wymianka w listopadzie różne półki zapraszam
Witam w moim wątku . Mam na wymiane kilka rzeczy . Mam dużo kosmetyków więc wymieniam się jedynie za wish .
zapraszam
poszukuję;
*podkładów w odcieniach beżu , ogólnie coś ciemniejszego
*niebieskich kryjących soczewek
*masek ,odżywek fryzjerskich oraz szamponów bez SlS
*tuszy do rzęs z maybelline
*jasnoróżowych pomadek
kosmetyki na wymianę ;
zestaw odlewek Cocochoco kupiłam na allegro za niecałe 100 zl
*cocochoco szampon 100 ml- jest 60-70%
*cocochoco maska keratynowa 100 ml- uzyta raz
*cocochoco odzywka keratynowa 100 ml- uzyta raz
Beaver professional total 7 luxury hair care intensive remedy treatment cream intensywnie lecznicza smietanka do wlosow bardzo zniszczonych - uzyta 6 x w malenkiej ilosci
odlewka balsamu na brzozowym propolisie w opakowaniu po avon (z wymianki) 200 ml - zostało 55-60%
Planeta organica balsam turecki (z wymianki) - nie jestem w stanie okreslic dokladnie ile zostalo ale buteleczka jest ciezka wiec sadze ze ok 70%
Biovax intensywnie regenerujaca maseczka do wlosow blond - uzyta 4x
Biovax maska keratyna plus jedwab - zostało na dnie na probe
loreal professional serie expert absolut repair lipidium odbudowujacy i zabezpieczajacy krem termiczny - uzyty 3x w malej ilosci
revlon professional style masters umiarkowanie mocna pianka zwiekszajaca objetosc- uzyta 6x w niewielkiej ilosci
alterna caviar anti aging rapid repair spray pelen witamin spray z ochrona UV natychmiastowy blask i nawilzenie - zostalo 90%
alfaparf milano keratin therapy odzywka keratynwa jeszcze nie wiem czy chce oddac za cos fajnego - nowa
organix brazilian keratin conditioner odzywka z keratyna - jest mniej niz polowa ok 40%
alterra volumen schampoo szampon zwiekszajacy objetosc- uzyty 3x
kerastase resistance architecte maska do wlosow zniszczonych odbudowujaca- uzyta 2x
Edytowane przez madziula240295
Czas edycji: 2014-11-08 o 12:56
|