Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nietaktowny (?) kolega tż
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-08, 20:05   #15
lagmina
Raczkowanie

Dot.: Nietaktowny (?) kolega tż

Nie napisałam i nie mam zamiaru, przyszedł mi głupi pomysł do głowy w przypływie...emocji ? tyle
Również uważam, ze byłoby to żałosne.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez men33 Pokaż wiadomość
juz się osmieszyła, w myśl zasady- misio oczywiście może robić co chce pod warunkiem, że długość lańcucha mu na to pozowli. A gdzie zaufanie??????. To jest własnie dobry przykład jaki zdrowy układ panuje w tym związku. Gdyby Twój kolega ukrywal ten fakt, to oczywiście mogłabyś byc wkurzona, ale jeżeli postawił sprawe jasno to nie wiem skąd u Ciebie odrazu insynuacje, że ta druga to przywoitka. I tak poza tym to TAK jesteś zazdrosnicą, inaczej nie wylawałabys tutaj żali, i TAK- Twój facet to pantoflarz- to tez chyba trzeba uczciwie przyznac. A co do tego kolegi to poraz 3 TAK- jedź do niego, nawrzucaj mu, stój pod jego domem io tak wogóle to go znienawidź no bo jak on śmiał.

Ty się osmieszasz takimi komentarzami Co do zaufania nie miałabym problemu gdyby to były znajome z którymi dobrze sie znają, sam pomysł pójścia do klubu też jakoś mnie nie wzruszył i nie spowodował mojego oburzenia więc gdzie niby ta moja rzekoma ogromna zazdrość.

Edytowane przez lagmina
Czas edycji: 2014-11-08 o 20:07
lagmina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując