2014-11-17, 22:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Domowe studio - krok po kroku - POMOC potrzebna!
Widzisz...no szukam ale na portalach do tego przeznaczonych roi się od amatorów, którzy zwą się "fotografami". Do tego ich pomysły ograniczają się do sesji buduarowych a ile tego można robić ! Po prostu chcę czegoś więcej, kogoś z wyobraźnią. Znasz kogoś? Bardzo proszę o namiary. Uczestniczyłam w wielu sesjach, w tym także TFP, z których zdjęć wstydzę się pokazać a co dopiero do portfolio użyć. Maluję sporo w domu, klientki, przyszłe żony itd i byłabym zadowolona gdybym mogła swoją pracę uwiecznić sama, bez proszenia, latania, płacenia.
Mam wolny pokój, który może spokojnie posłużyć za studio. Jak wspomniałam interesują mnie na chwilą obecną tylko headshoty. Może spodoba mi się robienie zdjęć i zapragnę czegoś więcej ale tak jak pisałam, narazie nie chcę zmieniać zawodu
Czy jest szansa,że zmieszczę sie w granicy 1000-1500zl? Chodzi o kupno lampy zewnętrznej, a także softboxu, statyw, blendy, parasol, może tło a może zestaw bezcieniowy? Przeszukałam allegro, ceneo, sklepy internetowe, dx, chińszczyznę :p Przejrzałam blogi, dzięki , którym mam jakieś typy m.in. lamp ale chciałabym dokonać słusznego wyboru i potrzebuję porady
Edytowane przez ewciaa82
Czas edycji: 2014-11-17 o 22:14
|
|
|