Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20-30kg część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-14, 14:45   #103
Bella2212
Zadomowienie

Dot.: Schudnąć 20-30kg część 2

Cytat:
Napisane przez Melonade Pokaż wiadomość
A co do zostawania w wątku - proszę Cię, nam tu zależy (tzn. na pewno mnie, ale zakładam, że reszcie również ) na tym,żebyśmy wszystkie osiągnęły cel i były zdrowe. Więc nikt nikogo wyrzucał nie będzie. Grunt to mieć własny rozum i pamiętać o zdrowiu w całym tym kotle odchudzania, zmiany stylu żywienia itd. I brać czasem do serca uwagi od innych, bo czasem same nie widzimy, jak bardzo się dietą krzywdzimy .
dziękuję za wszystkie linki z angielskim sobie radzę więc na pewno skorzystam no to się bardzo cieszę, że masz takie podejście
muszę powiedzieć, że jak szukałam na forum wątków o odchudzaniu to znalazłam trzy do których dołączyłam. Kierowałam się po prostu tytułem i tym czy jeszcze są aktywne. Muszę powiedzieć, ze tutaj czuję się zdecydowanie najlepiej i najwięcej się udzielam, z pozostałych mogę zrezygnować dajecie kopa dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

Bella
powodzenia! Jeśli to ma służyc Twojemu zdrowiu, lepszemu samopoczuciu, to jestem za Sama natomiast bym się nie zdecydowała na odrzucenie mięsa - jestem typowym mięsożercą i obiad bez niego to nie obiad. Tak samo jaja, jajecznica, nadziewane ahh
dziękuję póki co chcę wypróbować.... teraz mam dość sprzeczne stany: raz myślę sobie tak totalnie pozytywnie, że to zdrowe i na pewno dobrze na mnie wpłynie, a za chwilę sobie myślę "ale to tak już nigdy tortilli z kurczakiem?.... serio, nigdy?!" także zobaczymy jestem ciekawa i podekscytowana
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Bella trzymam kciuki za dietę wegańską
dziękuję

jestem pozytywnie zaskoczona waszym nastawieniem spodziewałam się raczej naskoczenia, że tak nie można i w ogóle jak można nie jeść mięsa :P
zobaczymy...

waga 99,7.... zatrucie pokarmowe dało się we znaki