Dot.: Listopadowy wątek Blezikowej :)
1.2.3. Czarna torebka z kłódką. Stan idealny - używana dwa razy. Jedynie przy głównym zamku zgubiła mi się sprzączka, ale nawet bez niej da się bez problemu otworzyć torebkę, można przełożyć sprzączkę z innej torebki, dać agrafkę itp. Do torebki posiadam dodatkowo długi pasek.
Torba jest pakowna, świetnie się prezentuje. Kupiona za 139zł.
4.5. Pikowany zimowy płaszcz ze ściągaczem na dole. Rozmiar z metki S. Płaszcz kupiony w zeszłym sezonie. Stan bardzo dobry z minusem za zszycie kieszonki na szwie oraz odpadł mi zatrzask z kieszonki i doszyłam taki mały. Wadę zakrywa klapka. Płaszcz w pasie posiada pasek, który można wyciągnąć oraz odpinany kaptur.
6.7. Treginsy Stradivarius ze szlufkami w pasie. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry, bardzo rzadko użytkowane. Z przodu spodni guma jest ciut zgięta z powodu złego złożenia, ale można to zaprasować.
8.9. Beżowa bluzeczka Bershka ze ściągaczem na dole. Rozmiar S jednak bluzeczka jest luźniejszego kroju. Stan bardzo dobry - bluzka założona dwa razy jednak ma małą wadę niewidoczną podczas noszenia, a mianowicie w jednym miejscu na dole ściągacz jest ciut przekręcony jednak bluzka układa się normalnie.
10. Apaszka w motyw kwiatowy w odcieniu chabrowego. Stan bardzo dobry, rzadko używana.
Czas edycji: 2014-12-05 o 20:31
|