2014-11-09, 14:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: były chłopak a obecny
Cytat:
Napisane przez trelkamorelka
myślisz, że czeka na mnie jeszcze jakiś zabawny i kochany facet? to byłby ideał, a od zawsze wmawiano mi, że ideały nie istnieją 
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------
DODAM, ŻE: wszyscy mi wrzucają, że taki dobry chłopak, a ja nim gardzę. Że najwyraźniej mam za dużo w d*pie skoro nie potrafię docenić dobrego serduszka. DOBRA, rozumiem, ale przecież ja też powinnam go kochać. Tylko, że nie jestem w stanie określić, czy to przyjdzie z czasem, czy nie  on już wpadł po uszy. Nie wiem czy lepiej dla niego będzie, jeśli skończę z nim teraz.
|
kończ z nim teraz. To, że ktoś jest miły i czuły nie oznacza, że nadaje się na partnera. Charakter to nie wszystko (choć kiedyś miałem inne podejście do tego), ważny też jest wygląd, chemia, pożądanie. Dlatego tak często ludziom nie wychodzi bo nie potrafią wyważyć charakteru wobec wyglądu (i odwrotnie). Ty trafiłaś na dwie skrajności. Wygląd po 1 a po 2 charakter. Tylko połączenie tego wszystkiego da Ci szczęście
|
|
|