|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nietaktowny (?) kolega tż
Witajcie
Mój tż ma spore grono kumpli jeszcze za czasów LO i własnie jeden z nich będzie bohaterem tego wątku. Otóż wróciłam dzisiaj do rodzinnego miasta , tz do mnie zadzwonił i powiedział, że wyżej wspomniany kolega wyciąga go na wieczór do klubu, dodał, że nie bardzo ma ochote isć, odparłam, że nie mam nic przeciwko żeby się troche rozerwał i zdziwiona zapytałam czy tylko we dwóch mieliby isc na co mój partner odpowiedział, że kumpel chce zabrać jeszcze dwie "koleżanki" (!). Nie powiem troche mnie to zamurowało a jednocześnie zrobiło przykro, że szanowny kolega traktuje mojego faceta najwyrazniej jako singla...Przynajmniej według mnie taka propozycja jest zupełnie nie na miejscu zresztą ma sporo wolnych kolegów. Oczywiście wyraziłam moje zdanie partnerowi zgodził sie ze mną i powiedział koledze, ze nie idzie. Zasugerowałam żeby pwiedział mu również, że to nietakt z jego strony, pomijając już fakt, ze (ja i ) nasz dwuletni związek zupełnie poszedł w niepamięć ![]() A ja ciągle jestem zła na tego kumpla, mam ochotę sama do niego napisać i powiedzieć co o tym myslę jednak to chyba jest słabe rozwiązanie prawda ? Zresztą może nie ma co robić z igły widły, poza tym to ostatecznie bardziej kolega tż więc chyba nie powinnam, jednak nie ukrywam, że mam ochotę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietaktowny (?) kolega tż
Cytat:
Naprawdę, nie rozumiem o co Ci chodzi.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo to nie są koleżnaki w stylu "znają się od podstawówki" tylko z jedną się spotyka a druga najwyrazniej miała być towarzystwem dla mojego faceta ![]() Edytowane przez lagmina Czas edycji: 2014-11-08 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobrze zareagowałas i Twoj Tz tez zachował sie odpowiednio wiec chyba nie ma sensu tego rozdmuchiwac i pisać do kolegi. Chyba zrozumiał ze nie bedzie miał kompana do takich imprez z koleżankami. Moze następnym razem zaproponuj ze pójdziesz z nimi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie poradziłbym Ci, byś nie pisała do kumpla TŻ, bo to przyniesie tylko jeden skutek: pójdzie plotka (od tego kumpla), żeś zazdrośnica i trzymasz swojego partnera pod pantoflem. Jeśli już, to niech TŻ sam tłumaczy to ze swoim kolegą. A tak właściwie to znajomy TŻ wie o tym, że jesteście w związku?
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ale to chyba Twój TŻ badał teren czy mu pozwolisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ciasta nie upiekł, nie posprzątał na czas, a teraz jeszcze omal nie poszedł pobalować z jakąś obcą laską.
![]() Same czarne chmury. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie osmieszaj sie i nie pisz nic do tego kolegi.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie rób z siebie kretynki. Nie pisz do niego, bez sensu. Twój mężczyzna zachował się poprawnie i to najważniejsze
![]() |
#11 |
Zielona Driada
|
Kolega zaproponował, ale to Twój facet decyduje co robi. O wszystkim Ci powiedział i nie poszedł.
I zgadzam się, że pisanie do kolegi z pretensjami jest słabe.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
juz się osmieszyła, w myśl zasady- misio oczywiście może robić co chce pod warunkiem, że długość lańcucha mu na to pozowli. A gdzie zaufanie??????. To jest własnie dobry przykład jaki zdrowy układ panuje w tym związku. Gdyby Twój kolega ukrywal ten fakt, to oczywiście mogłabyś byc wkurzona, ale jeżeli postawił sprawe jasno to nie wiem skąd u Ciebie odrazu insynuacje, że ta druga to przywoitka. I tak poza tym to TAK jesteś zazdrosnicą, inaczej nie wylawałabys tutaj żali, i TAK- Twój facet to pantoflarz- to tez chyba trzeba uczciwie przyznac. A co do tego kolegi to poraz 3 TAK- jedź do niego, nawrzucaj mu, stój pod jego domem io tak wogóle to go znienawidź no bo jak on śmiał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Nie kompromituj siebie i swojego faceta. Daj sobie spokój, skoro nie poszedł, to sprawa zamknięta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Nie napisałam i nie mam zamiaru, przyszedł mi głupi pomysł do głowy w przypływie...emocji ? tyle
![]() Również uważam, ze byłoby to żałosne. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Ty się osmieszasz takimi komentarzami ![]() Edytowane przez lagmina Czas edycji: 2014-11-08 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Co to za problem, by poszedł i na jakiekolwiek ewentualne zaloty koleżanki reagował jak na zajętego faceta przystało? Gdyby poszli sami, a w klubie przysiadłyby się do nich dwie dziewczyny (jedna by flirtowała z kolegą, a druga zaczęła rozmawiać z Twoim chłopakiem) to to byłaby tak przeogromna różnica? Granice stawiać można zawsze, z każdym. Wg Ciebie koleżance kolegi nie można powiedzieć "to nie jest randka, możemy najwyżej pogadać, ładna pogoda dziś, nie?", a obcej można "nie jestem zainteresowany niczym więcej niż rozmową"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jezu no co ty nic nie pisz do niego.
Hmm nie wiem, podejrzewam, że mnie by się takie coś również nie spodobało, ale u mnie to musiałby nastąpić cud, żeby taka sytuacja zaszła więc nie wiem XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
YYYY... Ciężko mi zrozumieć wizaż.
Parę dni temu napisano wątek, gdzie przyjaciółka TŻ zaprosiła go na wesele mimo, że facet od dwóch lat ma laskę i większość pisała jaka to ta przyjaciółka nietaktowna. Podobna sytuacja, gdzie kolega zaprasza kogoś TŻ na imprezę, gdzie mają iść dodatkowo dwie dziewczyny i to już nietaktem nie jest! Wg mnie to dziwna sytuacja. Faceci mogą iść sami na imprezkę - luzik, ale skoro miały iść dwie inne panny, to dlaczego autorka również nie mogła dołączyć skoro to żaden męski wypad? Też by mi się nie podobało takie wyjście. Uważam, że to kiepski pomysł. A kolega wykazał się nietaktem, bo to trochę dziwne proponować od dwóch lat zajętemu facetowi wyjście do klubu, gdzie jedna z koleżanek miała być towarzystwem dla TŻ autorki, podczas gdy kumpel gruchałby sobie z tamtą :P. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie pisz nic do tego gościa, bo tylko z siebie zrobisz zazdrośnicę, a z TŻta - pantoflarza i pośmiewisko.
A gdyby mój facet się tak z kumplem wybierał do klubu, to choćby to miały być koleżanki z podstawówki, mi by to nie pasowało. Albo wypad mieszany i TŻ zabiera mnie (naturalna reakcja dla mnie), albo męski i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201607010856 Czas edycji: 2014-11-09 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
znaczy piżmak
|
Wydaje mi się, że w zdrowym związku, gdy facet usłyszy taką propozycję od kumpla to reaguje tak, że raczej jest zdziwiony, że kumpel mu podstawia jakąś randkę (mało znajomą, obcą kobietę), skoro ten ma już dziewczynę. Jeśli to są dobre znajome i takie spotkania już się odbywały i sprawdzały to nie widzę nic dziwnego w pójściu. Ale to wygląda na podwójną randkę.
I w zdrowym związku w takiej sytuacji facet raczej jest zdziwiony i odmawia, bo po co ma iść na taką randkę? A ten facet dzwoni do swojej kobiety, żeby ustalić co ma zrobić. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.