania o tym zasranym klubie, przepraszam ale człowiekowi aż ręce opadają jak ciągle są kłótnie :P
Ja tak samo.

Bolą mnie kolana i biodra, chyba na zmianę pogody bo tak mam od zawsze.

Wczoraj chyba czułam pierwsyz raz malucha - w łóżku jak podskoczył dwa razy .

Spadam, miłęgo weekendu.

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:15   #4091
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Bartosz jak mój syn

no ja mam nadzieję, że się nie obraziła

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

no nie gadaj, wiadomo, że to było w nerwach może wróci

u mnie Leon coraz bardziej popularny, uwielbiam to imię
o kurcze, a u nas mało popularne, fajnie, że się podoba, ja już w pierwszej ciąży wiedziałam, że będzie Leon (i czułam, że to był chłopak) nie wiadomo, ale sentyment do imienia został i wszystkim się podoba

Cytat:
Próbowałam ją przekonać do zostania...prosiłam zeby to przemyślała, namawiałam zeby ewentualnie odpoczeła pare dni ...od nas... ale chyba jednak to nic nie pomogło.
no to pięknie... gratuluję dziewczyny.. teraz przekonać ją proszę o powrót, bo za chwilę będzie tak,że połowa z nas odejdzie... ja przynajmniej mam już dość tych kłótni i jak się wkurzę to też pójdę w p....

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja tak samo.

Bolą mnie kolana i biodra, chyba na zmianę pogody bo tak mam od zawsze.

Wczoraj chyba czułam pierwsyz raz malucha - w łóżku jak podskoczył dwa razy .

Spadam, miłęgo weekendu.
mnie też na zmianę pogody kontuzja kolana wraca a w ciąży to już w ogóle, ja chcę już czuć dzidziula

miłego

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-11-07, 20:17   #4092
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:

no to pięknie... gratuluję dziewczyny.. teraz przekonać ją proszę o powrót, bo za chwilę będzie tak,że połowa z nas odejdzie... ja przynajmniej mam już dość tych kłótni i jak się wkurzę to też pójdę w p....
Wyjęłaś mi to z ust.

Muszę to napisać, bo nie wytrzymie Ja z natury kłótliwa nie jestem, ale podpisuję się pod wszystkim co napisała Migotka. Pierożkowa co Ci daje komentowanie tego co się u nas dzieje na tym Waszym wątku staraczkowym ( My staraczki i mamusie...)? Prowokujesz?? Nawet po poście Migotki musiałaś tam popędzić i się pożalić
Stary 2014-11-07, 20:18   #4093
migotka_m
Rozeznanie

Po przemyśleniu sprawy ja też odchodzę. Będę was podczytywać, ale nie potrafię pisać i rozmawiać w takiej atmosferze. Co innego nawet sobie do oczu skakać, ale między sobą, szczerze i bez pokątnych żali. A co innego kontynuować wątki za plecami. Skoro takie rzeczy są pisane na oficjalnym wątku gdzie indziej to stwierdziłam, że boję się pomyśleć co przecieka do innych klubów i co jest tam komentowane. Nie rozumiem jak o osobie, która jako jedna z nielicznych ciągnie wątek, jest pomocna, ciepła, miła i nawet pytała o to czy nam to nie przeszkadza można napisać w deseń: rządzi się a nawet nie jest mamusią majową. Nie rozumiem jak można za to nawet nie przeprosić, jak i innych dziewczyn za wywlekanie ich spraw gdzie indziej. Może mam inne poczucie moralności i złą cechę, polegającą na tym, że zawsze mówię to co myślę, szczerze i bez ogródek. Tyle, że właśnie ta cecha sprawia, że nie mam ochoty się tutaj dalej udzielać.

Trzymam za was kciuki i życzę szybkich porodów i zdrowych bobasów.
migotka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:23   #4094
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze, a u nas mało popularne, fajnie, że się podoba, ja już w pierwszej ciąży wiedziałam, że będzie Leon (i czułam, że to był chłopak) nie wiadomo, ale sentyment do imienia został i wszystkim się podoba

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

mnie też na zmianę pogody kontuzja kolana wraca a w ciąży to już w ogóle, ja chcę już czuć dzidziula

miłego
hehe dzięki, chociaż wiesz CHYBA to był on bo dziwnie , tak inaczej czułam

Cytat:
Napisane przez migotka_m Pokaż wiadomość
Po przemyśleniu sprawy ja też odchodzę. Będę was podczytywać, ale nie potrafię pisać i rozmawiać w takiej atmosferze. Co innego nawet sobie do oczu skakać, ale między sobą, szczerze i bez pokątnych żali. A co innego kontynuować wątki za plecami. Skoro takie rzeczy są pisane na oficjalnym wątku gdzie indziej to stwierdziłam, że boję się pomyśleć co przecieka do innych klubów i co jest tam komentowane. Nie rozumiem jak o osobie, która jako jedna z nielicznych ciągnie wątek, jest pomocna, ciepła, miła i nawet pytała o to czy nam to nie przeszkadza można napisać w deseń: rządzi się a nawet nie jest mamusią majową. Nie rozumiem jak można za to nawet nie przeprosić, jak i innych dziewczyn za wywlekanie ich spraw gdzie indziej. Może mam inne poczucie moralności i złą cechę, polegającą na tym, że zawsze mówię to co myślę, szczerze i bez ogródek. Tyle, że właśnie ta cecha sprawia, że nie mam ochoty się tutaj dalej udzielać.

Szkoda... Ale osobiście szanuję Twoją decyzję. Teraz będzie dziwnie i mi tu siedzieć i pisać po tym wszystkim.

Przez weekend mnie tu nie bedzie, w poniedziałek mamy wolne wiec 4 dni laby. Będę sobie podczytywać Was, czy sie uspokoi czy nie.

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:24   #4095
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Pijesz do mnie - nie powiedziałam Iluzji ze to nie miejsce dla niej, w nerwach powiedziałam ze nie jest majówka i tyle. Przepraszam nie chciałam jej urazić.

powtarzam tylko co podała za powód odejścia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-07, 20:25   #4096
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyjęłaś mi to z ust.

Muszę to napisać, bo nie wytrzymie Ja z natury kłótliwa nie jestem, ale podpisuję się pod wszystkim co napisała Migotka. Pierożkowa co Ci daje komentowanie tego co się u nas dzieje na tym Waszym wątku staraczkowym ( My staraczki i mamusie...)? Prowokujesz?? Nawet po poście Migotki musiałaś tam popędzić i się pożalić
no właśnie czytam... to jest chore, ja bynajmniej nie chcę czytać na innym wątku o tym co się u nas dzieje... pierożkowa szukasz sobie obrońców? bo nie rozumiem.. jeszcze piszesz, że wali cie to jak cie wywalimy z watku..
no to widać, że ty lubisz się kłócić i robisz to specjalnie.. skoro ci nie zależy to odejdź od nas i już nie mieszaj... bo coraz więcej dziewczyn odchodzi..

Cytat:

nieeeeeeeee... już mnie szlag trafia..

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm

Edytowane przez ruskaa
Czas edycji: 2014-11-07 o 20:27
Stary 2014-11-07, 20:26   #4097
TienShan
Zakorzenienie

Mnie osobiście nie razi jeśli któraś rozmawia o wątku na innym o ile nie są wywlekane sprawy klubu. To jest forum publiczne i trzeba się liczyć z tym, że wszystko może pójść dalej. Mam jednak nadzieję, że to co w klubie - zostaje w klubie

I w sumie też mi się odechciewa. Idę na serial.

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:28   #4098
aural
Raczkowanie

Jagodowa sukienka śliczna

Mimi gratuluję i zazdroszczę ja też chcę poczuć malucha, ale niestety przez łożysko na przedniej ścianie pewnie jeszcze ze 2 tygodnie sobie poczekam

Słuchajcie mam prośbę... czy tematy dotyczące całej wczorajszej akcji i jej skutków mogą być poruszane tylko w klubie? (może być w starym, bo tam większość z nas ma dostęp...)
Ja naprawdę jestem wyrozumiała, ale mam już wrażenie, że kontynuowanie tych tematów na wątku ogólnym przyciąga do nas jedynie trolle i innych podczytywaczy...
A druga sprawa jest taka, że nie należy poruszać majówkowych tematów na innych wątkach, zgodnie z zasadą -> do własnego gniazda się nie sra...
Nie podoba mi się to nagłe zainteresowanie naszym wątkiem, a tak naprawdę jedynie tą wojną domową przez ludzi zwyczajnie po polsku zawistnych, którzy się karmią tym, że komuś jest "gorzej".
aural jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:30   #4099
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Wooow, troche mi słów zabrakło. Napisałam na innym swoim wątku jednego posta na temat awantury z Klubami bo mnie wkurzyła ta sytuacja Dziewczyny sie zapytały o co chodzi to im powiedziałam. Nie widzę w tym nic złego, nie mam żadnych pokątnych zali, gdyby były pokątne to raczej nie pisalabym o nich publicznie? Nie szukam żadnych obrońców - ale byłam przekonana ze po poście Migotki rozpęta sie awantura która jest niewspółmierna do mojego hmm nie wiem "przewinienia"? Tak, napisałam Iluzji ze nie jest Majówka zrobiłam to w nerwach i juz przeprosiłam. Żadnych kwestii klubowych nie wywlekam publicznie. Na tamtym wątku powtórzyłam tylko to co napisałam tutaj. Nic ponadto.

pierogowamama.com
Stary 2014-11-07, 20:32   #4100
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Mnie osobiście nie razi jeśli któraś rozmawia o wątku na innym o ile nie są wywlekane sprawy klubu. To jest forum publiczne i trzeba się liczyć z tym, że wszystko może pójść dalej. Mam jednak nadzieję, że to co w klubie - zostaje w klubie

I w sumie też mi się odechciewa. Idę na serial.
Mi się właśnie nie spodobało, bo to jest bronienie siebie a innych linczowanie... jak to czytałam to ewidentne jechanie po dziewczynach...
do tego pierożkowa może pisać na forum co tu za kłótnia wyszła a migotka już nie może skomentować na forum bo jej się to nie podoba, no sorry ..
:P

Cytat:
Napisane przez aural Pokaż wiadomość
Jagodowa sukienka śliczna

Mimi gratuluję i zazdroszczę ja też chcę poczuć malucha, ale niestety przez łożysko na przedniej ścianie pewnie jeszcze ze 2 tygodnie sobie poczekam

Słuchajcie mam prośbę... czy tematy dotyczące całej wczorajszej akcji i jej skutków mogą być poruszane tylko w klubie? (może być w starym, bo tam większość z nas ma dostęp...)
Ja naprawdę jestem wyrozumiała, ale mam już wrażenie, że kontynuowanie tych tematów na wątku ogólnym przyciąga do nas jedynie trolle i innych podczytywaczy...
A druga sprawa jest taka, że nie należy poruszać majówkowych tematów na innych wątkach, zgodnie z zasadą -> do własnego gniazda się nie sra...
Nie podoba mi się to nagłe zainteresowanie naszym wątkiem, a tak naprawdę jedynie tą wojną domową przez ludzi zwyczajnie po polsku zawistnych, którzy się karmią tym, że komuś jest "gorzej".
dokładnie, to było przegięcie...
tak skończmy to gówno bo ja już tym rzygam.. nie chce czytać na innych wątkach co u nas się za jaja dzieją...

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-11-07, 20:33   #4101
scotasia
Wtajemniczenie

Aural - święta racja.
Stary 2014-11-07, 20:34   #4102
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

I jeszcze jedno - nie wali mnie czy mnie wyrzucicie z wątku - ale wiedziałam ze po poście Migotki rozpęta sie piekło. Hmm czyżby o to jej chodziło? Bo nie wiem w jakim innym celu poruszyła ta kwestie publicznie.

pierogowamama.com
Stary 2014-11-07, 20:35   #4103
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wooow, troche mi słów zabrakło. Napisałam na innym swoim wątku jednego posta na temat awantury z Klubami bo mnie wkurzyła ta sytuacja Dziewczyny sie zapytały o co chodzi to im powiedziałam. Nie widzę w tym nic złego, nie mam żadnych pokątnych zali, gdyby były pokątne to raczej nie pisalabym o nich publicznie? Nie szukam żadnych obrońców - ale byłam przekonana ze po poście Migotki rozpęta sie awantura która jest niewspółmierna do mojego hmm nie wiem "przewinienia"? Tak, napisałam Iluzji ze nie jest Majówka zrobiłam to w nerwach i juz przeprosiłam. Żadnych kwestii klubowych nie wywlekam publicznie. Na tamtym wątku powtórzyłam tylko to co napisałam tutaj. Nic ponadto.

Przepraszam, ale ja nie życzę sobie o wyrzucaniu żali o Nas na innym wątku, postów było tam wiele i jechania w nich o nas (nie przesadzam, czytałam...)
Nie chciałam się udzielać na ten temat, ale nie podoba mi się, że Ty możesz publicznie komentować a migotka jak napisała to się rzucasz czemu nie na priv.. no to jednej wolno drugiej nie ?....

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-11-07, 20:35   #4104
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:

Zostań, proszę!

a ja rzadko kogoś proszę
Stary 2014-11-07, 20:36   #4105
aural
Raczkowanie

i w sumie cieszę się, że nie będę on line przez cały długi weekend...
z drugiej strony zastanawia mnie to czy w środę będzie jeszcz ten wątek istniał
aural jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:36   #4106
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
i jeszcze jedno - nie wali mnie czy mnie wyrzucicie z wątku - ale wiedziałam ze po poście migotki rozpęta sie piekło. Hmm czyżby o to jej chodziło? Bo nie wiem w jakim innym celu poruszyła ta kwestie publicznie.

Wysłane z iphone za pomocą tapatalk
powtórzę się! Ty publicznie pierwsza wyrzuciłaś żale o nas to o co ci chodzi?

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-11-07, 20:38   #4107
majaa86
Zadomowienie

Moje zdanie..

Zaczęło się od zmian, które moim zdaniem nie były potrzebne..przez to ujawniły się osoby,które mają charakter tzw "przywódcy"..i zrobił się klops..bo jedna tak druga tak i wyszło wielkie g..za przeproszeniem..

Ja ze swojej strony jestem bardzo wdzięczna dziewczynom, które założyły ten wątek --> czytaj Czarnulka i tym,które potem tak pięknie się angażowały-->Santilia, Iluzja, Ola..

Układ był ok a cała sytuacja powywracała wszystko do góry nogami..

Niech każda z nas schowa swoją dumę do kieszeni i niech sobie da spokój i wróćmy do normalnego działania..

Iluzja-rozumiem Twój niesmak..ale nie denerwuj się przez jeden komentarz..myslę,że mimo wszystko wg Ciebie są tu osoby,z którymi nadal chcesz być na tym wątku,bo warto..więc WRACAJ!

Migotka-czytaj jak wyżej..mogę powiedzieć Ci to samo..nie ma co uciekać,bo są tu "cenne" osoby

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-07, 20:39   #4108
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, ale ja nie życzę sobie o wyrzucaniu żali o Nas na innym wątku, postów było tam wiele i jechania w nich o nas (nie przesadzam, czytałam...)

Nie chciałam się udzielać na ten temat, ale nie podoba mi się, że Ty możesz publicznie komentować a migotka jak napisała to się rzucasz czemu nie na priv.. no to jednej wolno drugiej nie ?....

Ooo sorry nie jechałam wcale po Was jechałam po sytuacji. Tak nie spodobało mi sie to ze Nadzieja i Iluzja zrobiły cos za plecami wątku i to napisałam, chociaz wciąż trwały w tym temacie ustalenia. Ale Nadzieja przeprosiła i temat uznałam za zamknięty. Dokładnie to samo napisałam tutaj. Nie było czegoś takiego ze tutaj Wam pieje jakie jesteście cudowne a tam po Was jeżdzę. Po nikim nie jeździłam.

pierogowamama.com
Stary 2014-11-07, 20:41   #4109
scotasia
Wtajemniczenie

I tym podsumowaniem Mai kończymy dzisiejszy odcinek "Dlaczego ja" --> to dla osób niezwiązanych z wątkiem a podczytujących dla rozrywki
Kochane Aural ma rację, przejdźmy do klubu z dalszymi dyskusjami na TEN temat.
Stary 2014-11-07, 20:46   #4110
ruskaa
Wtajemniczenie

Przyłączając się tu liczyłam na opisywanie doświadczeń, żale, pocieszenia i inne duperele czyli wspieranie się wzajemnie, chyba po to tu jesteśmy i wątpię żeby nagle wszystko wróciło no normy skoro cały wizaż huczy o tym co u majówek się dzieje, jeżeli mamy się żalić o majówkach na innych wątkach to prędzej czy później porządku tu nie będzie, takie moje zdanie.

Proszę dziewczyny, które odeszły o powrót i olanie tych oszczerstw , potrzebujemy Was!!

jeżeli będzie tak dalej to ja też spadam, bo nie o to mi chodziło 'wchodząc' tu.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
I tym podsumowaniem Mai kończymy dzisiejszy odcinek "Dlaczego ja" --> to dla osób niezwiązanych z wątkiem a podczytujących dla rozrywki
Kochane Aural ma rację, przejdźmy do klubu z dalszymi dyskusjami na TEN temat.
haha trafne spostrzeżenie Dlaczego Ja idealnie pasuję

tylko pytanie który klub, bo już się gubię

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości