Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 17:16   #4531
kordelka85
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Niech mama z tztem się zastanowią czy chciałabyś spuchnięta, zmęczona z wielkim brzuszkiem latać i wybierać wózek
No raczej nie...
Ja maks do 30tc chce mieć całą wyprawkę zakończoną.
!
Hehehe, pamietam jak ja nie moglam po schoidach do sklepu wyjsc
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:30   #4532
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Wkleilam w profilu swoje polowkowe zdjecie wieloryba.
nie widzę niestety

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
20t1d
bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Kurde to ja mysle ze przytyje jakies 20kg

Smacznego oby wyszlo
Ona do meeska tego jeszcze cebulke szkli i wloszczyzbe skupki u tez ja razem tam przez maszynke daje.

Ale mnie plecy mega bola:/
mnie wczoraj bolały a raczej tak mnie ciągnęło nieprzyjemnie od nerki jakby ale dziś mimo długiego spacerowania nic a nic bardziej już nogi czułam

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Witam Was kwietniowe mamusie

Ja co prawda planowo mam urodzić pod koniec marca aaaaaaaaaaaaaaale nigdy nie wiadomo. A im więcej ludzi, opinii, kobietek w tej samej sytuacji życiowej, tym lepiej

Pewnie minęłyby wieki, żeby nadrobić Was w całości, ale może coś wyrywkowo uda mi się poczytać. W każdym razie teraz mogę być na bieżąco
witaj

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Twój to najbogatszy w dzieciach

Odpisała babka od wózka i super napisała, że nie ma problemu z rezerwacją wózka a ona i tak będzie w PL dopiero w połowie stycznia więc nie ma problemu i pyta sie czy chcemy wpłacić jakaś już część i dostać jedną część wózka czy zapłacić wszystko pod koniec
tak w ogóle to według was kupowanie wózka w ok 28 tc jest szybko ? mi się wydaje, że jest to w sam raz czas, a mama i tż mówią że mam kupić w kwietniu jak nie wiadomo kiedy urodzę, a tak będzie już spokój
to fajnie, że się udało wcale nie szybko! ja bym chciała już na przełomie stycznia/lutego mieć temat wózka zamknięty niż potem z wielkim brzuchem kuleć po sklepach

Rogal dziś zaliczony na obiad barszczyk z pierożkami, pękam chcieliśmy dziś skoczyć do kina korzystając z promocji "ftorki z lordem" ale czytałam już na fejsie, że multikino się wypięło i nie udzielają dziś % na bilety, mimo, że na fejsie info takowe wisi jak i na ich str żal...
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:38   #4533
gossip_girl21
Zakorzenienie

Moja koleżanka w tydzień po porodzie 11kg zrzuciła... ta co Wam tu piszę czasem o niej. Ale się ołaziłam jak głupia... nogi mi do tyłka wchodzą;/ ide się ukąpać zaraz ale sobie chyba stołeczek załatwię pod prysznic
jutro może pójde na zakupy zależy jaka pogoda i kupie w końcu cycnik i spodnie ciążowe... juz się miesiąc chyba zbieram na zakupy...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 17:47   #4534
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Witam Was kwietniowe mamusie

Ja co prawda planowo mam urodzić pod koniec marca aaaaaaaaaaaaaaale nigdy nie wiadomo. A im więcej ludzi, opinii, kobietek w tej samej sytuacji życiowej, tym lepiej

Pewnie minęłyby wieki, żeby nadrobić Was w całości, ale może coś wyrywkowo uda mi się poczytać. W każdym razie teraz mogę być na bieżąco
Witaj

Cytat:
Ja nienawidze push upow.
Ja też ale i ich nie potrzebuję

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Witam!
Kilka dni mnie nie było, i oj mam co nadrabiać Za nami trzy dni świętowania, najpierw przez dwa urodziny męża a w niedzielę urodziny moich siostrzenic

Co do wagi u mnie narazie +3kg.
Cześć
Dzwoniłaś może do szkoły rodzenia?

Cytat:

Odpisała babka od wózka i super napisała, że nie ma problemu z rezerwacją wózka a ona i tak będzie w PL dopiero w połowie stycznia więc nie ma problemu i pyta sie czy chcemy wpłacić jakaś już część i dostać jedną część wózka czy zapłacić wszystko pod koniec
tak w ogóle to według was kupowanie wózka w ok 28 tc jest szybko ? mi się wydaje, że jest to w sam raz czas, a mama i tż mówią że mam kupić w kwietniu jak nie wiadomo kiedy urodzę, a tak będzie już spokój
To super
My kupiliśmy wózek ok 2 m-ce przed porodem. Jak się trafia okazja to warto kupić

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
widzę że już rozkminiłaś. A tak wogóle to jak ma być milkshake to z mlekiem a jak koktail to z sokiem/wodą

u nas tak samo! mój 7lat starszy

super że wózek możecie w styczniu. dla mnie 28tydz to nie szybko. Znaczy moze i szybko ale skoro jest okazja, jest miejsce gdzie go wstawić to po co czekać?! Już jeden, bardzo zresztą ważny zakup, będzie z głowy i TY będziesz miała spokój ducha, a to baaardzo ważne. Ja widze po sobie, teraz w 2giej ciąży to na luzie z tym wszystkim-a jak zabraknie to sie kupi, spokojnie. Ale w 1wszej chciałam miec wszystko przygotowane, i miałam i czułam komfort psychiczny i było mi z tym dobrze. A przecież to nikomu nie szkodzi

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

w zeszłej ciązy +14kg ale żarłam ile chcieć i i kiedy chcieć.
Teraz +3kg a połówka za mna. Mam nadzieje że nie ruszy z kopyta ale ja jak Bird, grzeszki to prawie wcale, słodyczy nie moge, ciast też nie. Głownie warzywa, ciemne pieczywo (bo uwielbiam!!) dużo kasz.

Ale jaja!! M chcąc mi zrobić na złość (i zostawić mnie samą) wziął Młodego i pojechali (miałam nie wiedziec gdzie, bo sie nie odzywał) ale że wziął sprzęt do grania (muzyczny) to wiedziałam gdzie jedzie. I dzwonił czy bym nie przyjechała, ja że nie wiem. Za pół godziny dzwoni i pyta czy juz jade bo nie moze sobie z Młodym poradzić bo marudzi i on nie może grać. A że ja wredna jestem to powiedziałam mu ze nie przyjade:P
Matko jaka ze mnie jędzaBędę się smażyła w piekle

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Sylwia ja ćwicze codziennie ale mi lekarz pozwolił-ja ćwiczyłam bardzo intensywnie przed ciążą wiec te ćwiczenia to dla mnie taki nic w sumie jest..
Ja wiem czy wredna? Wg mnie nie
+14 kg jedząc na full to niedużo

Jejku, zaczyna mnie dopadać mały stresik przed wizytą, jeszcze 15,5 godz

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Mi tak bardzo leciały kg po porodzie, że myślałam, że będę chudzielcem, ale się zatrzymało potem troszkę, ale -10kg to w ok.2 tyg. a po porodzie 2 dni to straszliwie mi nogi spuchły, do tego wielkie obolałe cycole i czułam się jak krowo-słoń :/
Stary 2014-11-11, 18:30   #4535
Mirelka_90
Raczkowanie

Witam was powrotnie. Mąż bardzo przepraszał na kolanach i całował mi stopy na przeprosiny. Ale ja się tak łatwo nie dam pora zacząć mnie szanować ja się nie poddam tak łatwo. Upiekłam sobie jabłecznik na poprawe humoru ze nie moglam sie doczekać kiedy przestygnie Teraz kładę się spać bo mam od płaczu całe oczy spuchnięte i głowa mi pęka.

Miłej i spokojniej nocki wam życzę kochane brzuchatki

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 18:35   #4536
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Madzixx - a mąż dużo starszy?
Jeżeli nie chcesz nie odpowiadaj
Między mną, a tżtem jest 8lat różnicy więc jego znajomi niektórzy to malutkie wnuki już mają :p

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

I smacznego
o a my ten sam rocznik, ja z lipca, M z kwietnia.
Cytat:

super
ja do lutego tez chce miec wszystko kupione
tylko ciuszki wtedy wypiore i wyprasuje.

goscie poszli,my chyba jedziemy po mc donalda
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 18:37   #4537
violka848
Zakorzenienie

A u nas nie ma różnicy wieku równolatkami jesteśmy. I właśnie mało mamy dzieci w najbliższym otoczeniu- właściwie z takich bliższych znajomych to tylko jedni mają córeczkę a tak to cisza póki co Jakieś leniwe całe towarzystwo
A moje cycki teraz mi się bardzo podobają - mogłyby takie zostać. Wcześniej miałam takie średnie C a teraz takie pełne C i najwygodniej teraz mi jest w staniku bez pushup a mam chyba takich 2 tylko bo reszta mnie już ciśnie - będę musiała się zaopatrzyć chyba w końcu w jakieś bez fiszbin, takie są zalecane ciążówkom podobno.

Byliśmy na deserze pyszny był ale się zasłodziłam jakoś maxymalnie - mus karmelowy z kruszonka mhm

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-11 o 18:40
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 18:39   #4538
Majka232
Zakorzenienie

Mirelka - dobrze, że przeprosił. Tobie także spokojnej nocy

Soniuska - oooo BigMaca to ja bym zjadła

Tż ode mnie starszy o 1,5 m-ca

Wizaż sie zacina, nie cytuje i wolno mi chodzi wrrrrr
Stary 2014-11-11, 18:44   #4539
soniuska
Zakorzenienie

Majka no moj tez popsuty ;/
w ogole pokazuje mi inna wiadomosc jako ostatnio napisana na glownej niz powinien ;/

ale co tam :/

lece do maka,bo o 20:05 hells kitchen
Stary 2014-11-11, 18:49   #4540
Majka232
Zakorzenienie

Sonia - chyba masz Maca pod domem
Stary 2014-11-11, 18:53   #4541
violka848
Zakorzenienie

Majka to u nas też 1,5 miesiąca rożnicy jak już w szczegóły wchodzimy ja jestem Panna (podobno drugi najgorszy znak zodiaku po skorpionie zaraz he a mój Tż to Lew.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 19:08   #4542
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
20t1d
Brzunio śliczny A wagą się nie przejmuj,ważne że miescisz się w normie
Ja powoli obserwuję przyrost wagi,jutro zobaczę u doktorka ile dokładnie
Madison podeślij proszę link do sprzedawcy z pościeli

rosarioV U nas wózek już stoi więc wiesz

U nas byli rodzice,a teraz idę sobie nałożyć pomidorówkę z obiadu na kolację i będziemy kończyć film

Między nami jest 3 lata różnicy,w rodzinie dzieciaków ostatnimi czasy wysyp,wśród znajomych jesteśmy pierwsi

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 19:18   #4543
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Do dziewczyn co chcą te wózki carmelo czy jakoś tak
Czytałyście na wizazu wątek wózkowy ja na samym początku trafiłam na dwie mamy co piszą, że ze stelaża śrubki poodpadały, że trzeszczy, torba się popruła, stelaż ciężki

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Ja też lubię pobyć sama ze sobą
Tak, ja czytałam opinie to były same pozytywne. A chodzi o model carmela czy jakiś inny camarelo? W sumie to przecież jest gwarancja na wózek więc najwyżej jakoś przemęcze te 2-3tyg bez niego jakby się zepsuł.

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witam was powrotnie. Mąż bardzo przepraszał na kolanach i całował mi stopy na przeprosiny. Ale ja się tak łatwo nie dam pora zacząć mnie szanować ja się nie poddam tak łatwo. Upiekłam sobie jabłecznik na poprawe humoru ze nie moglam sie doczekać kiedy przestygnie Teraz kładę się spać bo mam od płaczu całe oczy spuchnięte i głowa mi pęka.

Cieszę się że przeprosił. Nie daj się, porozmawiaj z nim i powiedz mu dokładnie jak się czułaś może coś go ruszy...

Cytat:
o a my ten sam rocznik, ja z lipca, M z kwietnia.

super
ja do lutego tez chce miec wszystko kupione
tylko ciuszki wtedy wypiore i wyprasuje.

goscie poszli,my chyba jedziemy po mc donalda
Mój tż 1,5 roku starszy
A właśnie kiedy pierzecie ciuszki, tzn ile przed porodem? Bo nie chce żeby zleżały za mocno ale też nie chciałabym żeby brzuch mi leżał na desce do prasowania ;D

A któraś pisała że panna to najgorszy znak zodiaku, że niby czemu? Ja protestuję!
Jak któraś ma ochotę to foto brzuchonka na fejsie jest, myślałam że nikt nic nie zauważy a tu jednak a jeszcze rano zdawało mi się że jest mały. U teściowej się ważyłam i 3,5kg na plus, licząc z tym co 1,5kg które zrzuciłam na początku

Oglądam hells kitchen, ta Monika jest ode mnie z miasta i w moim wieku

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

ej trzymam kompa na brzuchu, pod pepkiem miałam kciuk i poczułam cos mocno i az kciuk mi sie ruszył, to chyba nie gazy co?
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 19:20   #4544
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Majka to u nas też 1,5 miesiąca rożnicy jak już w szczegóły wchodzimy ja jestem Panna (podobno drugi najgorszy znak zodiaku po skorpionie zaraz he a mój Tż to Lew.
A ja właśnie jestem skorpion. I mój TŻ też skorpion.
takie z nas dwa downy

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 19:23   #4545
Majka232
Zakorzenienie

U nas wśród znajomych i w rodzinie sporo dzieci i niektórzy już mają po dwoje Mówię o ok.30latkach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 19:32   #4546
violka848
Zakorzenienie

Nie wiem w sumie na ile wierzyć w te horoskopy bo do każdego nie pasują aż tak bardzo - ale do niektórych napewno.
blackberry to ja pisałam o pannach jak czytałam horoskopy kiedyś to tak pisali że to jeden z gorszych znaków do mnie np pasuje sporo niepochlebnych cech - np nadmierny krytycyzm... próbuję się tego wyzbyć ale łatwo nie jest - może temu że jestem jeszcze obdarzona genetycznie tą cechą po tatusiu he
Ja i koledzy mojego Męza to tez 30latkowie ale w sumie ich zony partnerki są młodsze - ja jestem najstarsza w zasadzie może temu tak niema tych dzieci.
Stary 2014-11-11, 20:03   #4547
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Sonia - chyba masz Maca pod domem
wlasnie nie, tak 7 min autkiem, ale jednak nie pojechalismy.
jutro zjemy na obiad
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Tak, ja czytałam opinie to były same pozytywne. A chodzi o model carmela czy jakiś inny camarelo? W sumie to przecież jest gwarancja na wózek więc najwyżej jakoś przemęcze te 2-3tyg bez niego jakby się zepsuł.

Cieszę się że przeprosił. Nie daj się, porozmawiaj z nim i powiedz mu dokładnie jak się czułaś może coś go ruszy...

Mój tż 1,5 roku starszy
A właśnie kiedy pierzecie ciuszki, tzn ile przed porodem? Bo nie chce żeby zleżały za mocno ale też nie chciałabym żeby brzuch mi leżał na desce do prasowania ;D

A któraś pisała że panna to najgorszy znak zodiaku, że niby czemu? Ja protestuję!
Jak któraś ma ochotę to foto brzuchonka na fejsie jest, myślałam że nikt nic nie zauważy a tu jednak a jeszcze rano zdawało mi się że jest mały. U teściowej się ważyłam i 3,5kg na plus, licząc z tym co 1,5kg które zrzuciłam na początku

Oglądam hells kitchen, ta Monika jest ode mnie z miasta i w moim wieku

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

ej trzymam kompa na brzuchu, pod pepkiem miałam kciuk i poczułam cos mocno i az kciuk mi sie ruszył, to chyba nie gazy co?
tez ogladam hells kitchen i gramy w jenge
gratki kochana ruchow dzidzi! i to mega te ruchy juz masz.

ja bede prala w lutym i prasowala, chce zeby w miare swieze byly
Stary 2014-11-11, 20:39   #4548
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość

Nie piore, wypralam jak odkladalam po malym i mam dosc dobrze popakowane.Prasowac to nie planuje, ostatnio tez tego nie robilam.
Ja mam meza i syna panne.Teraz wiem czemu jeden wredny, a drugi niegrzeczny.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 20:43   #4549
Hanka20
Zakorzenienie

Dziewczyny widze ze rozmawialyscie o swoich nowych rozmiarach i kg. Ja mialam przed ciaza piersi 80 C i do tej pory nosze moje staniki, choc nie powiem ladnie sie wypelnily ale cos czuje ze niedlugo bede musiala poszukac czegos wiekszego.
Co do wagi jak do tej pory przybralo mi sie 5kg, ale zwazywszy na to ze na pocztku ciazy stracilam jakies 7kg to jest dobrze. Mam nadzieje ze do lonca zamkne sie w 15kg ale jak sie nie uda to tez sie nie zalamie.
My zmoim TZ mamy roznice pol roku, tzn on jest z sierpnia rocznik 84 a ja styczen 85. I horoskopowo stanowimy udany duet. Panna i koziorozec
A jesli chodzi o mojego TZ to uwazam ze akurat panna z niego calkiem fajna haha

Nasz Filipek jest z nami od 19.04

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2014-11-11 o 20:46
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 20:44   #4550
soniuska
Zakorzenienie

NAjgorzej..uwielbiamy ☠☠☠Jenge i suoer nam sie w to gra..ale Kaprys boi sie jak klocki spadaja i trzesie sie i ziaje ze strachu.
Masakra..ten halas mu przeszkadza. A szkoda.

Na tlc porodowka.

Lece do lozka,buziaki dojutra i dobranoc

Edytowane przez soniuska
Czas edycji: 2014-11-11 o 20:45
Stary 2014-11-11, 20:51   #4551
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie nie, tak 7 min autkiem, ale jednak nie pojechalismy.
jutro zjemy na obiad

tez ogladam hells kitchen i gramy w jenge
gratki kochana ruchow dzidzi! i to mega te ruchy juz masz.

ja bede prala w lutym i prasowala, chce zeby w miare swieze byly
No to ja też tak koniec stycznia początek lutego chyba popiorę.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-11-11, 21:06   #4552
Majka232
Zakorzenienie

Ja będę prała pod koniec lutego. Nie wiem czy będę prasować

Sonia - nie mów, że zrezygnujecie z gry bo Kaprys się boi?

Tak mnie mdli, że prawie zwymiotowałam, szok. Nie wiem czy to normalne. Może to od zgagi i suchego kaszlu, bo mnie dziś męczy :/
Stary 2014-11-11, 21:07   #4553
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Noo dobrze, że tak przepraszał i mam nadzieję, że to było z jego strony szczere i racja nie dawaj się tak rano pochodź jeszcze obrażona
ale mi smaka na jabłecznik zrobiłaś podrzuć ktoś przepis na szybki, łatwy jabłecznik to też chyba jutro zrobię
Blackberry na fejsie widac brzuszek i to na pewno dzidzia bo wątpie aby to były takie gazy

a właśnie zrobiłam sobię sałatkę warzywną z sałaty i warzyw bo mnie naszło... znowu na noc a jutro pobudka raniutko bo idę sobie posiedzieć z siostrzeńcem na 7 godzinek a w czwartek maluch przychodzi do mnie słodziak ma dopiero rrok i 4 miesiące co nie oznacza, że jutro wizaż opuszczę choć coś mi się wydaje, że będą największe pustki tego dnia w dziejach wątku bo tyle was jutro ma wizyty :P
spokojnej nocki wam życzę a ja idę szamać

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

ah no i między mna a tż jest 5 lat różnicy :P

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 21:11   #4554
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
NAjgorzej..uwielbiamy ☠☠☠Jenge i suoer nam sie w to gra..ale Kaprys boi sie jak klocki spadaja i trzesie sie i ziaje ze strachu.
Masakra..ten halas mu przeszkadza. A szkoda.

Na tlc porodowka.

Lece do lozka,buziaki dojutra i dobranoc
Tylko nie mów,że przez to przestaniecie w nią grać...

A ja Wam się pożalić muszę, że od paru dni mnie męczą takie gazy cokolwiek bym nie zjadła,że aż mi wstyd za siebie

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Edytowane przez Nati_kk
Czas edycji: 2014-11-11 o 21:13
Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 21:13   #4555
soniuska
Zakorzenienie

Nie no oczywiscie ze bedziemy grac. Postaramy sie go oswoic,strach co w sylwestra bedzie

Posluchalismy dzidzi i idziemy spac,buzka
Stary 2014-11-11, 21:13   #4556
violka848
Zakorzenienie

No tak dziewczyny jutro połowa z nas u gina Mogłyby się już pokazać sisusiaki albo pipcie he Powodzenia

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-11 o 21:14
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 21:13   #4557
rosarioV
Zakorzenienie

kurde znowu cytowanie nie działa
co do gazów to chyba malec Ci nieźle daje po jelitach :P

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 21:16   #4558
Majka232
Zakorzenienie

Ja też życzę powodzenia jutrzejszym wizytującym ( w tym sobie )

Jem mandarynki
Stary 2014-11-11, 21:27   #4559
blackberry89
Zakorzenienie

Sonia na sylwestra idzcie do weta po uspokojenie dla kaprysa. Ja dla swojej też biore bo szczeka ciągle na fajerwerki... aż zachrypnie zawsze. A po żelu idzie lulu bo pijana
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-11-11, 21:51   #4560
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
No ale butelki bd używać więc jakieś wybrać musisz

Podobno najlepsze sa gryczno-kokosowy cos takiego czytałam u innych na wizażu

No moja kumpela kp i tak ma butelki np. ostatnio sobie odciągnęła przed snem mleko i mogła sobie pospać i Tż wstawał do dziecka w nocy i mi poradziła żeby mieć laktator żeby tż nie musiał po porodzie latać za nim a na bank bd potrzebny bo wystarczy parę godzin zastoju i zapalenie gotowe. Nie wiem ile w tym prawdy ale jako że jestem w niemczech to nie chce żeby Tż na złamanie karku leciał po niego i wydawał fortunę zamówię chyba komplet...

A wiecie coś o firmie Lovi ? bo podobno też jest dobra.... ?
Ja mam smoczki z lovi podobno maja taki kształt, że nie zaburzają funkcji ssania gdy dziecko z piersi pije o laktatorach też słyszałam że lovi dobre i nie takie głośne jak medela

Cytat:
Aagatrycze zdrówka i kuruj się w domku abyś znowu tam nie trafiła
Niezawsze a to inna sytuacja to powinien całość
Gosiak chcę ten na cały rok 80%.
Nati Tż powiedział że w okapie zarowka poszła ale może coś być bo jakiś czas temu sprawdzał gniazdka imówił że coś mu nie pasuje i prąd chyba słabo nie wiem płynie.
Dziś Tż ma wreszcie wolne i mamy zamiagr spędzić dzień razem i mam nadzieję że wreszcie zabierze mnie do kawiarni! !! Na ciacho nooo mecze go i mecze o to
dzięki za życzenia zdrówka ale to chyba nie do mnie było jam zdrowa i mam nadzieję, że tak zostanie

Cytat:
WItam was mamusie. Czytałam was ale nie napisałam nic bo jestem mega zdołowana Oczywiśćie jak tu u którejś z was z TŻ. Ja go po prostu czuje ze nienawidzę... niechce tu dłuzej siedziec... W po☠☠☠anym domu z pojabanymi ludzmi.... do rodziny mam 200km jestem tu sama... i wtedy mozna jedzic po mnie jak po burym kocie... Gnębić bo co nie zrobię jest źle. Ale dziś przeszedł samego siebie zamiast mi pomoc to zabrał dupe w troki i s☠☠☠☠☠☠☠il zamiast pomoc posprzatac czy przy dziecku nie,, ja ciagle musze wszystko sama zero pomocy. Zrobiłam mu sniadanie itd to mu wygarnełam co mialam na mysli to mnie rzucił kiełbasą!!! czaicie?? w czoło dostałam od chu*** Maja się wystraszyła i w płącz i sie tuliła do mnie... Nienawidzę go wrecz podle nienawidzę... Wybaczcie mi za te przekleństwa ale siedze i płacze i mam mase nerwów. Chcę stąd uciec ale nie mam kasy na swoim koncie a on ma na swoim i ma karte więc nie mam ani grosza żeby stad uciekać. I wybaczcie mi za to co napiszę że wcale się teraz nie cieszę z ciąży.... tzn ciesze że będe miała drugą osoóbkę do kochania ale żaluje że to z NIM!!! Niechce mieć dziecka z NIM!!!
współczuję przeżyć z Tż... Doczytałam, że przeprosił, ale mimo wszystko przegiął na maxa..

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
wszystko o urlopie jest na stronie: http://rodzicielski.gov.pl/mama

Miałam wypadek samochodowy chwilę po zajściu w ciążę i kilka razy leżałam w szpitalu. Miałam kilka operacji, zabiegów, nie chciałabym wszystkiego opisywać na forum. Co jakiś czas pisałam na wątku, ale rzadko. Mam nadzieję, że ten pobyt w szpitalu był już moim ostatnim i wszystko będzie już dobrze

Hanka
Zdrówka życzę oby było już tylko lepiej

Cytat:
ja slyszalam ze w tym okresie w ktorym jestem tyje sie najwiecej, z tego co patrze to jest to 0,5 kg tygodniowo, u mnie to jest 1 kg. i naprawde jem mniej. wedlug kalkulatora prawidlowej wagi mam tlyko 1 kg wiecje niz powinnam ale ja jakos zle sie z tym czuje, moze jest to bardziej wina mojej psychiiki i tego ze zawsze zwracalam uwage na to jak waze a przed ciaza wzielam sie za siebie i zrzucilanm 5kg. aa dziewczyny ktore juz maja dzidziusie, ile przytylyscie w poprzednich ciazach?

Ja przytyłam 17 kg udało mi się wszystko zrzucić a nawet trochę więcej tylko, że później nadgoniłam
w tej ciąży tyję też szybko ale nie umiem sobie jedzonka odmówić ego zdrowego i tego trochę mniej też teraz mam już 5 kg na plusie.

Nie było mnie kilka dni, bo mało czasu ostatnio mam a wy tak pędzicie, że ciężko nadrabiać mojej młodej 4 zęby naraz wychodzą i jest jedną wielką chodzącą marudą wystarczy, że odejdę 2 kroki od niej i już jest ryk ech... niech już jej w końcu się przebiją te zęby..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości