2014-11-08, 15:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Cytat:
Napisane przez eclariss
Już zaczęłam wczoraj tym fioletem mazać i o jakim czasie to ma wyschnąć bo caigle mokro w tym pępku i ile razy dziennie mazać tym fioletem??
Właśnie do teraz psikałam tym osinosept. i czyściłam patyczkiem i czekałam aż odpadnie a to się ślimaczy a na dziś już mamy 2 tygodnie boje się że jakaś infekcja się zacznie
dziewczyny po cc jak wyglądał Wasz połóg?
czekoladka o jacieee zazdroszczę takich ilości mleka i tego obeznania...moja pije z cyca staram się wybudzać ją max co 3 godziny albo jak sama się obudzi to też przystawiam i sama nie wiem ile pije czy za dużo czy za mało.. skad ja to mam wiedzieć..
jak naje sie i daje ją na klate do odbicia i ciągle szuka to znów ją przystawiam ale jak zaśnie i nic ją nie rusza to kładę ją do łóżeczka i albo po paru minutach znów stęka i płacz to znów do cycka a jak śpi to śpi.. a ile tam tego zje to nie mam pojęcia..przeważnie przy cycku jest tak 15-30 minut(pije) a wisieć to czasem ponad godzinę,, i teraz jeszcze mi zaczęła ulewać nie po każdym karmieniu ale czasem to nie wiem czy tzn że ma za dużo...
|
Teraz udało mi się ściągnąć 70 ml z dwóch cyckow oczywiście
Wole podawać z butli bo wiem ile wypija,wiem ze Cyc łatwiej podać ale ja wole tak. Mój glodomorek i tak dostaje mm 2-3 razy na dobę ,a budzi się co 2-3 godz. Ja odciagam co 5 godzin i cieszy mnie każdy wypity ml mojego mleczka,może uda się miesiąc pokarmic a wiadomo ze będzie Pic więcej wiec pewnie i mojego mleczka będzie jeszcze mniej dostawać,zobaczymy ......
Moja tez czasem uleje,nie biorę jej do odbicia bo sama beka ale nie zawsze.
|
|
|