2014-11-09, 15:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez smv
Moja mama mówi że trzeba kolderke a ja jej ze dzidka się mój poddusic i co wtedy?
Już sama nie wiem
|
Ja mówie kołderkom stanowcze nie, na pewno nie dla niemowlaczka, jaki to jest ciężar dla takiego dzidziusia, nam się wydaje że taka puchowa leciutka a guzik prawda, wystarczy popatrzeć ile takie dzieciątko jedzenia potrzebuje (to obrazowe pokazanie którejś z was) i skąd ma mieć siłę na utrzymywanie tych wszystkich warstw? jedzenie=energia, tyci jedzonka=tyci energii. Ja tam kaloryferki odkręce na full żeby było cieplutko tak że i ja sama w samych majciochach spać będę. A później się mamusie dziwią np. dlaczego dzieciątka mają problemy z bioderkami i trzeba je pieluchować, jak takie są poopatulane i całe zesztywniałe 
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
wpadacie na herbatkę? 
|
właśnie zajadam się delicjami, zaraz herbatke zaleje i będzie prawie jak w odwiedzinach ^^ 
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Cytat:
Napisane przez rosiek
To całkiem świeży kierunek, w tym roku chyba otworzono dopiero pierwszy rok magisterki czyli nie ma jeszcze żadnego mgr  Wcześniej studiowałam fizykę ale doszłam do wniosku, że to nie dla mnie 
|
ekstra trafiłaś, będziesz rozchwytywana jako jedna z tych pierwszych mgrów
|