2014-11-19, 18:56
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4
nusiekowa, marta24171, aaakarolina dziękuję :cmok :
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
U mnie szybka akcja, pojechałam po tę polspiochy, ale nie ma ich. Na pocieszenie wzielam 2 inne rzeczy 
|
haha, jesteś niesamowita!
Cytat:
Napisane przez marta24171
Myślałam że tylko ja mam schizę na świąteczne dekoracje  codziennie oglądam w necie dekoracje i nawet już zakupiłam białe gwiazdki w rossmanie. Z wielką chęcią już bym dekorowała dom ale poczekam chociaż do 1 grudnia.
|
no właśnie pytałam TŻ, kiedy już mogę zadziałać i powiedział mi, że mam chociaż do grudnia poczekać...uwielbiam świąteczne dekoracje, nie wszędzie i nie na siłę, ale po prostu uwielbiam bawić się w dobieranie i aranżację wnętrz w te cudeńka 
Kiedy pieczecie pierniki???
Cytat:
Napisane przez MaMusKA29
Witam ja już po wizycie mały waży 700 gram i z nim wszystko ok, gorzej z moją szyjką znowu się skróciła i ma 27 mm, nastepną wizytę mam za 3 tygodnie i jak się skróci jeszcze to moja gin powiedziała że położy mnie do szpitala żebym dostała zastrzyk na rozwinięcie płuc małego, powiem wam lekko się załamałam bo nie wyobrażam sobie pobytu w szpitalu a córka w domku aż łzy mi same lecą po prostu maskara mam nadzieję że jednak wszystko będzie ok
|
dla Maluszka a Ty Kochana leż i się oszczędzaj jak najwięcej i uważaj na siebie
Cytat:
Napisane przez aaakarolina
ja się zdrzemnęłam i od razu mi lepiej  a teraz idę robić gofry   ktoś chętny? 
|
gofry...zjadłabym z nutellą, jak nad morzem! Nigdy sama nie robiłam...
|
|
|