2014-11-19, 13:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXI
Cytat:
Napisane przez lilianna90
Jak tak czytam Twoje dwa posty na tym wątku to dochodzę do wniosku, że w sumie nic Ci się w Biedrze nie podoba, więc po tam chodzić i męczyć się? Kasjerzy się zmieniają, zwalniają się sami,firma zwalnia, awansują, zachodzą w ciążę ot normalne życie. I mają obowiązek sprawdzać wózki klientowskie, tak wiem nie każdy to robi ale każdy powinien, więc albo Ty wyciągniesz lub podniesiesz zgrzewkę z colą albo on sam wyjdzie z boksu i to zrobi. I nie wierzę, że kasjerzy z premedytacją oszukiwali klientów na jogurty czy mydła za 60 gr, co niby później mieliby zrobić z tym mydłem czy jogurtem. Skanery są czasami bardzo czułe i 'łapią' czasami podwójnie towar gdy kasjer to wyłapie dzwoni po kierownika i on to wycofuje, sam tego zrobić nie może.
|
Cytat:
Napisane przez Nightmare666
Skoro są nowi to skąd mogą wiedzieć, czy rzeczywiście nie chcesz oszukać? Uwierz mi, klienci różne rzeczy potrafią zrobić by choć bułkę za darmo wynieść. Za to, że nie sprawdziło się wózka czy jest pusty i czy rzeczywiście jest tam taki towar jak klient zapewnia a akurat byłby kierownik jest niezły o*****. Tak, specjalnie oszukwiali, by okraść klienta, ehem. Proponuję pójść na jeden dzień na kasę by przekonać się, że za kasą też siedzą ludzie, często zdenerwowani, sama przerabiałam, więc temat mi nie jest obcy.
|
Dokladnie poza tym czasem zdarzaja sie koszyki kontrolne i musi wszystko sprawdzic ilosc produktow w koszu, czy czasem cena lub kod jest zerwany a jak np klient wezmie torbe bez opakowania to ta torbe tez kasjer z zewnatrz i wewnatrz obejrzec aby sprawdzic czy nic w srodku nie ma i to tez schodzi..
|