2014-11-12, 00:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
ile przytylyscie w poprzednich ciazach?
|
8-10kg, nie wiem dokladnie, bo pozniej juz nie mialam wizyty u gina, a w domu jakos nie pomyslalam, aby sie zwazy, ale karmiac przytylam, bo juz nie mialam cukrzycy ciazowej po porodzie i slodycze jadlam 24/h 
Cytat:
Napisane przez soniuska
Cukrzycowa jest sttaszna..
Mozna 1-2kromki chleba i to tylko ciemnego...:/
Owocow to jedno jablko dziennie..
|
nie no bez przesady, sa produkty o wysokim indeksie glikemicznym, ktorych nie mozna i sie mierzy cukier i patrzy sie jak organizm reaguje, przynajmniej ja tak mialam, mnie dietetyczka prowadzila w poprzedniej ciazy
Cytat:
Napisane przez Majka232
Sylwia - wszystko się uda!
Ja mam wielkie balony, co mnie tak wkurza, ze szok, bo moja sylwetka przez to wygląda ciężko i krępuję się będąc w obcisłych bluzkach
|
ja Cie rozumiem, moje 65 H robi moze wrazenie na fanach slonecznego patrolu, ale ja ich nie lubie, za duze, nie poreczne
Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille
Witam Was kwietniowe mamusie  owo uda mi się poczytać. W każdym razie teraz mogę być na bieżąco 
|
witaj 
Cytat:
Napisane przez soniuska
Nie no oczywiscie ze bedziemy grac. Postaramy sie go oswoic,strach co w sylwestra bedzie 
|
dzidzi sie tez bedzie bal jak bedzie plakac i rzucac zabawkami jak bedzie mala, wiec niech sie przyzwyczaja i sie nim nie przejmuj.
Na sylwestra u nas masakra, pies nawet siku nie chce wyjsc, mimo prochow.
Mirelka wspolczuje przezyc z tz, pewnie jakbys pojechala do rodziny te 200km daloby mu to na dluzej do myslenia, poastaraj sie miec kase nastepnym razem, nie mozesz byc bez kasy, to nie wyobrazalne, abys nie miala dostepu do niej!
No to mieszkanie wynajete przystojnemu weterynarzowi kamien z serca, ze tak szybko, jutro jade, bo kuchnie montowac beda w nowym mieszkaniu, wiec pewnie sie nie wyspie, bo ogladam dzien niepodleglosci nadal 
Moj tz o 2 lata mlodszy ode mnie, ale ja zawsze wolalam w ta strone niz mialby byc starszy 
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------
Kciuki za wszystkie mamusie wizytujace!!!!!!!!!! JA czekam na piatek 
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------
aa i dzis wzielam nospe pierwszy raz, brzuch mnie bolal, moze nie jakos mocno, ale dlugo i okresowo, po nospie szybko przestal
|
|
|